Жалко, че е само 5 епизода. Днес излиза, да видим, какво ни очаква ... А това, че платформата става платена - изобщо не ме учудва.
/ е основал фирмата и е купил къщата. Агях има малък дял във фирмата, всичко останало е на Недим. Разбира се той е бил дете, и то в инвалидна количка, и Агях е движил фирмата през тези години. Сигурно затова е блял за това, което се е случвало вкъщи. 

А като гледам и не само аз..... Много ми е интересно какво ли е замисляла за тях Сърма. Толкова добре е изградила образа на нещастно влюбения Дженк. Никой не остава равнодушен. Много любими моменти е написала...Обичам да чета коментарите на хората на всички езици под клиповете. А почти всеки започва: " Дженк, това момиче не те заслужава! " 

Вярно..майко мила..

Сега сериозно, от написаното от момичетата останах с убеждението, че се чувстват обидени по някакъв начин, та ако нещо съм казала, което не трябва ... Не се извинявам, че подкрепям Дженк, ако това си си помислила. 

Най-важно е всеки да си изразява мнението без да си го налагаме над другите и да не се превръщаме в онези воюващи турски фенове, за които говорите. Хората сме различни и е нормално да възприемаме различно събитията и образите.Препоръчани теми