Азиатска козметика и грим - 21

• 55 846
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, има ли някой, който живее в Англия, да попитам от кои сайтове поръчвате?

# 601
Здравейте, дами, покрай бременности,кърмене, малко дете силно ограничих козметиката, която ползвам. (За което ми е малко мъчно, много си харесвам киселините и така добре ми се отразяват, оставила съм си охлювните неща и вит ц поне ☺️). Най-накрая стигнах и аз до Sulwhasoo overnight mask-ата и исках да попитам преди да поръчам - има ли много силен аромат? Винаги ми се е искало да мажа от време на време и от този сорт/Sulwhasoo, Whoo и т.н. , но ме спира предположението, че с тези екстракти, които са вложени вероятно имат доста аромат, а изобщо не мога да се справям със силни аромати особено по кожата.

# 602
# 603
Момичета, в някой български сайт да сте мяркали Missha Misa Geum Sul First Essence Booster?

# 604
Здравейте! Зададох въпроса в темата за ексфолиация, но явно не е активна вече. Искам да попитам, дали някой има впечатления от корейските ексфолиращи кърпи за тяло? Искам да ги използвам при антицелулитни процедури, уж помагали и при врастнали косъмчета. Някой ползвал ли е досега?

# 605
  • Prismatica Aerie
Най-накрая стигнах и аз до Sulwhasoo overnight mask-ата и исках да попитам преди да поръчам - има ли много силен аромат?
Да, има, специфичен и уникален аромат на женшен, много хора го определят като пресен джинджифил, защото има и леко цитрусова нотка. Но освен растителни екстракти има и допълнително добавен парфюм, така че не е напълно натурален аромат.

# 606
  • софия
Момичета, в някой български сайт да сте мяркали Missha Misa Geum Sul First Essence Booster?
Ааа, няма, няма. Тази серия не е много популярна. Аз имам Misa Geum Sul Rejuvenating essence, от yesstyle, но booster и там  нямаше.
 P. S. Погледнах и в jolse, няма.
Така, че в бг сайт едва ли ще се появи.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 14:59 от swetulka

# 607
Хубава ли е есенцията

# 608
  • софия
Хубава ли е есенцията
Много е хубава, с хубав състав,но тя е с консистенция на лек крем и не ми се наместваше преди  течни серуми и ампули. Ползвам я с емулсията от тази серия и понякога с нощната маска(която сама е доста тежка и плътна). Препоръчвам да се ползва серията.

# 609
Ааа, няма, няма. Тази серия не е много популярна. Аз имам Misa Geum Sul Rejuvenating essence, от yesstyle, но booster и там  нямаше.
Хмммм...

https://www.yesstyle.com/en/tcuc.USD/coc.US/info.html/pid.104903 … 77988835427512317

Иначе и  Ибей, и  Ам. Амазон, и от Ам. сайт на Миша съм го купувала...
https://www.ebay.com/itm/131729020405?chn=ps&_trkparms=ispr% … iwcBoCBp8QAvD_BwE

# 610
  • Germany
Тази Geum Sul серия на Missha я има и в iherb, но не знам дали точно този продукт го има.

# 611
Тази есенция на миша беше бюджетен аналог на нещо от hanbang козметиката, но в момента паметта ми изневерява. Трябва да наблегна на гинко билобата вътрешно май вече.

# 612
Тази есенция на миша беше бюджетен аналог на нещо от hanbang козметиката, но в момента паметта ми изневерява.
Да, на ето това:

# 613
Grinning Благодаря за подсказката, не го харесвам това sulwasoo и вероятно затова не съм обърнала внимание- веднага си намерих извинение Joy
Мъча едно такова от една година заради парите, които съм дала за него, но не е моето.

В български сайт и да изпадне тази миша кой знае каква ще е цената, sulwasoo - то изпада при промоции на около 50 долара по корейските сайтове.

# 614
Има три размера, имайте едно наум като видите много хубава цена!
120 ml при мен в Сефора е USD 150 Преди ДДС.

Общи условия

Активация на акаунт