Отговори
# 330
6brn, дикция.... нещото което трябва да работят и двамата със Сера
Много слабо звено на много актьори.
Нещо което е добре да се наблегне на него че без него лоша работа в тази професия.

Дженк е нашия Титаник ако питаш мен. 😔🥺
Титаник пак е Ромео ❤
И актьори, и журналисти...  Когато говорът ти е професия, е важно как, не само какво... Ако си отработил стойка и говор, не ги мислиш и мислиш за това какво правиш... Иначе талантът отива в канала, а сладката муцунка е до време...

# 331
Привет! Това с продажбата на бебето не беше ли договорено и направено още при сключването на брака с Недим? Нали Шениз още тогава обеща на Джерен няколко милиона? Не разбрах не й ли ги преведоха. До какво доведе срамът и страхът от реакцията на семейството при Джерен. Мисля, че това беше водещото при нея, за да се поддаде на шантажа на Шениз. От там нататък - какво друго й остава, освен да се задоволи с парите. И тя е жертва - на баба си и на Шениз. Всеки има право на избор как да постъпва, разбира се. Не одобрявам постъпките й, но в много случаи и ми е жал за нея. За Джемре - мисля, че тя знае какво иска, но нали се вкара в капана на този фалшив брак с Дженк. Сега е трудно да се промени ситуацията.

# 332
Има една дума, която може да опише Джерен и тя е 'боклук'. От самото начало не виждам нищо, което би могло да оправдае всички гадости, които сътвори. Съгласна съм обаче с 6brn, че знае какво иска и не пуска, като си набележи цел. Не съм на принципа 'целта оправдава средствата', но ми харесва, че след толкова удари не се изгуби в рев и самосъжаление, а винаги става и отвръща на удара.
Песен, която идеално описва Джерен.

# 333
За Джемре - мисля, че тя знае какво иска, но нали се вкара в капана на този фалшив брак с Дженк. Сега е трудно да се промени ситуацията.
Бракът на Джерен е по-ужасен. Всъщност, ако някоя от двете сестри живее в кошмар, то това е Джерен. Нея никой не я обича и подкрепя, а баба й, единственият й съюзник, още в началото реши да я пожертва. Но Джерен не реве дедонощно, въпреки че има всички основания.
А Джемре само се изкарва жертва и циври. Като не може повече в този брак, защо се ужаси, че Дженк й каза "край, свърши!" Веднага изпадна в паника кое е свършило. Егото й се радва от това, че двама мъже се бият за нея, грозното пате на семейството. Чувства се сигурна, защото Дженк я защитава, дори и да е язвителен насаме. Не иска да се откаже нито от него, нито от Недим. А това категорично не е "знам какво искам"

# 334
Джерен сама се насади в този кошмар. И въпреки всичко семейството и я обича. Тя обаче не ги допуска до себе си и направи куп мръсотии срещу тях.
Джемре стана жертва на обстоятелствата и до един момент беше така. Сега обаче нищо не я спира да се разведе, да почне работа и да се оправя сама извън семейство Карачай. Не разбирам и Дженк как не се е махнал от тази отрова, както и Дживан и Джемре. Той Дживан май искаше да се маха, но майка му го накара да остане заради нея.
Това, което най ме дразни е как всички  Сахерковци са много горди, но живеят на парите на Карачай без нищо да правят(освен да мрънкат и реват). А после обвиняват само Джерен, че се е продала.
Джемре се обезличи крайно понеже тича от единия брат при другия и няма други цели в живота си. Как пък не се опита да си потърси работа, дори като съпруга на Дженк. Той щеше да я подкрепи.

# 335
  • Пловдив
И според мен Джемре знае какво иска - иска доброто на Недим, иска той да е здрав. Именно заради това тя пожертва любовта си към Недим, пожертва я за да проходи Недим. Нали точно Агях каза на Джемре, че тя може да му помогне само ако се откаже от него. И Джемре избра да се откаже, но колкото и да си налага, не може да скрие любовта си.

# 336
И според мен Джемре знае какво иска - иска доброто на Недим, иска той да е здрав. Именно заради това тя пожертва любовта си към Недим, пожертва я за да проходи Недим. Нали точно Агях каза на Джемре, че тя може да му помогне само ако се откаже от него. И Джемре избра да се откаже, но колкото и да си налага, не може да скрие любовта си.
Джемре наистина пожертва чувствата си заради Недим и тук вината е на слепия Агях. Обаче сега Недим е здрав, но привидно я мрази. Тя уж не иска Дженк, той и предлага развод. И Джемре седи и реве и нищо не прави. Нито се маха, нито се бори да промени нещо. Превърнаха я сценаристите и нея в една добре облечена вещ в дома Карачай, която освен да се разкъсва между братята друго не прави. И ме е яд, понеже тя даде друга заявка в началото.

# 337
Не съм гледала до края, за да коментирам всичко. Но определено бракът на Джерен с Недим спира Джемре. Бракът на Джемре с Дженк спира Недим. За капак и отношението на Сехер в подкрепа на тези бракове поради заблудеността й. Тя удря по съвестта на Агях. И така - омагьосан кръг.

# 338
Това, което най ме дразни е как всички  Сахерковци са много горди, но живеят на парите на Карачай без нищо да правят(освен да мрънкат и реват). А после обвиняват само Джерен, че се е продала.
Тук съм 100% съгласна, особено за Джемре, която се прави на много принципна и уж не харесваше къщата.
Колкото до Дженк - не си права - нали си събра багажа и се изнесе. И после всички хукнаха да го връщат, барабар със Сехер (любима сцена ми беше когато Агях я попита дали ще му разреши да отиде на работа).
Ако някой е в капан, е Дженк. Той буквално няма полезен ход...
Но определено бракът на Джерен с Недим спира Джемре. Бракът на Джемре с Дженк спира Недим.
Не съм съгласна, точно обратното е. Недим иска да отмъщава, "на всички, един по един" и бракът с Джерен му е удобен да тормози и Дженк, и Джемре, и Шениз, че и самата Джерен.
Колкото до Джемре, ако този брак й е толкова омразен и труден, знае какво да направи. Но не иска.
И как точно се е отказала от любовта си? Кой не й каза, че не е прилично да тича след чужд мъж и да ходи да го завива нощем. Това спря ли я? Ни приличие, ни разговори я спират да ходи да се обяснява с Недим и после да реве. Ако Недим не беше прибрал Джерен, още щеше да ходи да го завива нощем. То малко мозък се иска да разбереш, че само се излагаш, ама къде ти...

# 339
  • Пловдив
6brn, ами нали има една приказка "Оглупял от любов", та и Джемре така. Аз това виждам във филма, Джемре от любов към Недим не може да си тръгне от имението, въпреки че се измъчва, тя не може да стои далеч от него и прави глупости.

# 340
Щом от сега започнахте да се нервите на Джема до края не ви мисля....😅😅😅

# 341
Аз засега не се нервя изобщо на Джемре. Наложиха на Джерен и Недим един принудителен брак и от там тръгна всичко. Недим въпреки заканите си за отмъщение има съвест и доколкото разбирам няма да отмъсти на никого. Само ще им лази по нервите известно време. За разлика от Шениз, която се прави на бяла и добра, но е изключително подла и не се спира пред нищо.
Дженк сам се вкара в този капан. Идеята за брака беше негова.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 13:09 от Vali_N

# 342
6brn, ами нали има една приказка "Оглупял от любов", та и Джемре така. Аз това виждам във филма, Джемре от любов към Недим не може да си тръгне от имението, въпреки че се измъчва, тя не може да стои далеч от него и прави глупости.
Помниш ли първата реплика на Дженк за Джемре - за първи път виждам толкова глупаво смел човек? Ако не беше Дженк, досега Шениз да е накарала Джемре сама да си говори. Дори Дженк, който я обича, я подиграва от време на време. Всъщност, никой от това семейство не е особено умен, но поне някои от тях имат претенцията за принципи. Която си остава само претенция при Джемре...

# 343
  • Пловдив
Филма има сценаристи и ние колкото и да се дразним на някои постъпки и действия на героите, те си следват сценария. Ние сме извън филма и не можем да променим нищо, можем само да си обсъждаме тук.

# 344
Ох много ме е яд за тези двамата
Така и не можах да разбера драгия зрител
Майка му била и тн.... Все едно беше първата артистка която играе с по малък от нея

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:28 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт