Азиатска козметика и грим - 21

• 57 104
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
На мен тъкмо ми свършва 23% на The Ordinary - много добре се разбираме, веднага лицето ми светва, но се чудех нещо корейско добро има ли, просто да опитам нещо друго...

# 526
  • Пловдив
Agent, кой е аналога от Миша?

# 527
# 528
  • Пловдив
Аха! Това  блестящо шише все го заглеждам❤
Ти с каква кожа си? 🥰

# 529
Записвам се и аз в темата, че ми предстои поръчка и може да си харесам нещо от препоръките ви Simple Smile

# 530
  • Reasonford Manor
"I’m basically Leonardo DiCaprio at an Eyes Wide Shut masked orgy: everyone else is orgasmic and I’m a jaded skeeze who can’t get a boner."
Не мога!😂😂😂
Това съм го чела някога и се попилях, благодаря, че ми го припомни❣️

# 531
  • софия
Хубавици, знам, че сте писали,  но тогава не внимавах. Stuck Out Tongue Winking Eye
Моля,  сега дайте препоръки за глинени маски за суха кожа.
 Много ви благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 23:12 от swetulka

# 532
Светулка, тези харесвам за нормална към суха кожа, без акне
https://jolse.com/product/isntree-real-mugwort-clay-mask-100ml/1 … p;display_group=1
https://jolse.com/product/drceuracle-jeju-matcha-clay-pack-115g/ … p;display_group=1

А тази комбинация е уникална за зачервена кожа
https://jolse.com/product/skin1004-witch-pack-8ea/28752/?cate_no … p;display_group=1 - 1 пакетче стига за 2 пъти обилно мазане и до 3 за по-икономично.
и след нея
https://jolse.com/product/huxley-healing-mask-keep-calm-120g/411 … p;display_group=1 успокоява с плюс хидратация и без лигава консистенция и да чакаш попиване, нещото, което не обичам при шийт маските.

Едно сравнение от блогърите, което исках да проверя лично между amore pacific vintage essence and isntree green tea toner. Grinning Та, девойки бюджетния аналог си е супер и не намирам особена разлика при употребата и на двата продукта, не съм сравнявала детайлно съставите, но като резултат при употребата си е еднакъв, в консистенцията няма разлика, isntree може би е една идея по-вискозитетен.  Grinning В заключение прави са блогърите и репликата на isntree си е много добре направена.

Отворих и брезичката, новата прословута слънцезащита, добра е, но в сравнение с
https://www.stylekorean.com/shop/hyggee-relief-sun-moisturizer-s … -50ml/1557966889/ - предпочитам huggee.
Хидратацията се усеща по-добре, по плътна, повече екстри откъм антиейдж, но за мазни кожи вероятно ще дойде по-тежичка и няма да са така доволни.

Лошо, гледам че нещо поизчезнала от пазара.
И да се похваля скоро ще направя 2 месеца без поръчка.
Хвърлям по едно око де - дебна някои нещица - пачовете за крака на сгодна цена, скоро ще трябва и пачове за очи да купувам, но успявам да се удържа въпреки добрите сделки, които излизат напоследък.

# 533
  • софия
Мерси, zari, ще се ориентирам към dr ceuracle. Поръчах и аз слънцезащитата "брезичка", но междувременно да похваля шиийт маската им. Хидратира отлично, не е лигава.

# 534
  • Reasonford Manor
Отворих и брезичката, новата прословута слънцезащита, добра е, но в сравнение с
https://www.stylekorean.com/shop/hyggee-relief-sun-moisturizer-s … -50ml/1557966889/ - предпочитам huggee.
Хидратацията се усеща по-добре, по плътна, повече екстри откъм антиейдж, но за мазни кожи вероятно ще дойде по-тежичка и няма да са така доволни.

Лошо, гледам че нещо поизчезнала от пазара.
Изтеглена е и си има заместник. Аз също много я харесвах, но съдържа само два филтъра и заподозрях и нея в неефикасност по време на сънскрийн гейт миналата зима.
Round Lab поне направиха изявление и обновиха формулата с 4 филтъра.

Открих една по-различна персона в youtube. Вчера изгледах доста от клиповете ѝ, определено е старателна и отдадена на това, което прави. Интересна е.

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 13:45 от Catalano

# 535
Catalаnо, може ли линка за новия вариант на huggee отново.
Таз девойка я харесвам, малко неутрално се изказва за продуктите, купувача съм няколко неща от нейни видеа доволна съм. Още мисля един женшен от нейните видеа, вероятно още дълго ще го мисля, че цената му не ми е по вкуса.

За филтрите много не се притеснявам, не обичам слънцето и все сянка си подбирам. Сега през лятото като сложа огромните слънчеви очила и маска или шапка,няма много място откъдето да пробие. Децата изгоряха с европейска слънцезащита за деца, за атопична кожа, спрей и не е да не са се пръскали обилно през час, за да не ми слушат мърморенето Grinning. Пръсках се със същата, но със съществената разлика, че почти не излизам от сянката.

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 13:18 от zari65

# 536
  • Reasonford Manor
Зари, линковете към stylekorean явно се чупят, ето друг.

Всичкото деца са с японски слънцезащити тази година, изгаряния няма. За подновяване - корейски стикове.
 Обаче мажат по много, те си знаят защо.Smiling Imp Вратове и уши особено стриктно следя. Е, имат малко селскостопански изцепки, тип отпечатък от джапанка и V деколте, но това да е.Simple Smile Шапки и очила също носят.

# 537
Благодаря Flowers Hibiscus

# 538
Аха! Това  блестящо шише все го заглеждам❤
Ти с каква кожа си? 🥰
Смесена! През лятото и на горещо - нормална към силно мазна; през зимата ставам много суха с гадна Т зона.

"I’m basically Leonardo DiCaprio at an Eyes Wide Shut masked orgy: everyone else is orgasmic and I’m a jaded skeeze who can’t get a boner."
Не мога!😂😂😂
Това съм го чела някога и се попилях, благодаря, че ми го припомни❣️
Винаги, винаги съм щастлива като мога да разсмея някой - директно или индиректно Wink Запазена марка ми е да се правя и на шут и да си направя кодош и с най-осраната ситуация Wink

Едно сравнение от блогърите, което исках да проверя лично между amore pacific vintage essence and isntree green tea toner. Grinning Та, девойки бюджетния аналог си е супер и не намирам особена разлика при употребата и на двата продукта, не съм сравнявала детайлно съставите, но като резултат при употребата си е еднакъв, в консистенцията няма разлика, isntree може би е една идея по-вискозитетен.  Grinning В заключение прави са блогърите и репликата на isntree си е много добре направена.
Зари, любофф моя, тези неща е добре да ги казваш мъничко преди да купя APVE Grinning Вчера я забърсах! Hug

Открих една по-различна персона в youtube. Вчера изгледах доста от клиповете ѝ, определено е старателна и отдадена на това, което прави. Интересна е.
Определено е интересна, да не говорим, че говори толкова бавно английски със френски акцент, че за нормални хора е по разбираема от много други. Тази сутрин хлапето имаше футболна тренировка, та прекарах 1+ час с нейните коментари! Мерси, че я сподели, прекрасна Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 23:13 от Agent Provocateur

# 539
  • Чукарландия
Аз се запасих с
https://www.stylevana.com/en_GB/make-p-rem-uv-defense-me-daily-s … -fluid-150ml.html
Иначе ползвам в момента слънцезащитата с брезичката, нямам оплаквания, а на шията мажа Logically, Skin Hydro Multi-Shield Sun Essence SPF50+ PA++++, защото ми се струва по-слабичка.

Общи условия

Активация на акаунт