Отговори
# 60
  • на изток от рая
Извинявайте, момичета,  имам въпрос. Може ли да се гледа филма онлайн или да се свали с БГ аудио отнякъде? Мама харесва турски сериали, та може и за друг да пишете. Да й тегля да гледа и да мирува, че покрай тоя Ковид се изнерви.
Благодаря Ви!

# 61
В tubebg.com се качват епизодите с бг аудио. Напишете "Безмилостен град" в търсачката и ще ви излязат.

# 62
Да видим кои, според вас, са най-дразнещите моменти? Аз имам два, повтарящи се - ревящата Сехер (тази жена може да потопи Титаник с рев) и дъвчещата баба. Като ги видя и ми иде да ударя сценаристите с нещо - книга, речник, каквото и да било - пък дано им хрумне някаква различна сцена за драма (Сехер) и егоцентризъм (бабата)

Моите най-дразнещи моменти са всички, в които присъства Сехер - имам алергия от тази жена и това е.

Ще се радвам да чуя и на другите съфорумки най-дразнещите за тях моменти от сериала.

# 63
  • на изток от рая
В tubebg.com се качват епизодите с бг аудио. Напишете "Безмилостен град" в търсачката и ще ви излязат.

Намерих гооооо! Че и други май има. Обаче, където и да цъкна, ми се отваря друг прозорец на winbet-а. Това, защото не съм регистрирана или по принцип? Не е болка за умиране, ама ако има начин да се избегне, няма да е лошо.

# 64
  • Свети Влас
Скрит текст:

Намерих гооооо! Че и други май има. Обаче, където и да цъкна, ми се отваря друг прозорец на winbet-а. Това, защото не съм регистрирана или по принцип? Не е болка за умиране, ама ако има начин да се избегне, няма да е лошо.
Можете да сложите някоя добавка, за да не ви изкачат реклами. Аз така гледам без проблем клипове в  you tube.

# 65
Тази вечер започнаха сцените, заради които не харесвам Недим. "Извинявай чичо, но трябваше". Жертва единствения човек, който си дава душата за него (чичо му). Смаза го за нищо. И ще продължава. Истинско сладурче.
Е, той и чичото има нужда от наритване. За по-малко отсвири сина си, но на Недимчето всичко е позволено. Чувството за вина е велика сила.

# 66
Аз пък не упреквам Недим за това, че се опълчи на чичо си. В крайна сметка домът наистина е негов и има право сам да реши дали жена му да живее с него или не. Да, беше груб спрямо Агях, но после сам осъзна грешката си и се извини.. А що се отнася до Джерен- сега може и да поправи отношението си към Недим и да му помогне в така нареченото "отмъщение". А пък и имението на Карачай не е същото без нея.🤷‍♀️😂

# 67
И аз не упреквам Недим. Щом иска да прибере жена си, е негово право. Домът е негов. Малко грубо, но и Агях беше груб. Натресоха му я тая жена на Недим без да го питат, сега да търпят. Четох коментарите за танца на Недим и Джемре. Бяха сериозни и напрегнати , изпитателни според мен, но такива са им и отношенията вече. И двамата са женени за други.

# 68
Ами това е мечта по принцип не трябва да е така много илюзионно ми е всичко както самия ДжемНед
Но многократно съм го повтаряла

За истинската любов хепи енд няма!

А Недимсу можеше много неща да каже,но не и това.Не и на Агях!

Нови от Бахар за списание

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 21:56 от x BlackRose x

# 69
Диди, ❤️
Точно така, Недим можеше да каже много, много други неща, но не това... Не и на Агях....
От тук той загубва чичо си.... Лека полека... С поредица от грешки... Но пък Агях преоткри "своя" син Дженк Simple Smile

# 70
Мен пък много ме радва Недим. Особено вчерашната серия беше много забавна. Как се събраха в болницата. Добре работи Дженк и Шениз, а и Джерен, ама тя ще му влезе в тона бързо. Беше им лесно като беше инвалид и мълчеше, сега е друго. Агях е само пъченето. Като е решил Недим да прибере жена си, прибира я. Той как прибира кобрата Шениз. А и къщата наистина е на Недим. Разбирам да беше ги изгонил, да е гадно, ама той само прибра милата си жена. Joy

# 71
Майко милаа

Любов,страст,тъга....

Чертата която ни разделя разказва за Синем и Синан които са двойка.Синем загубва живота си при нападение от терористи в Истанбул.Синан който научава за смърта на Синем ден по ден спира връзката с днескашния и предишния си живот тръгва по следите на Синем вярвайки,че ще я спаси.

ПП:Майкоо мила! Откачен ли ще го играем???? Innocent

# 72
Майко милаа

Любов,страст,тъга....

Чертата която ни разделя разказва за Синем и Синан които са двойка.Синем загубва живота си при нападение от терористи в Истанбул.Синан който научава за смърта на Синем ден по ден спира връзката с днескашния и предишния си живот тръгва по следите на Синем вярвайки,че ще я спаси.

Озан показа, че е добър в психологически роли. Вече съм изкушена

# 73
А Недимсу можеше много неща да каже,но не и това.Не и на Агях!

+1.

Ти най-добре знаеш колко много искам да го видя в подобна роля, хайде, дано!

Heart

# 74
Аз само на погледа във ваната бях изтръпнала какво ни чака един Бог знае!

И за почитателите на Беркер.
Искендер и Чичек от фрагмана на Алев Алев

Общи условия

Активация на акаунт