Отговори
# 90
Аз само на погледа във ваната бях изтръпнала какво ни чака един Бог знае!

Точно от този кадър бях по същия начин, като теб. Grinning Жалко, че е само 5 епизода. Днес излиза, да видим, какво ни очаква ... А това, че платформата става платена - изобщо не ме учудва.

Диди, значи съм останала с грешно впечатление, че Сера и Беркер са били двойка. Или не съвсем ... Grinning

Момичета, съгласна съм, че трябва да се уважава чуждото мнение и затова още в първия си пост в тук, бях категорична, че каквото и да кажа, си е само моя мисъл и нямам за цел да я налагам на никого. Точно за това е темата - да чуем най-различни мнения, та ако всички сме еднакви, няма да е интересно. Това че харесвам повече образа на Дженк (и пак да отбележа, че не Озан, който всъщност обожавам е фактор за това, защото много хора остават с грешно впечатление, че е точно заради това, а не е така), не твърдя, че той е „перфектният“ - напротив, а и нищо „перфектно“ не същестува. Затова, когато някоя негова постъпка, с която не съм окей, ме накара да изкритикувам Дженк - ще го направя. Ако сте се почувствали нападнати по някакъв начин - сте останали с грешно впечатление. Поне от моя страна, мога да потвърдя това. Да, това, че паралелно се коментират епизодите, излъчващи се тук, заедно с целия вече излъчен сериал, също е фактор за това „недоразбиране“. Затова винаги съм се старала, каквото и да споделя, което предстои, да го пусна в скрит текст, а ако нещо съм издала - е било напълно случайно и не нарочно, и се извинявам. Надявам се и съфорумките, които са наясно с всичко за напред, да процедират като мен. А и, както каза Madison., не само Дженк и Недим са образите в целия сериал, нали така?
Ще се радвам да коментираме заедно и за напред.

Скрит текст:
Момичета, ако някоя от вас желае да си разменим Туитър профилите, може да ме последва, че да го направя и аз  - @gabriellavirgo е моят.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 11:37 от Анонимен

# 91
Малко изпуснах самото начало на сериала. Защо Недим казва, че къщата е само негова? Агях не е ли имал равен дял с брат си, нали уж двамата идваха от село и започваха този бизнес?
В скрит текст, че аз го научих от една от следващите серии, които прецъках.
Скрит текст:
Шенис ще спомене пред Агях, че Мумтаз /нали така беше името Grinning/ е основал фирмата и е купил къщата. Агях има малък дял във фирмата, всичко останало е на Недим. Разбира се той е бил дете, и то в инвалидна количка, и Агях е движил фирмата през тези години. Сигурно затова е блял за това, което се е случвало вкъщи.
Обаче повече не мисля да гледам серии напред, че се обърквам после кое е минало и кое предстои, защото и вечер ги гледаме.

# 92
Каква е тази риза, която споменавате няколко пъти? Моля споделете с две изречения, може и в скрит текст, ако е нещо неизлъчвано при нас.

# 93
Аз също харесвам Дженк повече от Недим, но това не ми пречи да го изкритикувам, когато допусне някаква грешка или не ми хареса поведението му в даден момент. И също така да застана на страната на Недим, когато сметна, че има право. Всяка една от нас трябва свободно да изказва мнението си без да се чувства нападната и без да се притеснява от останалите съфорумци.
Според мен е най-добре да се придържаме към сериите, които се излъчват в момента. Най-големият проблем идва от това, че част от нас коментират само сегашните събития, а останалите, които са изгледали целия сериал вече имат изградено мнение за героите и коментират цялостното им развитие до самия финал. Доколкото разбирам тези, които не харесват Недим (след гледането на всички епизоди) са го харесвали по време на епизодите, които в момента вървят по БТВ. За това пак повтарям, нека се придържаме към сегашните епизоди и моменти и с времето всеки сам за себе си да реши кой герой харесва и кой не. А и в крайна сметка в този сериал не са само Дженк и Недим. Надявам се да не се стига до някакви спорове, защото ми е много приятно да си коментираме. Сериалът е изключително интересен и се надявам и още съфорумки да се осмелят да се включат към нашата компания.Flowers HibiscusHeart
Искам да уточня, че в епизодите, които вървят по бТВ към момента, не харесвах Недим, но донякъде го оправдавах с репликата на Агях, че в мисленето си е още дете. Репликата, че къщата е негова, беше груба и жестока, но от гледна точка на дете на 8, е... ок, разбираема. Дете на 8 не мисли за дългосрочните последствия, а отгледано като Недим, не мисли и за чуждите чувства. Няма такава емоционална интелигентност.
Но той не е на 8 и планът с родилното го показа. Затова казах, че го оправдавам донякъде. Той не е помислил, че ще нарани чичо си, но според него, това е приемлива щета. Ето това ми е проблемът с Недим. Нараняването на хора, които обича, за него е приемлива щета в името на целта. И това се видя още в епизода снощи.
Недим като герой в количката беше... болно и разглезено дете. Толкова. Недим като образ започна да се разкрива с появата на сватбата. И това беше епизодът, в който исках да дам шанс на този нов герой. Единственият. Още на следващия започна да не ми харесва и това продължава. Той се прави на наивно дете, докато забива нож в гърба на всеки. И като не стане на неговата, тропва "Това е мое" и точка.

# 94
  • Пловдив
Ами, незнам, сигурно и аз като Недим съм зла. Но ако някой е отнел нарочно детството и младостта ми и както Недим през цялото време разбира какво и защо правят с него, а не може да отвърне и е безсилен, сигурна съм, че ще имам огромно желание да отмъщавам и да си върна всичко, което ми е отнето. Оправдавам напълно действията му до момента, даже е много внимателен. Аз бих била доста по-брутална. /извинете ме, но явно изобщо не съм бяла и добра/

# 95
Да видим кои, според вас, са най-дразнещите моменти? Аз имам два, повтарящи се - ревящата Сехер (тази жена може да потопи Титаник с рев) и дъвчещата баба. Като ги видя и ми иде да ударя сценаристите с нещо - книга, речник, каквото и да било - пък дано им хрумне някаква различна сцена за драма (Сехер) и егоцентризъм (бабата)

Най-дразнещо по време на целия сериал  защото аз вече почти го наизустих е това непрекъснато чукане по вратата. А като започнат  и да чука, и да  викат някой по име, направо превъртам сцената. Харесвам Озан и то много и не смея много да коментирам. Просто съм фенка на Джемре и Дженк, и това е Stuck Out Tongue Winking Eye  А като гледам и не само аз..... Много ми е интересно какво ли е замисляла за тях Сърма. Толкова добре е изградила образа на нещастно влюбения Дженк. Никой не остава равнодушен.  Много любими моменти е написала...Обичам да чета коментарите на хората на всички езици под клиповете. А почти всеки започва: " Дженк, това момиче не те заслужава! "

За мен  най-секси момент е когато, Дженк  като кара кола.....освен когато, кара кола и дават в близък план очите му  HeartHeartHeart Вярно..майко мила..

Майко милаа

Любов,страст,тъга....

Скрит текст:
Чертата която ни разделя разказва за Синем и Синан които са двойка.Синем загубва живота си при нападение от терористи в Истанбул.Синан който научава за смърта на Синем ден по ден спира връзката с днескашния и предишния си живот тръгва по следите на Синем вярвайки,че ще я спаси.

ПП:Майкоо мила! Откачен ли ще го играем???? Innocent

Как ми харесва!!! Нямам търпение вече!

Скрит текст:
За платформата Gain ще се абонирам.  Но колко от филма на турски ще разбера ....Току що се абонирах се за премиум. Изтегли ми 4.50 лв за месец.

]Още информация за " Линията, която ни разделя"

"Двама влюбени, които могат да прекарат само 24 часа в Истанбул заедно"

Музиката към трийзъра е жестока! Както и  всички снимки, които слагат от Gain. Не мога да определя коя повече ме кара да настръхвам, тази ли или на Озан във ваната. Гледайки рекламната кампания на  филма, се надявам да е правен от млади, модерни хора!

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 12:45 от gabi999

# 96
От известно време си мисля колко трябва да обичаш някого, за да му търпиш цялото морализаторстване и раздаване на присъди наляво и надясно. И то без да получиш поне малко добро отношение от дъжд на вятър. Имам предвид любовта на грешника Дженк към пресвета праведница Джемре. Тя на моменти е така досадна, че почти се изравнява с майка си.
Да, Сехер. По-досадна е от бабето, от дъщеря си и от всички взети заедно. Освен че реве постоянно, все смята за нужно да дава акъл и да търси обяснения. Защо Дженк и Дживан се карат? Защо Недим не отиде при жена си? Коя си ти, че хората трябва да ти дават разяснения за личния си живот и като каква ходиш да им търсиш сметка? Хората отишли на кея да се разберат на спокойствие, тя смята за нужно да ходи да ги пита какви ги вършат. Впрочем, после същото започва да прави и Недим.
Аз, понеже съм добринка, такива хора ги слагам на мястото, точно като Дженк в началото - личният ми живот си е личен. (Когато го питаха за отношенията с Джемре в първите епизоди). Ама явно за нея личните граници не съществуват... Този филм трябва да се гледа като подготовка за изпит по психология

# 97
От известно време си мисля колко трябва да обичаш някого, за да му търпиш цялото морализаторстване и раздаване на присъди наляво и надясно. И то без да получиш поне малко добро отношение от дъжд на вятър. Имам предвид любовта на грешника Дженк към пресвета праведница Джемре. Тя на моменти е така досадна, че почти се изравнява с майка си.
Да, Сехер. По-досадна е от бабето, от дъщеря си и от всички взети заедно. Освен че реве постоянно, все смята за нужно да дава акъл и да търси обяснения. Защо Дженк и Дживан се карат? Защо Недим не отиде при жена си? Коя си ти, че хората трябва да ти дават разяснения за личния си живот и като каква ходиш да им търсиш сметка? Хората отишли на кея да се разберат на спокойствие, тя смята за нужно да ходи да ги пита какви ги вършат. Впрочем, после същото започва да прави и Недим.
Аз, понеже съм добринка, такива хора ги слагам на мястото, точно като Дженк в началото - личният ми живот си е личен. (Когато го питаха за отношенията с Джемре в първите епизоди). Ама явно за нея личните граници не съществуват... Този филм трябва да се гледа като подготовка за изпит по психология

6brn, съгласна съм, особено щом става въпрос за Сехер - ужасно дразнещ персонаж ми е, не знам за кой ли път го потвърждавам това. Тя пък голямата моралистка, затова първото ѝ дете от друг мъж. Накрая тя сама пред себе си каза, че се е провалила като майка (този епизод мина). И вместо да си вземе поука, продължава да учи хората на морал (без значение дали син, дъщери или страничен човек), нещо което в нея напълно липсва. А и, както ти сама го каза - личният живот си е личен и никой няма право да се бърка в него. Точно с това нейно поведение, Сехер ме отврати от себе си.
С това, че сериалът трябва да се гледа като подготовка за изпит по психология, също съм подкрепям мнението ти. Grinning

# 98
  • Пловдив
Дам. И на мен загрижеността на Сехер ми идва в повече.

# 99
ОО, Сехер, въпреки че, много обичам артиската от ‘Нарекох я Фериха’, тук ролята и  е потрес! То бива наивност , глупост.. ама неиното??? Най-дразнещ момент ми беше, когато Джерен се наръга в корема. Бяха в болницата, Сехер удари шамар на Джемре и крещеше като луда неща , на които и бавноразвиващ не би се вързал. Тогава вдигнах кръвно направо!

# 100
И на мен Сехер ми идва в повече. Предпочитам да я гледам да играе богаташка.

# 101
Каква загриженост то направо да ти се отще да гледаш.Непоносима ми е Сехер от тъпотия ама дрънка
6brn, защо сме толкова еднакви по отношение на Дженк?
Писа- Габи за какво се извиняваш или ти като другия ни любимец без да си прегрешила се пишеш за грешна?
Боби, не съм искала да те засегна и никога не съм опитвала да си налагам и мнението това е моята теза аз така я виждам и до там.

# 102
6brn, защо сме толкова еднакви по отношение на Дженк?

Още едно попълнение към вас приемате ли? Grinning

Писа- Габи за какво се извиняваш или ти като другия ни любимец без да си прегрешила се пишеш за грешна?

Маймунко, точно, взимам пример от другия ни фаворит. Joy Сега сериозно, от написаното от момичетата останах с убеждението, че се чувстват обидени по някакъв начин, та ако нещо съм казала, което не трябва ... Не се извинявам, че подкрепям Дженк, ако това си си помислила. JoyJoyJoy

# 103
Въпроса по ризата и сцената в кома на Дженк:Който иска да чете.Който иска да гледа.

Скрит текст:
- Докато се разплащаш.Няма да имаш съвест!

Ти опря този пистолет в главата си защото искаше да свърши.Но където и да го опираш го опирай няма да свърши! Тази сметка няма да се затвори така защото не е справедливо.
-Ти нали лежиш сега като умрял.Аз 20 години лежах така пред вашите очи.И ти когато си призна това една вечер не можа да се изправиш пред него.За 20 години 1 вечер не е честно.
Не мога да затворя сметката за изгубените си години като теб за една вечер.

# 104
Няма обидени, спокойно. Simple Smile Най-важно е всеки да си изразява мнението без да си го налагаме над другите и да не се превръщаме в онези воюващи турски фенове, за които говорите. Хората сме различни и е нормално да възприемаме различно събитията и образите.
И аз се включвам към раздразнените от Сехер. Искаше ми се да е по-справедлив и трезво мислещ образ, но уви. Същото ми е мнението и за Агях. За съжаление въпреки, че не мисли лошо никому засега е един напълно неадекватен и с нищо не допринасящ за доброто на семейството образ. Снощи ми стана жал за него, факт. После се сетих за незаинтересоваността му към собствения му син и за бездействието му 20 години да помогне и излекува Недим и си мисля, че може би този шамар ще го отрезви малко. Ама май няма да е скоро.

Общи условия

Активация на акаунт