Отговори
# 585
От станалото, нашите герои трябва да си вземат поука, че лъжите не водят до нищо добро. Естествено няма да го направят, ами ще продължават да затъват все повече. Шениз и Дженк толкова се оплетоха, че от играчка стана плачка. Сега и те двамата, както и Недим ще чувстват вина за станалото. Шениз е убийца, Дженк още от самото начало трябваше да признае, че бебето е негово, а Недим не трябваше да подменя теста, защото това се оказа фатално..
И един колаж от фенове на Бахар и Неслихан (която също ми е любимка), озаглавен “Кралиците на актьорското майсторство”. Wear Crown

Боби, много съжалявам.. Изпращам ти една виртуална прегръдка. Hug Понякога животът може да бъде много жесток..

# 586
Сцената с Бахар и жокера както я нарича тази сцена Озан е един път.
Бахар даде голяма заявка с тази роля и ще се радвам да има успех по натам в кариерата си.
Много ми харесаха чайките около Недим и Дженк понеже днес цели три чайки видях от толкова близо
Влюбих се на тази тема.
Утре сме на гастро и колоноскопия прибирам се и аз две вечери,че голям зор да спиш на стол.
Боби,живота е жесток,но вярвай в чудесата му не е било писано да се случи така си казвай колкото и да боли.

Мади,уникални премени бе не мога да ти се нарадвам на дрехите....

# 587
Боби, обръщам се към теб ❤️
Това е едно от най трудните неща, желая ти здраве и дано да имаш прекрасни моменти... И едно, две вързопчета в ръце...
Повярвай ми, щом е трябвало да стане, по добре, че е в ранен етап Sad
Познавам болката..... Малко по различна.... Жестока е загубата...
Плаках с Джерен, възхитих се на Бахар.... Но, освен грижата към бебето, това което ме потресе е, че тя казваше "не ме оставяй" един вид... Нямам гаранция....
Днес не гледах, нямам сили за втори път...

# 588
Изобщо не коментирам Шениз и това, което направи. Там положението е безнадеждно. Тази жена изцяло е оперирана от преценка за провилно и грешно и е толкова егоцентрична, че е в състояние да обвини всички за всичко. И ще продължи да го прави.
Като говоря за Дженк и Недим, говоря и от гледна точка на следващия епизод (може би), където Дженк казва колко е искал да вярва, че бебето не е негово - и е повярвал. И Недим, който казва, че не е осъзнал, че си играе с живота на едно неродено бебе.
Проблемът е, ок, за мен проблемът е, че Недим не мисли как нещо би се отразило на другите. Не мисли за другите, само за себе си. В това отношение прилича на Шениз. За разлика от тях, Джерен мисли - поне за майка си, ако не за някой друг, но мисли.
На Дженк в този момент му е трудно да осъзнае, че майка му наистина е такова чудовище. Той й каза, че го плаши, но тогава още не знаеха, че бебето е умряло. На гробищата - това предстои - той я пита каква е разликата чие е бебето и казва, че ръцете им са изцапани с кръвта на това невинна бебе. Дженк не можеше да предположи, че тя ще направи подобно нещо. И аз не го обвинявам за действията на майка му.
Не обвинявам и Недим. Просто казвам какво не ми харесва.
Боби, изпращам ти любов ❤ да преминеш през това изпитание и силата да повярваш и да се случи, по най-вълшебния начин ❤

# 589
  • Свети Влас
Боби, искрено съжалявам за загубата ви ! Прегръщам ви силно !

# 590
Благодаря ви на всички. Извинявайте, че ви занимах с моята драма, но сцената наистина много ме докосна. Hug
В този сериал има много жестоки сцени, но пък животът често е такъв - жесток и несправедлив. Важното е да намираме сили да се изправяме и да вървим напред. Blush

# 591
Диди, благодаря Heart, реших, че е време малко да сменя дрешките в подобаващ стил. GrinningInnocent
И на мен чайките ми направиха впечатление, как само обикаляха покрай двамата хубавци. Много обичам като виждам разни животинки в сцените. Hug
Забравих да кажа, бързо оздравяване на баба ти! Heart Изпращам ви позитивна енергия.

# 592
Диди ❤️
Нека с баба ти всичко е наред,  нека утре Бог да е с Вас, много положителна енергия и светли мисли да са с Вас...

Шениз.... Нямам думи за тази жена, но определено думата Убийца пасва идеално за нея... Няма скрупули, няма ценностна система, едно бебе дори не я спря.... Детето на своя син, т. е нейният  Внук...

Който не е гледал до края, да не чете...

... Бяхме болни вкъщи, доглеждах сериала.... Последните 3 серии плаках.... ММ ме търпя да подсмърчам, и накрая  ми казва... Добре де... Тоя не умря ли, не го ли прежали, стига си подсмърчала.....
Не ми беше до смях... Но успя да ме разсее, че все пак е филм и Дженк /Озан си е жив и здрав Simple Smile

# 593
  • Свети Влас
Боби не е проблем да споделяте, може би споделяйки малко ще отмине болката, тя винаги ще е с вас, но надявам се изпитате облекчение. Аз пък например загубих един приятел, който безкрайно много обичам. Не е като да загубиш дете, но болката все още я има. А и щом споделяме, значи ни чувствате близки. Хайде, стига, че не искам да се разплачем.

# 594
Не се стърпях

Хайде лека и мека!
Благодаря на всички ви за пожеланията....

Нани, не си сама колежката ми едва не би с парцал един ден,че чоплех за Дженк.Как можело да го наричам умрял и тн.
Всеки има загуби моята беше с баща ми когато бях на 22г.Но мисля,че баба ми е по голямата болка си е за нея защото сина си отиде на 51г без да е видял нещо съществено от моят жизнен път.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 00:49 от x BlackRose x

# 595
Розичке, дано всичко е наред с баба Ви! Flowers Hibiscus Боби! Gift Heart
Относно снощната серия. И мен ме разочарова хладното отношение на Недим. Като цяло ми липсва онова смеещо се момче с топлите тъжни очи.
Но много пъти си мислех как Джерен заслужава сега да я прати бременна да спи на пода, както тя го мъчеше като инвалид да спи на пода, че и беше гнусен. Е, не го направи. Няма причина той да и съчувства. И аз мисля, че всеки би се трогнал, но може би по-скоро всяка жена.
Няма социопати в този сериал. Недим има проблеми с общуването, не без причина, но въобще не е социопат. Тук всеки си има мотив и нещо го движи. За Шениз и Джерен това са алчността и амбицията, за Агях и Сахер - гордостта, за Дженк - страха и любовта, за Джемре - състраданието, за Недим е отмъщението в момента.
А Джерен да мислела за майка си и да не я нарани Joy За тази Джерен ли говорим, която и викаше, че ще и пере дрехите, понеже е г-жа Карачай, продаде се на пук на нея и после се опита и детето си да продаде, като така потъпка всички морални устои на майка си и това, в което я е възпитала?
Точно на Джерен и Шениз не мога да им съчувствам. Жал ми стана снощи, но най-вече за невинното детенце. Последно съжалих Джерен, когато даде девствеността си на Дженк и изпита срам в банята. Тогава още имаше някакви спирачки у нея. След това навреди съвсем съзнателно на всички около нея, за да изпита малко задоволство за сметка на нараненото си его.

# 596
Розичке, дано всичко е наред с баба Ви! Flowers Hibiscus Боби! Gift Heart
Относно снощната серия. И мен ме разочарова хладното отношение на Недим. Като цяло ми липсва онова смеещо се момче с топлите тъжни очи.
Но много пъти си мислех как Джерен заслужава сега да я прати бременна да спи на пода, както тя го мъчеше като инвалид да спи на пода, че и беше гнусен. Е, не го направи. Няма причина той да и съчувства. И аз мисля, че всеки би се трогнал, но може би по-скоро всяка жена.
Няма социопати в този сериал. Недим има проблеми с общуването, не без причина, но въобще не е социопат. Тук всеки си има мотив и нещо го движи. За Шениз и Джерен това са алчността и амбицията, за Агях и Сахер - гордостта, за Дженк - страха и любовта, за Джемре - състраданието, за Недим е отмъщението в момента.
А Джерен да мислела за майка си и да не я нарани Joy За тази Джерен ли говорим, която и викаше, че ще и пере дрехите, понеже е г-жа Карачай, продаде се на пук на нея и после се опита и детето си да продаде, като така потъпка всички морални устои на майка си и това, в което я е възпитала?
Точно на Джерен и Шениз не мога да им съчувствам. Жал ми стана снощи, но най-вече за невинното детенце. Последно съжалих Джерен, когато даде девствеността си на Дженк и изпита срам в банята. Тогава още имаше някакви спирачки у нея. След това навреди съвсем съзнателно на всички около нея, за да изпита малко задоволство за сметка на нараненото си его.
Всъщност, всички без Шениз и Недим се съобразяваха с брименността на Джерен. Спомни си в апартамента на Дженк, когато Агях го завари с ръка на корема на Джерен - беше се притеснил, че може в гнева си да е направил нещо. И да, поне формално можеше да демонстрира притиснение за бебето, не да ходи да си говори с Дженк на Босфора. Но както казва самия Дгенк нататък, той заема основно място в сърцето на Недим - т.е. отмъщението, при това не само за детството (нали си го каза снощи).
И да, Джерен си изрева сърцето за майка си, когато я прати в затвора. Мислеше, че ще издържи, но не издържа. Както има едно наум, че Шениз ще извади записите от хотела и това ще нарани майка й. Тези записи пак се появяват нататък и тя пак реве.
Честно казано, това, че Недим те умее да губи, определено ми идва в повече. Да отмъщава на Дженк, че Джемре е с него, все едно Джемре не е жив човек, а вещ... Ами, съжалявам, не харесвам такива хора. Да направиш нечий живот ад, само защото жената, от която ти си се отказал, ама не съвсем, е с друг, е много теща, но не и любов.
Диди, изпращам любов на теб и баба ти ❤ да минете успешно ппез това изпитание.

# 597
Понякога живата е жесток.
Гледах епизода от снощи.
Шениз никога няма да се промени.
Джерен ми стана тъжно.
Диди,бързо оздравяване на баба ти.
Боби Hug съжалявам за загубата ви!

# 598
Тази вечер е моята много любима сцена където настръхвам на нея много велико но озвучителя ще провали магията.

ПП: Всичко с баба е наред. Може утре да ни изпишат дори.🙏💓

# 599
  • Пловдив
Всъщност, всички без Шениз и Недим се съобразяваха с брименността на Джерен. [/quote]

С това изобщо не съм съгласна - говоря за Недим. Той не я връзваше, както тя връзваше него; остави я да спи на спалнята, а не я изгони на земята, както тя него; не я е блъскал, не й е посягал физически, не я е малтретирал. Според вас какво трябваше да направи, да я носи на ръце ли? Като се прибраха от медения месец, той я остави в ръцете на сестра й и баба й, не я е изоставил на улицата. А в болницата, когато съобщиха за бебето, върху лицето на Недим видях много ярост, много гняв. Може да не съчувства на Джерен, но не може да се примири и да приеме, че едно невинно създание е станало жертва на игричките на Шиниз. Точно за това в яда си даде ясно да разберат Шиниз и Дженк, че бебето не е било от него а на Дженк.

Общи условия

Активация на акаунт