Отговори
# 480
А аз и друго се чудя и ми става смешно всеки път. Какво толкова ще й стане на пресвета Джемре ако легне в едно легло с Дженк?! Няма да я изяде. Момчето се изкриви на тези столове и дивани. Разбирам, че е прекалено морална, но как пък веднъж не се смили над човека.. ThinkingJoy

# 481
А аз и друго се чудя и ми става смешно всеки път. Какво толкова ще й стане на пресвета Джемре ако легне в едно легло с Дженк?! Няма да я изяде. Момчето се изкриви на тези столове и дивани. Разбирам, че е прекалено морална, но как пък веднъж не се смили над човека.. ThinkingJoy
Това също ми е много смешно. Какъв им е проблемът в спането на едно легло. На себе си ли не вярва Джемре? 🤭

# 482
Това също ми е много смешно. Какъв им е проблемът в спането на едно легло. На себе си ли не вярва Джемре? 🤭

Страх я,че ще и скочи знаеш ли току-виж беше топнал чушляка.

# 483

Диди, има една народна песен, която неизвестно защо съм учила в училище и все се сещам за нея в такива случаи. Момче и момиче се хванали на бас, че ще спят един до друг, без да се докоснат. Момчето си заспало като къпано, а момичето цяла нощ се въртяло.
Май този би бил казусът 😂

# 484

Диди, има една народна песен, която неизвестно защо съм учила в училище и все се сещам за нея в такива случаи. Момче и момиче се хванали на бас, че ще спят един до друг, без да се докоснат. Момчето си заспало като къпано, а момичето цяла нощ се въртяло.
Май този би бил казусът 😂

Абе щом му СПА на рамото и не я изяде нищо и няма на Червената Шапчица без шапчица Джемрето.

Постера в Истанбул

Озан,Бахар и екранния им син Али Яман Тунар

Писа успех на изпита чакаме тее
Мотивация!

# 485
Здравейте, момичета. Heart Exl Желая ви прекрасен уикенд, макар и дъждовен. Wear Umbrella

# 486
Здравейте, момичета! Blush

Завръщам се, вече по-спокойна, взела изпита и се връщам да ви чета, че доста сте писали, докато ме е нямало. Heart Eyes

Спокоен уикенд ви желая! Heart

Оставям този гиф тук (или по-скоро линк към гиф, че „мамата“ не ми „позволи“ да го кача) , който бях обещала преди доста време на Диди и едва сега успях да направя. Heart

https://twitter.com/gabriellavirgo/status/1382639783982338050?s=21

# 487
Здравейте, може ли да ми кажете къде са качени сериите на Почукай на вратат ми? Във vbox са до 7ма само. Но, ако може да е изпитан сайт без вируси

# 488
Здравейте, може ли да ми кажете къде са качени сериите на Почукай на вратат ми? Във vbox са до 7ма само. Но, ако може да е изпитан сайт без вируси
Заповядай: https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi
Сериалът си има и тема: https://m.bg-mamma.com/?topic=1325440

# 489
Габи, честито за взетия изпит! Hug Гифчето е страхотно.Heart Eyes  С Диди сте големи таланти, нямате равни.
Ахх, Дженк.. Наистина понякога животът е по-страшен от смъртта. Поне накрая нашето момче намери покой.. Disappointed

# 490
Писа 😍😔🔝
Кърпички????
Мади,много нелепо....

# 491
Габи  Heart браво за изпита!
Мадиии CryCryCry покой...

Когато сърцето ти плаче, а душата ти е уморена....

Тежък 23 епизод се задава!

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 20:19 от gabi999

# 492
Айде нов постер

А превода на това какъв е направо ме разби този клип

https://www.instagram.com/p/CMpvDiBgBXT/

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 20:49 от x BlackRose x

# 493
Сера с приятеля си.

# 494
А превода на това какъв е направо ме разби този клип

https://www.instagram.com/p/CMpvDiBgBXT/

Прости ми, че ти пиша тези редове...
Вероятно не стига, да кажем духът...
На нашата любов изтича времето...
Нашият свят нямайки време да се прероди .. се срина
Ти си прекалено добра, в това е проблема...
И съм отвратен от всички "Прости"....
Не знам кога се разруши...
Но ми омръзна да ходя по ръба....
Душата си безмилостно разкъсваш на парчета...
Готова да ме последваш и в огън, и вода
И вече ми писна от тази страст ...
Като вълк единак, обичам свободата ...
Остана ти само едно...Примири се..
Така ни създаде нашият Създател...
Ще срещнеш  в живота си ПРИНЦА
РАДВАМ СЕ,ЧЕ СЕ ЗАПОЗНАХМЕ....

ТВОЙ  ПРЕДАТЕЛ   HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 23:46 от gabi999

Общи условия

Активация на акаунт