Отговори
# 75
За истинската любов хепи енд няма!
За мен истинската любов е споделената. В двойката Дженк-Джемре няма споделена любов. Там единия обича, но другия не. Момичетата, които гледат по телевизията ще видят още в следващите няколко серии, че Недим обича Джемре, така както тя го обича. Не че и сега не се вижда. Но погледнете и през неговите очи. Любимата му е женена за братовчед му, който го е блъснал от прозореца превръщайки го в инвалид за 20 години и който чака дете от друга. Дженк не намира смелост да се изправи очи в очи с Недим и да се изясни с него за инцидинта, въпреки че Недим няколко пъти го предизвиква директно. Надява се, че не помни ли... Джемре пък му беше обещала да е до него винаги и за Недим тя го е предала.
Колкото до сцената с Агях, на мен по-скоро ми стана мъчно и за двамата. Личеше си, че Недим не искаше да стане така. Още като му излезе от устата това изречение и по погледа му се видя, че вече съжалява. Ако Агях не се звереше и не размахваше непрекъснато този пръст нямаше въобще да се стигне до такава сцена.
И още нещо от тази вечер. Дженк с какви очи предупреждава Дживан да не закача сестра му? Той забремени едната сестра и се ожени за другата, обаче чете морал. И е достоен син на майка си. То бяха физиономии на масата, само дето не пъшкаше от недоволство, че трябва да присъства. Показа огромно неуважение към семейството на жената, която уж обича. Не знам дали е така, но с Дживан май въобще няма да мелят брашно. Като че ли мернах още един бой между двамата.
Сехер пък... Ох, тази жена ме изумява всеки път с тъпотата си. На нейно място щях да съм потънала в земята от срам, а тя се радва че дъщеря й се е върнала. Не вижда ли до какви сцени води появата й всеки път?!

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 17:33 от *Bobby*

# 76
Дженк наистина изпадна доста контрадикторен в ситуацията с Дживан. Казва му да стои далеч от сестра му, а той самия е женен за едната му сестра, а чака дете от другата. Цяла каша.😂 И това, че всички ще пострадат от емоциите между Дамла и Дживан бе пълна глупост. Даже те са най-милото и искрено нещо в целия сериал. Поне и двамата се обичат и любовта им е взаимна.

# 77
Стига с тая любима жена все едно е бил във връзка с нея звучи ми смешно направо.Извинете ама любима жена мога да кажа ако бяха изживяли нещо.
Никога не бих подкрепила такъв персонаж за сетен път да се повторя.Колкото ще да е ощетен от живота.
Радвайте се на скалъпения финал какво да кажа друго

-Момента който ме подразни най-много
-механата:Жена ти е моя
- 31 епизод Недим и Дженк след предложението
- Кавгата 37 ми еп - Като петли чак ме напряга тази сцена чак ми иде аз да се обадя на линейка да откара Дженк.
-----
Момента който ме изуми:Погребаната риза в градината.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 23:10 от x BlackRose x

# 78
  • Пловдив
Ако Агях  беше спрял за малко да размахва този пръст, нямаше да се стигне до тук Недим да му каже тези думи.Недим  каза Джерен да се настани, пък те да поговорят, но чичо му е свикнал като размаха пръста и всички да замлъкнат. Да, ама не.  Мисла, че Недим по никакъв начин не искаше да нарани чичо си, но наистина му се наложи.
Недим остава за мен любим персонаж във филма. А към Дженк изпитвам съжаление, емоционално осакатен от майка си, несигурен, неможещ да застане пред Недим и да си кажат всичко. Съжалям го и за това, че не намира сили да признае детето си, а също и за несподелената му любов към Джемре.

# 79
Цеци, той Недимчо от  не искане по едно време я докара до състояние чичо му да се отврати от него.
Както и да е ще поживеете и видите...

# 80
Джемре е през цялото време като майка орлица на тема Недим, но това не е любов. Историята с пилето при обясненията с Дживан в онова хотелче беше много показателна. Недим е птиче с прекършено крило, което иска да спаси, защото той си има само нея. Това, ако е любов, е доста извратено. Честно.
А с Дженк има химия. Особено при гонитбата преди пожара. Те се гледат като котараци. Тя и затова си повтаряше преди срещата им колко я е яд на Дженк. Уж е щастлива и свободна с Недим в онзи курорт, а мисли за Дженк. Хм. Хм. Хм.
Колкото до любовта на Недим... Чичо искам Джемре - добре, моето момче, тя е твоята булка. И той си я иска. Като къщата, която си е негова. Плюс малко Фройд - влюбване в терапевт/спасител. Както ученичка се влюбва в младия учител. Повтарям се, но... колкото и да го гледам, химия няма

# 81
Джемре е през цялото време като майка орлица на тема Недим, но това не е любов. Историята с пилето при обясненията с Дживан в онова хотелче беше много показателна. Недим е птиче с прекършено крило, което иска да спаси, защото той си има само нея. Това, ако е любов, е доста извратено. Честно.
А с Дженк има химия. Особено при гонитбата преди пожара. Те се гледат като котараци. Тя и затова си повтаряше преди срещата им колко я е яд на Дженк. Уж е щастлива и свободна с Недим в онзи курорт, а мисли за Дженк. Хм. Хм. Хм.
Колкото до любовта на Недим... Чичо искам Джемре - добре, моето момче, тя е твоята булка. И той си я иска. Като къщата, която си е негова. Плюс малко Фройд - влюбване в терапевт/спасител. Както ученичка се влюбва в младия учител. Повтарям се, но... колкото и да го гледам, химия няма

Остави химията и физиката актьорската игра на момъка пада.За хора които не знаят има едни моменти които просто трепят в дикцията на двамата без коментар по тази тема.
Може ли вместо görüyorum - körüyorum да кажеш? /Хайде при Беркер може да е нарочно при Недим от образ и тн.Ама Сера???
Казва,че ще му трие сълзите / Чува се,че е'... сълзите.

Не на празно 4 млн и кусур си искаха Дженк и Джемре поне сцените имаха смисъл и не течеше едно и също гъй-гъй
Кахър бакъш и разтрепен крак за не знай какво...
Добре,че има дублаж сега особено ми интересно как ще преведат сцената:
Когато ти се усмихнеш очите ти стават като на бебе.Устните ти стават като на бебе.
Ама наистина ми е много интересно щото такъв бисер и аз не бих могла да измисля.

Още една на Бахарка
Бахар е много конфликтна личност много от хората които я следят не го и отричат самата тя беше наричала феновете глупаци и тн.Примаджийка предимно.Между Озан и Бахар нямаше нищо поне не и от страната на Озан той просто я подкрепи в ситуация за нея която беше неприятна и понеже се бяха срещнали и разцелували направиха от мухата слон.
Беркер и Сера никога не са били заедно.Беркер ходеше с щерката на Ипек Билгин по едно време ,а Сера имаше приятел който се раздели с него незнайно защо като почна да се сближава с Озан в сцените.Иначе мандаринки ли не ядоха в колата,Рамщайн ли не се слуша какво ли не....
Единствения ашк на сета категоричен се изживя м/у Симай и Идрис / Дамла и Дживан/.
Продължи кратко обаче.Бахар е малко като бебе в моите очи някой като не и ходи по гайдата и го отпоследва.Иначе аз имам една теза за онази среща на масичката,но ще я запазя за себе си.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 23:42 от x BlackRose x

# 82
  • Пловдив
Розичке, аз гледам сериите, които се излъчват по БТВ и мога да коментирам и да изказвам моето мнение какво е от видяното до тук. Разбирам, че има хора, които са гледали целия филм, но аз не мога да коментирам за неща, които още не съм гледала. За сега симпатизирам на Недим. А за чичо му - ами и той има вина, че Недим толкова много години е бил жив труп. Като е много загрижен за него, защо Агях го е оставил в ръцете на Шениз, а не се е заел лично да се грижи за неговото лечение. И още, защо Агях позволи да се случи този брак на Недим и Джерен? Какво от това, че тя е забременяла? Самият Агях каза, че ако бащата е Недим, то това е изнасилване от страна на Джерен. Можеше да я сплаши с адвокат и да се отърве от нея, но не, съгласи се да му я натресе. Според мен Недим има пълното право да е сърдит на чичо си и заради това, че не успя да го защити, а позволи случването на този брак.

# 83
Розичке, аз гледам сериите, които се излъчват по БТВ и мога да коментирам и да изказвам моето мнение какво е от видяното до тук. Разбирам, че има хора, които са гледали целия филм, но аз не мога да коментирам за неща, които още не съм гледала. За сега симпатизирам на Недим. А за чичо му - ами и той има вина, че Недим толкова много години е бил жив труп. Като е много загрижен за него, защо Агях го е оставил в ръцете на Шениз, а не се е заел лично да се грижи за неговото лечение. И още, защо Агях позволи да се случи този брак на Недим и Джерен? Какво от това, че тя е забременяла? Самият Агях каза, че ако бащата е Недим, то това е изнасилване от страна на Джерен. Можеше да я сплаши с адвокат и да се отърве от нея, но не, съгласи се да му я натресе. Според мен Недим има пълното право да е сърдит на чичо си и заради това, че не успя да го защити, а позволи случването на този брак.

Мое мнение !!! - Шениз му е жена, за това и се е доверил. Не е мислил, че ще прави такива лоши неща. А относно сватбата .. при тях тратициите са много важни и семейството също. Ако помните бабата все се тюхкаше какво ще кажат хората за еди кое си и тн. Тоест развод или бебе без брак е срамно за тях.

# 84

Мое мнение !!! - Шениз му е жена, за това и се е доверил. Не е мислил, че ще прави такива лоши неща. А относно сватбата .. при тях тратициите са много важни и семейството също. Ако помните бабата все се тюхкаше какво ще кажат хората за еди кое си и тн. Тоест развод или бебе без брак е срамно за тях.
Точно това щях да коментирам... да вземем впредвит нравите на исляма... Част от всичко, вдигането на в
Ръката на Агях... Та той е възрастният.. Главата на семейството... Как Недим ще му противоречи... Момичета на възрастните се целуват ръце, никой не може да възрази.... Цяло чудо е,... От личен опит мога да кажа... Уважението към по възрастните... Целуването на ръцете... Видях го на живо... Дори в БГ.... А уважението към Бабата - беше наистина Велико.... Зетя турчин от Анкара покани бабата на булката на танц... И целуна ръката и.... Също и на повечето близки жени... Почит към МАЙКАТА.... уважението към мъжете.. Различно... Доста различно от това на което сме свикнали...

# 85

За всекиго по нещо съм намерила!

# 86
За справка от тълковния речник:

Като влязох в тази тема мислех, че ще коментираме сериите, които се излъчват в момента и че всеки може да си каже мнението. Разбирам, че голяма част от вас харесват образа на Дженк, но нека уважаваме и чуждото мнение. Искате от нас да виждаме лошите страни на Недим, а оправдавате всички лоши страни на Дженк. И някак ни се набива непрекъснато как може да харесваме Недим и колко е недостоен. Искаме сами да си изградим впечатление за образите, а не някой друг да ни ги формира и то на база изгледан целия сериал. Назидателният тон идва в повече и не е градивен. Лека вечер на всички!

# 87
Аз също харесвам Дженк повече от Недим, но това не ми пречи да го изкритикувам, когато допусне някаква грешка или не ми хареса поведението му в даден момент. И също така да застана на страната на Недим, когато сметна, че има право. Всяка една от нас трябва свободно да изказва мнението си без да се чувства нападната и без да се притеснява от останалите съфорумци.
Според мен е най-добре да се придържаме към сериите, които се излъчват в момента. Най-големият проблем идва от това, че част от нас коментират само сегашните събития, а останалите, които са изгледали целия сериал вече имат изградено мнение за героите и коментират цялостното им развитие до самия финал. Доколкото разбирам тези, които не харесват Недим (след гледането на всички епизоди) са го харесвали по време на епизодите, които в момента вървят по БТВ. За това пак повтарям, нека се придържаме към сегашните епизоди и моменти и с времето всеки сам за себе си да реши кой герой харесва и кой не. А и в крайна сметка в този сериал не са само Дженк и Недим. Надявам се да не се стига до някакви спорове, защото ми е много приятно да си коментираме. Сериалът е изключително интересен и се надявам и още съфорумки да се осмелят да се включат към нашата компания.Flowers HibiscusHeart

# 88
Madison, едно към едно с моите мисли. Точно това и аз имам предвид. Hug

# 89
Малко изпуснах самото начало на сериала. Защо Недим казва, че къщата е само негова? Агях не е ли имал равен дял с брат си, нали уж двамата идваха от село и започваха този бизнес?

Общи условия

Активация на акаунт