Отговори
# 105
Няма обидени, спокойно. Simple Smile Най-важно е всеки да си изразява мнението без да си го налагаме над другите и да не се превръщаме в онези воюващи турски фенове, за които говорите. Хората сме различни и е нормално да възприемаме различно събитията и образите.
И аз се включвам към раздразнените от Сехер. Искаше ми се да е по-справедлив и трезво мислещ образ, но уви. Същото ми е мнението и за Агях. За съжаление въпреки, че не мисли лошо никому засега е един напълно неадекватен и с нищо не допринасящ за доброто на семейството образ. Снощи ми стана жал за него, факт. После се сетих за незаинтересоваността му към собствения му син и за бездействието му 20 години да помогне и излекува Недим и си мисля, че може би този шамар ще го отрезви малко. Ама май няма да е скоро.
Пет години не беше се обадил дори на сина си като го видя все едно хлебарка видя пред себе си.Агях колкото и да го плюя по отношение на Дженк малко му е. И седя и се чудя Шениз дали е знаела какво е правил наистина Дженк сам самичък в Америка и само като си помисля,че тия пози с джакузитата са си били пози и е лежал по болници сам и настръхвам.
Той сам си е виновен Дженк да се настрои така срещу Недим с държанието си е предизвикал детска ревност което много опасно нещо.Усещала съм го защото баба ми която ме възпита и отгледа нека ми е жива и здрава,но като не ставаше нещо на нейната и викаше"Братовчедката ти виж как е ти как си." Или нещо друго и малко или много се посява един неприязън в теб и се чувстваш като жив аутсайдер.Отношението му към Недим няма да го плюя той не подозира какво може да направи скъпата му женичка от собствения си ахмаклък.

Ново от Сера

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 18:23 от x BlackRose x

# 106
В 10 оригинален епизод (бройте един за 3 на бТВ) на гроба на брата Дженк обяснява на Агях как го е чакал да се прибере и е бил ядосан на чичо си, че все си играе с Недим, а праща баща му надалече "Мама ме караше да си играя с тях, но аз чаках татко и казвах - ще си играя с татко". На друго място Шениз говори с брата, че пътуванията на Агях не са й достатъчни. Така че става ясно защо от малък Дженк не е искал да си играе с Недим. В друг епизод, пак от ранните, обяснява, че правел бели, защото баща му му обръщал внимание, само когато е ядосан (май на Джемре). Така че - ето обяснението за плейбоя - модел "Правя глупости, за да получа внимание". Когато се опитваше да спаси Джемре след отвличането на Недим, каза на майка си, че баща му би повярвал, че той е поискал откуп, защото вярва на всяка глупост, направена от сина му. И да, извратено е, но така Дженк се чувства видян и обичан от баща си.
Има една недоразказана история за смъртта на брата, но Шениз каза на Агях, че полицията не е открила нищо, не разбира защо той се чувства виновен. Аз предполагам отмъщение на Шениз - или капанът е бил за Агях. Но само предполагам. Така че Агях е воден от вина за брат си и вина, че не е предотвратил падането на Недим (т.е.за сина на брат си). И Шениз много добре използва вината като оръжие. В 13 оригинален много хубаво обясни на Джемре в детския дом откъде взема силата си - по отношение на Агях каза слепота. Вероятно щеше да се издаде, ако беше казала "чувство за вина". Образът на Шениз е много силен, но недоразвит. Много добре се видя каква е кучка когато изнудваше Дженк на перваза. И после му каза, че му е издърпала ушите. Изтръпнах от това чисто зло. Тук пак е чувство за вина. Много силен манипулатор е, така че Агях е просто един влюбен мъж, с много комплекси. Брат му е бизнесменът, който е направил империя, той е момчето, което помни как са "яли камъни" и брат му ги е измъкнал от бедността. И Недим снощи му го напомни - удар по най-слабото място - каза му индиректно "цялото богатство е на баща ми, ти си никой". И не беше неволно. Беше жестоко. Заложеното в тези епизоди е Недим да е жесток. И да става все по-жесток.  Филмът се казва "Жесток..." Тази идея потъва нататък, за жестокостта. И единственият истински злодей остава Шениз... Противно на мнението, че децата са ангелчета, всъщност децата могат да бъдат много жестоки. Защото не осъзнават последствията и не мислят за тях. Недим в това отношение е дете, което не го прави ангелче. Така е възпитан точно от Агях.
Стана дълго. Опитвам се да мотивирам моята гледна точка. Не я приемайте като упрек към фенките на Недим. Или спор. И да, Озан играе брилянтно. Както и Мине Тугай. Но не харесвам Шениз.

# 107
Според мен и двете мадами, които играят съответно Шениз и Джерен, се справят много добре. Особено малката Джерен! Много добра актриса!

# 108
Шениз и аз не я харесвам,но ми харесва,че е силна жена бранеща само това нищо повече всичко друго са много минуси.

Още Сера

# 109
Според мен и двете мадами, които играят съответно Шениз и Джерен, се справят много добре. Особено малката Джерен! Много добра актриса!
Определено, страшно много ги харесвам и двете. Справят се повече от добре и макар да играят отрицателни роли е удоволствие да ги гледаш.

# 110
Значи излиза, че за всичко е виновна Шенис. Дори по отношение на собствения си син. Агях е един слепец. А Недим според мен се ядосва на това, че Дженк бяга от отговорност и не иска да признае вината си за инцидента. Направи ми впечатление, че Недим няколко пъти го предизвиква на тази тема. За мен най-правилното беше Дженк да поговори искрено с Недим и да се изяснят, но нямаше да има сериал. Grinning

# 111
Значи излиза, че за всичко е виновна Шенис. Дори по отношение на собствения си син. Агях е един слепец. А Недим според мен се ядосва на това, че Дженк бяга от отговорност и не иска да признае вината си за инцидента. Направи ми впечатление, че Недим няколко пъти го предизвиква на тази тема. За мен най-правилното беше Дженк да поговори искрено с Недим и да се изяснят, но нямаше да има сериал. Grinning

Нямаше да има психодрама в края на 25-ти епизод ако бяха се прегърнали по от рано....

# 112
Винаги има основен злодей и той трябва да е много гаден, за да може добрият да се отличи. И да, Шениз е чистото зло. И чист егоизъм. Много щеше да й ходи Джерен за дъщеря.

# 113
Сехер пак проповядва. Не мога просто... Grinning

# 114
Огън поемам от Беркер и Бахар похарчиха им химията в тоя сериал.Категорично!

# 115
Леле тази Сахер...досега не и обръщах внимание и ми беше смешна, но днес направо полудях. Идваше ми да счупя телевизора. То бива проповед ама...ужасно досадна е!

# 116
Ако Мине Тугай /Шенис/не я бях гледала мила и добра в Меджезира, сега трудно щях да я преглътна Simple Smile
Уникална, изключително красива, но еднотипна за съжаление и тук разхожда крака Simple Smile красиви тоалети, но е Зла.... Докато Сехер тук е коренно различна на образа от Фериа.... Без грим, вечно ревяща, но тя иска най доброто за децата си.... Най дразнеща ми е Бабата.... Няма такава интригантка... Ужасна е просто!
Но наистина Джерен и Недим ще имат доста добри моменти...

# 117
Геновева зяпа през джама и тя направо кахър та да ти се отще
И пак манипулаций правим върху Дженк аман вече...
Сехер вече не мисля да я коментирам

# 118
"Ако развратната ти внучка"  така описа Агях, Джерен Simple Smile)))
Вие си правете изводите.....

# 119
Следват едни от любимите ми сцени!
Да започва шоутооо....Панаир ис коуминг
Нани всички я определяха по различни начини ама любимото ми определение беше от Дженк като я извика пред Джемре направо я направи на 5 стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт