Отговори
# 495
Здравейте Simple Smile
Малко снимки на Симай Simple Smile

# 496
Добро утро. Две снимки зад кадър които много ми харесаха ☺

# 497

Анонсът (да живее преводачът): Има място отвъд правилно и грешно и скоро ще се срещнем там.
Диди, малко ми остава да започна да уча турски. Където 6 езика, там и 7 😎

# 498
Ех, момчета, гледах аннса за следващата серия.... Вярно ли Джемре ще пее пред всички за Недим? Тъжно ми е хем за нея, че мисли, че любовта й е несподелена, хем за Дженк. Sad
Даже гледах някакво клипче по-натам в сериите 34 май, че Джемре му удря шамар отново пред всички Sad

Кога Джемре ще разбере, че любовта й е споделена? Кога Агях ще разбере как Шинис се е държала с Недим?

# 499
И аз гледах анонса за др седмица. Озвучаването на Дженк е просто ужас! Разваля се всичко

# 500
За мен това озвучаване е гавра с Озан
Категорично!!!
Канела,без коментар съм.

# 501
Ех, момчета, гледах аннса за следващата серия.... Вярно ли Джемре ще пее пред всички за Недим? Тъжно ми е хем за нея, че мисли, че любовта й е несподелена, хем за Дженк. Sad
Даже гледах някакво клипче по-натам в сериите 34 май, че Джемре му удря шамар отново пред всички Sad

Кога Джемре ще разбере, че любовта й е споделена? Кога Агях ще разбере как Шинис се е държала с Недим?
Поведението на Джемре е под всякаква критика. Да си омъжена за един, да пееш за друг, който ти казва, че не те иска. Колко по-унизително и за теб, и за съпруга ти може да се държиш???
Както Дженк казва на Джемре след прословутата сцена в кръчмата, Недим поставя на първо място Дженк пред Джемре. За него отмъщението е пред любовта. Така че за Недим-Джемре ще чакаш до последния епизод

# 502
Не виждам абсолютно нищо унизително да пееш/споделиш чувствата си. Дори да не са споделени. А в случая те са, ако Джемре се вгледа по-дълго в очите му и усмивката докато пее ще го види и без да й се казва.
Но е доста неприятно за Дженк, не защото са женени колкото, че тя знае , че и той има чувства.

# 503
Не виждам абсолютно нищо унизително да пееш/споделиш чувствата си. Дори да не са споделени. А в случая те са, ако Джемре се вгледа по-дълго в очите му и усмивката докато пее ще го види и без да й се казва.
Но е доста неприятно за Дженк, не защото са женени колкото, че тя знае , че и той има чувства.

Няма да го засрамвала след 5 минути бяха на път да се награбят с Недьо. 🤷😅
Абе Дженк във всички случаи кучета го яли...

ПП:Симай много красива!

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 13:28 от x BlackRose x

# 504
Не, защо кучета го яли... Не съм казала това, в никакъв случай. Дори ми стана неприятно , че чувствата му са унизени и смачкани . По-скоро е редно вече да се разведат с Джемре. Никога не съм харесвала унижението и чувствата на всеки е редно да се уважават, дори да не се споделят.  Но когато пък човек е влюбен е малко сляп за другите (Джемре визирам), но и на мен ми се е случвало.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 13:34 от ~Канела~

# 505
Оригинала има ли го озвучителите кои сте? Емоцията в гласа
на Озан всичко което иска да ни каже и болката в гласа.Май след озвучението ще изледам дизито пак на турски.Убиват ми мерака да гледам с некадърен и скалъпен превод и озвучение като на блеещи кози.
Тембъра на гласа също просто съм ТУШ....

# 506
Аз пък смятам, че поведението на Джемре унижава и нея, и съпруга й. Като не издържа, да поиска развод. Ама когато Дженк й каже край, свърши, изпада в паника. Що бе, моме? Какво искаш? Да си стоиш безопасно при мъж, който те утешава и да гледаш жално Недим, който все ти казва, че не те иска. Малко достоинство, гордост, уважение към съпруга ти, към себе си дори. И смятам, че Дженк е абсолютно прав да беснее и фучи след песничката.
на Озан всичко което иска да ни каже и болката в гласа.Май след озвучението ще изледам дизито пак на турски.Убиват ми мерака да гледам с некадърен и скалъпен превод и озвучение като на блеещи кози.

Дублажът не е като блеещи кози. Дублажът е като флегматик на транквиланти. Не просто няма емоции, живец няма.

# 507
Аз пък смятам, че поведението на Джемре унижава и нея, и съпруга й. Като не издържа, да поиска развод. Ама когато Дженк й каже край, свърши, изпада в паника. Що бе, моме? Какво искаш? Да си стоиш безопасно при мъж, който те утешава и да гледаш жално Недим, който все ти казва, че не те иска. Малко достоинство, гордост, уважение към съпруга ти, към себе си дори. И смятам, че Дженк е абсолютно прав да беснее и фучи след песничката.

Дублажът не е като блеещи кози. Дублажът е като флегматик на транквиланти. Не просто няма емоции, живец няма.

Гледам че качили епизодите с тая сцена на гроба иде ми да си лея куршум като слушам
Колкото до Дженк реакцията му даже е нормална
Друг на негово място още по зле би реагирал.

https://ok.ru/video/3115042343633

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 13:50 от x BlackRose x

# 508
Здравейте! Не гледам сериала, преди време минах по диагонал за да видя какъв ще е финала...
Но попаднах на тези материали, слагам в спойлер

Озан Долунай за скромния живот и тайната на успеха на "Безмилостен град"

Скрит текст:
Роденият в Анкара Мехмет Озан Долунай пленява със своя чар и талант.

Озан има една сестра. На 7-годишна възраст напуска Анкара заради бизнеса на баща си и живее в Истанбул и Сакария.

Учи инженерство по желание на семейството си. Като дете не е мечтал да бъде актьор. "В детството ми обаче винаги присъстваше и театърът. Играех в много пиеси. Всъщност, без да го осъзнавам, се превърна в страст, но го разбрах по-късно." По време на следването в университета започва да взима уроци по актьорско майсторство от имена като Ипек Билгин (Есма от "Завинаги") и Бахар Керимоулу.

Първа стъпка към актьорството прави със сериала "Малки сладки лъжкини". Привлича вниманието с героя си Мерт в сериала "Висше общество".

Води спокоен живот извън снимачната площадка. В свободното си време слуша музика, спортува и се опитва да опознава различни места, хора и животи. Екранният Дженк обича да наблюдава хората около себе си. "Наблюдаването, изслушването на проблемите на другите, опитвайки се да ги разбера, ме зарежда невероятно. Да разбирам себе си също е много важно за мен, мисля и чета много по този въпрос. Също така трябва физически да се зареждам. Занимавам се много със спорт. Искам тялото ми и емоциите ми да действат в синхрон."

Озан би искал да играе заедно с Марлон Брандо и Мерил Стрийп.

Разкошният свят не го влече много. Той живее по-обикновен живот. "Не съдя хората, които живеят такъв живот. Някои хора не ценят нищо друго освен парите, това е много болезнена ситуация."

Красавецът смята, че актьорството е пътуване, основано на себепознание и открития. Има десетки различни техники и подходи в актьорството и той иска да ги научи всички. Мечтае да се усъвършенства.

Критерият за чар при жените: "Възхищавам се на всички смели жени, които стоят здраво на краката си в този патриархален свят и не се покоряват."

Сред любимите му хобита са да прави снимки и да бъде диджей в приятелска среда, макар и не професионално.

- Как минаха записите на "Безмилостен град"?
- Много приятно... Работихме усилено, за да свършим добра работа. Атмосферата беше забавна, въпреки че снимахме драма, винаги бяхме весели. Мисля, че енергията ни се отрази и на екрана.

- Сериалът има млад актьорски състав. Можеш ли да ни кажеш за атмосферата на снимачната площадка?
- Изглежда всички сме се събрали, за да се подкрепяме. Работата беше трудна, говоря за трудност, която не може да се възприеме отвън. Затова е много хубаво, че хората, които се разбират и работят за една и съща цел, се подкрепят.

- Какво е да си на един сет с Фикрет Кушкан (Агях)?
- Чудесно. Винаги е забавно да работиш с опитен актьор. И когато към него се добави прекрасен герой, това се превръща в страхотно изживяване за мен. Фикрет е човек, който прегръща и помага на всички около себе си. Чувствам се много щастлив, че съм на същата снимачна площадка като него.

- Каква е тайната за успеха на сериала?
- Имаме много силен сценарий, добър актьорски и технически екип. Всеки влага цялата си енергия, за да свърши работата. Много е важно да имаме такъв вид солидарност. Мисля, че това е най-важната ни тайна.

- Какво трябва да има един проект, за да го приемеш?
- Сценарият и персонажът, който изпълнявам, на първо място трябва да показват някакъв проблем и да носят послание. Разбира се, хората, с които работя, са много важни. Мога да кажа, че имам голям късмет в това отношение с всички проекти, в които съм участвал до момента.

Озан Долунай и Беркер Гювен се видяха година след финала на "Безмилостен град" - как протече срещата и какво си казаха

Озан Долунай и Беркер Гювен изиграха съответно Дженк и Недим в най-обсъждания турски сериал за 2020 г. "Безмилостен град".

Скрит текст:
Двамата актьори се видяха отново на лайв чат в Инстаграм преди няколко дни и си казаха много мили думи.

Ето как протече разговорът им:

Беркер: Как си, добре ли си?

Озан: Добре съм, братко, благодаря! Ти как си?

Беркер: И аз съм добре, Ози, братко мой.

Озан: От снимки ли се прибираш?

Беркер: Не, сега отивам на записи.

Беркер: Ози, много те обичам!

Озан: И аз теб, братко.

Сера Кутлубей за загубите в живота и за отношенията си с актьорите от "Безмилостен град"
Скрит текст:
Сера Кутлубей е една от най-блестящите млади актриси в последните години...

Завършила театър в университета "Халич" в Истанбул, Турция, Сера от малка мечтае да бъде актриса и е благодарна за късмета, който е имала, но също така признава, че пътят ѝ до тук не е лесен.

- "Безмилостен град" е още една успешна стъпка в кариерата ти. Нека се върнем към началото... В какво семейство израсна?
- Израснах пълна с любов. Когато се сетя за семейството си, наум ми идва безусловната и чиста любов. Аз съм единствено дете, но винаги съм живяла в претъпкани къщи. Леля, братовчед, дядо... Маси, на които сядахме и много разговаряхме... С течение на времето заради работните ангажименти и загубите, срещите и пренаселеността на масата намаляха. Мога да кажа, че ми липсват.

- Винаги ли си искала да бъдеш актриса?
- Израснах, посещавайки театри. Буквално ми влезе в кръвта. Когато учих актьорство в гимназията и когато се качих на сцената, си казах: "Трябва да бъда тук сега".

- Завършила си театър. Актьорството най-голямата страст в живота ти ли е?
- Обичам да пиша точно колкото и да играя. Разбира се, това не е среда, в която се изразявам както с актьорското майсторство, а е по-малък свят.

- Какво спечели с участието си в "Безмилостен град"?
- На първо място, срещнах много мили хора. От друга страна, работих с много ценни и талантливи хора, от режисьора до актьора, и всеки ден научавах по нещо от тях. Ние сме в постоянно движение с това интензивно темпо по отношение на живота и човешките отношения. Това също е отделен урок.

- Очакваше ли, че сериалът ще бъде толкова популярен?
- Мисля, че популярността има само едно значение в тези условия и това е приемствеността на проекта. Концентрирахме се върху този проект, жертвайки себе си, семейството си, живота си и много други неща. От самото начало работихме усилено, за да гарантираме, че той е едновременно висококачествен и дълготраен. Това беше нашето желание и то намери своето място.

- Доколко приличаш на Джемре?
- Ако има нещо, в което наистина вярвам, никога няма да го пусна. Ако става дума за хора, които обичам, винаги искам да ги защитавам и да бдя над тях като Джемре. Приличаме си по привързаността ни към семейството.

- Джемре е влюбена в Недим, но се омъжва за Дженк. Можеш ли да стоиш далеч от човека, в когото си влюбена в реалния живот?
- Специална ситуация, която Джемре преживява... Тя направи тази жертва заради живота на Недим, може би най-голямата жертва, която прави за него. Да изживее любовта си към него без него... Но любовта е такава.

- Какво е определението ти за любовта?
- Начинът, по който умът напуска тялото.

- Родена си в Анкара. Какъв град е Истанбул през твоите очи?
- Анкара винаги ще има специално място в сърцето ми, но аз обичам Истанбул по различен начин... Това е град с много възможности, динамичен и леснодостъпен. Не искам да се докосвам до трудностите, защото, разбира се, тези неща си имат цена.

- В сериала има млад актьорски състав. Как протекоха записите?
- Намерих добри приятели. Между нас имаше добра връзка. Можехме да разберем как се чувства другият само с един поглед и да подходим разумно, разбира се, това се отразяваше и в сцените.

- Какво е да работиш с Фикрет Кушкан?
- Мисля, че това е голям шанс. Всяка минута, прекарана с него, е опит.

- Джемре и Недим са любима двойка на публиката. Какви реакции получаваш на улицата и в социалните мрежи?
- Връзката между двамата е много специална и рядка... Както в ежедневието, така и по отношение на свършената работа ... Ето защо вярвам, че тази двойка винаги ще има специално място.

Източник http://tvnovellas.blogspot.com/

Може и да се повтарям, но не следя редовно темата.
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 14:11 от Slawena

# 509
Много харесвам сцената на стълбите, макар че има малка режисьорска грешка, която леко дразни - и откъм Недим, и от другата страна изглежда еднакво. Но е толкова нежна и красива, че снощи си я изгледах 2-3 пъти...

Общи условия

Активация на акаунт