Януарчета 2021 🐥тема 2 🐰

• 30 739
  • 801
  •   1
Отговори
# 165
Бебетата обичат да спят да по корем. И моята понякога спи така и в интерес на истината,тогава спи най-спокойно. Ако детето се чувства добре така, оставете го, няма смисъл да се мъчите и вие и то. Още малко и сами ще започнат да се обръщат и да спят така. Според мен няма чак такава опасност от задушаване, те не са толкова глупави, държат главата настрани и ако усетят,че им е трудно да дишат се местят. За мен примерно е много по-опасно като я видя моята как си е метнала одеялото през глава и за това вече не и завивам ръцете.
А относно панадола, никога не бих дала лекарство превантивно,без да има нужда. При следващата ваксина мисля да взема и аз от тези лепенки, да видим ще има ли разлика.

# 166
при предишната ваксина не дадох превантивно панадол - вдигна 38 не спа повече от 12 часа и гукаше нон стоп супер жално- куул пач сменях на 3 часа - ефект не видях - дадох панадол и се оправи  , така че мисля този път да дам надвечер за да не става пак така... беше много гадно

# 167
Момичета искам да се похваля относно със спането по коремче на моята госпожица. Миналата нощ я оставих в спален чувал и и затворих ръчичките вътре,приспах я и от 10вечерта до 6 спа по гръбче без да се събужда. Тази нощ пак същото направих и пак си спинка от 10 до 7. Попринцип се събуждаше на около 3часа да яде сега с тази поза за сън спи по спокойно и дори не се събужда .Явно едно време и за това са повивали бебетата да спят спокойни. Много се радвам че намерих някакъв начин да отвикнеме с тази поза за сън по корем, че си ми беше притеснено малко макар че я виждах как реагира и си наддига главичката на ляво и на дясно 🙂🙂🙂

# 168
Може ли снимка какво чувал че имате?
Дали има олекотени за лятото?
Понеже моя си спи, но кима с ръце по цяла нощ и аз не спя. Почва от 2ч,та до 6ч. Много ми е гадно и искам да пробвам

# 169
Yan, аз имам на Angel baby, но не го ползвам по принцип. Хубави са им.
 Иначе за лятото има хубави и от Лидъл. Следи брошурште, кога ще пуснат. Бързо ги израстват, няма нужда от скъпи(така мисля за себе си де 😁).

# 170
Ще потърся и в олх Grinning
А от вчера малчо си държи шишето сам и се храни сам. Изцоква си всичките 180мл без да вади биберона или да изпуска. Много ме учуди честно казано Laughing

# 171
Мами на какви играчки бебета ви се забавляват най-много? Чудя се какви играчки да взема, за сега основно активната гимнастика се ползва и един музикален таралеж. Какво бихте препоръчали?

# 172
Мисля, че гимнастиката е ок засега. После следват гризалки, дрънкалки.
 Някой ползват черно бели карти за стимулиране на еди какво си и еди що си. Аз смятам, че е излишно рано.

# 173
И ние ползваме чувалче от Лидл. Но бързо умалява. Не съм се сетила да го повия с него. Спи от 20;30 до 7, но цяла нощ се върти. И сутрин хапва и спи още два часа, все едно не е спал през нощта. Не знам колики ли го мъчат още.

# 174
Боже, толко дълъг сън и се притесняваш, че нещо го мъчи Sweat Smile

Толко часа изкарва и без ядене ли

# 175
Не яде, да. От седмица е така, преди това ядеше към 4. Но една сутрин се събудихме и о чудо 😆 мъжът ми в ужас, че не се е будил да яде. Само това е проблема, все едно сънува цяла нощ.

# 176
Може ли снимка какво чувал че имате?
Дали има олекотени за лятото?
Понеже моя си спи, но кима с ръце по цяла нощ и аз не спя. Почва от 2ч,та до 6ч. Много ми е гадно и искам да пробвам

Ето това е чувалчето което аз ползвам.

https://dundio.com/grosnuggle-чувал-за-повиване-25-тог-0-4-месеца-planet-earth-491220.html

# 177
Момичета имате ли представа колко време трябва да е минало след секциото за да може да се правят коремни преси ?

# 178
Миналия месец бях на гинеколог/2 месеца и половина след секцио/ и доктора каза, че вече може. Тичане, кростренажор, коремни преси, но в рамките на нормалното и постепенно натоварване.
 Предполагам е индивидуално за всеки организъм. Но може за започнете с леко натоварване. Въпреки че мога, още се ослушвам. А имам 8кг за сваляне. Но като нямам време и само ям боклуци-я вафла, я кроасан, шоколад, солети, чипс.

Да попитам за ротавирусната? Кога се дава втората доза? Че миналия месец беше първи прием и днес ще е втория(заедно с шествалентната).

# 179
Нашия доктор не ги слага никога едновременно. Ротавирусната я сложихме 2 седмици след шествалентната, след още две седмици ще даде втора доза от ротавирусната, после пак след две седмици другата ваксина и така.

Общи условия

Активация на акаунт