Отговори
# 30
Второто най-сексапилно нещо е сплетените ръце на Дженк и Джемре, изобщо темата с ръцете.
Диди май преди време ги беше пуснала като снимка. Ако може пак да я пусне. Това е любовна игра в духа на една сцена от Любовникът на Жан Жак Ано. И е чист секс без секс.

# 31
Бях чела статия какво означава държане ръце по тяхния начин и тн и бях останала изключително впечатлена и викам категоричен енд гейм ще е това.Когато ръцете тичат преди тялото защото постоянно ръцете се търсеха.Както и да е...минало заминало.
Много е готин момента в който Дженк се съблича ако ще гледаме секси моменти.Беркер също не е никак за изхвърляне тялото му е много добре просто за мен нещо му липсва.
Габи,татуса може и от това да е повлиян ами татуса на крака от какво е повлиян?
Пеликанела знае със сигурност.... Satisfied
Иначе да се върнем на темата със сериала.Правейки гифове все повече забелязвам подсказки,че Дженк е бил болен.Седя и се чудя ако имаше трети сезон какво можеше да се окаже след целия този скалъпен финал?

Колко си приличат всъщност двете двойки ах Сърма!

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 13:03 от x BlackRose x

# 32
Диди, ако говориш за разтриването на челото, не е подсказка за болест, а сценарен похват. Всеки герой трябва да има някакви специфични изрази и жестове. Например гримирането на Шениз - като мисли нещо, се гримира. Дженк разтрива челото си, бабата яде, ... Освен, че зрителят ги различава в калабалъка, така самите актьори влизат по-лесно в образ.
Има една реплика, обаче, която всички герои казват постоянно  - край, свърши се. И нищо не свършва, разбира се.
За да не съм едностранчива, както ме обвиняват, ще кажа, че имаше сцена, в която Недим ми хареса - една единствена, но ме накара да му дам шанс. За кратко. Когато пристигна на сватбата. Поведението му беше издържано, имаше и лека симпатична закачка към Дамла. Даде заявка, че ще бъде пич. Уви, неизпълнена.

# 33
Диди, ако говориш за разтриването на челото, не е подсказка за болест, а сценарен похват. Всеки герой трябва да има някакви специфични изрази и жестове. Например гримирането на Шениз - като мисли нещо, се гримира. Дженк разтрива челото си, бабата яде, ... Освен, че зрителят ги различава в калабалъка, така самите актьори влизат по-лесно в образ.
Има една реплика, обаче, която всички герои казват постоянно  - край, свърши се. И нищо не свършва, разбира се.
За да не съм едностранчива, както ме обвиняват, ще кажа, че имаше сцена, в която Недим ми хареса - една единствена, но ме накара да му дам шанс. За кратко. Когато пристигна на сватбата. Поведението му беше издържано, имаше и лека симпатична закачка към Дамла. Даде заявка, че ще бъде пич. Уви, неизпълнена.

Не само това спомни си колко пъти оставаше без дъх.Спомни си как припадна на пътя без причина.
Недим не искам да го коментирам освен последната сцена,че тя беше мечта на Озан и Беркер даже бяха им написали готова сцената на сценаристите....
Прегръдка може и в мола,но да се прегърнат.

# 34
Това с припадането на пътя го разбирам, и със задушаването също. При силни емоции буквално не ти достига въздух, всичко те стяга. Спираш да дишаш. Той и затова легна на пътя - освен че е готино като сцена, означава предавам се, да става каквото ще. Но и така може да си поеме дъх, защото нищо не го ограничава - небето е по-широк хоризонт.
При този герой действат много през инстинктивните реакции. Започва с бягай и се променя към бий се. Имението го задушава и отива край Босфора да мисли. Когато е отчаян, първо е бий се (чупи), после е скрий се (свит). Когато Недим нападна Шениз, замръзна, защото беше между две реакции - бий се и бягай. Всъщност, това беше обратът от бягай към бий се. Липсват само 2 до пълната гама - изтръпване и повръщане.
Изграждането на такъв герой си е майсторство.

# 35
Как обичам да говоря с детайли и по детайли.Иначе не споря,че това беше начина единствения да съсипят всичко.Дженк беше ...персонаж
Защото до днес кълнат!

Колко си подхожда тази песен за Дженк нямам думи....

Не ме обичай! Не останах до там ти да ме обичаш....

И нещо което настръхвам на фона на мелодията му : Да обичаш като Дженк Карачай.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 14:22 от x BlackRose x

# 36
Здравейте момичета,
Исками се да споделя...
Аз съм тази която каза, че Недим я дразни Simple Smile)
Сериите предстоят Simple Smile
Гледах напред, изказах мнение според факта, че филма е приключил и доста от вас са го гледали онлайн...
Та... Продължавам да твърдя, че Недим не е моят човек... Няма как... Възхищавах се на ролята докато беше в количката... Беркер беше невероятен, нооо сценарият поне за мен след сватбата не беше на негова страна.... Не ми харесва, самият Той, въобще не говоря за това коя жена /сестра иска, заслужава... Все ми е тая... Очаквах много, много повече.. Но не се получи... Докато Дженк израстваше... със всяка серия.... До последно... Той тръгна от плейбоя, лигльото, свикнал да следва мама....  Няма как да съм на страната на Недим... Все тая е, кой играе ролята на Дженк.... Важно е какво е поднесено.... А тук с няколко ръце мога да гласувам, Дженк, Дженк, Дженк Simple Smile

# 37
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
здравейте и от мен в новата тема

Записвам се, благодаря за темата! ❤✌🏻
Аз също мисля като Габи за тайната на Джемре, която е описала в спойлер.
Скрит текст:
Не мисля, че това е била тайната,тъй като самата Джемре беше много изненадана,когато научи за този факт от живота си.И не познаваше баща си.Освен това когато разговаряше  с Дженк в апартамента, тя каза, че е видяла нещо много лошо. Но само толкова

# 38
И аз да се запиша в новата тема❤ с едно видео на Дженк, Джемре и Недим на фона на любимата ми песен. Сигурно вече е пускано, но много ми харесва.

И колкото повече клипове гледам на Дженк и Джемре, толкова повече ги заобичвам и ми става тъжно, че така и не ги събраха накрая.. Но съм свикнала, като си харесам някоя двойка в сериал или ги разделят, или някой от двамата умира. Simple Smile Сценаристите хич не ме харесват. 😂

# 39
Нещо мое

# 40
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Боже, колко много постове сте написали,едва смогвам да ви изчета.Знаех си, че въпреки многото несъвършенства на сценария,този сериал не оставя никого равнодушен.Не случайно е определен за най- одумвания такъв на 2020.Че и нова анкета- сега ме хвърлихте в дълбок размисъл,защото моментите при мен не са 1 или 2.Но може би
Скрит текст:
   сцената на балкона между майка и син с „издърпването на уши“ (дълго няма да я забравя) както и момента на психодрамата и разкриване на грижливо пазената тайна,естествено моментите в интензивното  и хладилната камера.Но като че ли разговора м/у Дженк и Джемре в 25 еп. в кафето ми е много любим-толкова нежен,радзбиращ и всеотдаен Дженк.Много харесвам и сцената с разговора м/у Дженк и баща му непосредствено след развода(реалния), в която като че ли за първи път баща и син намериха пътя един към друг , а Агях даде така нужния кураж на сина си да продължи живота си напред.     

# 41
Кефи ме коментар отдолу
-Дженк да беше предложил така Недим даже той щеше да приеме
- Джемре щом ще отказваш защо се усмихваш?

НЯМАШЕ НИЩО КАТО НАС!

И кога започва песента:Не трябва да обичаме

# 42
Имаш огромен талант, браво.Heart Клипчетата ти са прекрасни. Това също не остава по-назад. 😍

# 43
Имаш огромен талант, браво.Heart Клипчетата ти са прекрасни. Това също не остава по-назад. 😍

Беше правен с голяма надежда да си кажа благодарение на Мерве едно момиче в туитър на което казваме Мервиш
бях се обнадеждила чак сценарий седнах да пиша в уатпад
И сега се сещам за първия клип на Джемре и Недим който правих мислейки,че ще ги харесам,но аз харесвайки ги дори подкрепях Дженк и тя ми го каза в лицето.Скъпа ти не си от нашите,но си ми приятелка за глупости не бих те напуснала.Жива и здрава да е каза ми истината в лицето.
Поне клипа остана за моя много скъпа друга приятелка

Мустафа Сандал : Името му бе отмъщение

После се сещам за реакцията си след механата за разочарованието ми и за всичко това беше точката на търпение при мен.
След което излезна този клип на Дженк и Джемре

Аз те разбрах.Понякога стига да разбереш.
Да замълчиш просто така.Стига само да обичаш.

Ти бъди свободна се казва песента на Едис

После дойде НГ и аз чаках за това и да случи се тогава излезна и този клип на Дженк и Джемре

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 19:07 от x BlackRose x

# 44
Кефи ме коментар отдолу
-Дженк да беше предложил така Недим даже той щеше да приеме
- Джемре щом ще отказваш защо се усмихваш?

НЯМАШЕ НИЩО КАТО НАС!

И кога започва песента:Не трябва да обичаме

Много е смотана Джемре, много!
Дженк 😭

Общи условия

Активация на акаунт