Отговори
# 540
Накратко в Жестокия Истанбул JoyJoyJoy

# 541
Аз също смятам, че поведението на Джемре е егоистично и абсолютно неприемливо. И не става дума дали харесвам Дженк или Недим, а че не харесвам Джемре. Излага себе си, съпруга си, всички. Женена е и точи лиги по чужд мъж. Женена е доброволно, все пак. Дженк я прави на салата, но само насаме. Тя го прави смешен публично.
Ама обичала Недим. Ами да се разведе. Ама не й стиска. Няма скруполи нито от бременността на сестра си, нито от брака й.
Държи се все едно е идеолога на сектата на правоверните и всички, които не са в нейната права вяра, са грешници. Дженк бил страхливец, Недим не трябвало да прощава на Джерен, Джерен трябвало да се извини и т.н. А тя, смелото сърце и честният борец за справедливост, точи лиги по мъжа на сестра си пред собствения си съпруг и пред цял бар хора, които очевидно познават мъжа й. Няма що, морал.
Ама, обичала Недим. Глупости! Ако го обичаше, щеше да приеме и подкрепи брака и избора му. Защото любовта предполага да искаш човекът да е щастлив. Но тя, дори като обяснява за любовта си, говори за себе си. Всъщност, ако е влюбена в Недим, е влюбена в своята главна роля в живота му. Дори песента беше демонстрация на това. Ето, пея за теб, и всички ме гледат. И се разочарова като разбра, че не е главна.

# 542
Аз понеже съм в болница за баба от тази вечер и знам какво са давали ще кажа само едно изречение цитирайки една песен
- Трябва да бъде забранено да се обича много.
А в случая на Дженк той обикна много чисто мислейки си че не е способен да обича.Нали са казали че когато някой обича желае този който обич да е щастлив.
Любовта подхождаше на Дженк защото той не я пожертва а пожертва себе си за любовта.

Иначе не сме тук за Ковид,но дано отмине всичко....

ПП: Дженк в оригиналната серия не споменава думата ревност , а ядосване...
И друго на Джемре Дженк и е скъп много ако беше безлична към Дженк нямаше да и спре дъха като той и умираше в ръцете едва ли не...Скъп и защото я скри от собственото и сърце.Скъп и е защото тя знаеше че той е добро момче с етикет на чудовището.Каквото и да е направил.
Не може да сравняваме ДженДжер с Джемре и Дженк отношенията.

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 00:53 от x BlackRose x

# 543
Диди, гледайки епизоди напред (25-и), заедно с Дженк си зададох въпроса защо Джемре не го издаде. В смисъл, веднага изтропа на Шениз, че знае какво е причинила на Дженк и нито думичка повече на никого. И не й повярвах на обяснението - че вярвала, че с Недим могат да си простят и продължат на чисто. Наричаше го страхливец, но не го издаде. И точно заради това още в началото повярвах, че там има нещо. Че се влюби в това "малко чудовище". И избяга в обсесията да спасява Недим, защото тя не е златотърсачка, не е клише, няма да си падне по чаровника Дженк, това е твърде опасна игра. Нали той й каза - знам за филмите, които гледаш, за бедното момиче и богатото момче. Тя се уплаши да не се опари и предпочете безопасността на Недим, който имаше само нея. Но, интересно, въпреки влажните погледи към Недим, всички бяха ужасени и изненадани от видеото, че бракът е фалшив.
Тъпото в превода тази вечер - Дженк цитира песента, ядоса се на песента, на думите й, освен на погледа. В превода текста на песента го нямаше. А той е ключов.
Изпращам любов на теб и баба ти за бързо и леко преминаване през това препятствие ❤

# 544
  • Свети Влас
Пожелавам бързо оздравяване на баба ви, Диди ! Нека Бог е с вас !
Нека по нататък гледате и когато „ уж “ Недим нарани Шениз, защо тогава никои не го подкрепи, дори  любимата му Джемре, единствената, която го подкрепи тогава беше Джерен и тази ѝ постъпка тогава много ми хареса... Но нека дойде този момент и заедно го коментираме !

# 545
  • Свети Влас
Имам хубава новина- Според Бирсен Алтунташ, Süreç Film преговаря с Бахар Шахин, която може да се превърне в главния герой на поредицата Сърдечна рана / Kalp Yarası, написана от Сема Ерол и Махир Ерол, идея - Томрс Гиритлиоглу. Режисьор Yildiz Hulia Bilban. Снимките ще се проведат в Антакия. Инанч Конукчу също се присъедини към актьорския състав на сериала.

# 546
Диди, дано баба ти оздравее! Пожелавам и го от сърце HeartHeartHeart

Дженк не го мисли...пазим  го ...нито Джерен, нито Джемре могат да ни се опрат....само с Пелинай е ЧОК зор JoyJoyJoyJoy

# 547
Момичета много благодаря! Ами бабка е с анемия и има липса на желязо ще търсят причините защото хемоглобина и беше спаднал драстично.
Супер новина за Бахар значи ще си партнира с Гьокхан Алкан до колкото разбирам.
Иначе Дженк не го мисля че знам какво стана с него но той за всички е жив никой не вярва в това че заспа завинаги в прегръдките на Недим.
Любовта на Дженк беше толкова алфа написана че всичко стана на пух и прах.След него ни герои ни сериали ме грабва ни нищо.Има един цитат който пак ще цитирам от друг сериал,но и за тук подхожда: Историята я пишат нещастните.А в случая точно това се случва.
Виж Озанчо е друга тема макар и оттук го ползвам да се разсея от всичко.Винаги ще съм до него по някакъв начин не като фен а като човек който е възхитен от него.
Рядко мога да кажа за някой че носи добро сърце уви при Ози всичко му е изписано на лицето.Може само леко да е наивен.Пеликана дано му носи щастие че ще хвърчи перушина.

От телефона много гифове не мога да напускам но намерих този мой с кафенце из тумблр

Превода е на Рени БГ 😍🙏

Без да осъзнавам
Като поток от жадни води,
като поглед на безпомощни очи,
като неочаквано позвъняване на вратата,
както изгаря в огъня скорпионът…

До теб от далечните земи се отказах.
Въпрос без отговор си задавам.
Изгубих се, докато вървях през бурята,
озовах се на пустинен остров...

Без да осъзнавам… Без да осъзнавам
Без да осъзнавам… Станала съм твоя

Като слънце, останало в сянка,
като сън, потънал във мечти,
като ритъма на моето сърце,
като път, водещ някъде...

До теб от далечните земи се отказах.
Въпрос без отговор си задавам.
Изгубих се, докато вървях през бурята,
озовах се на пустинен остров...

Без да осъзнавам… Без да осъзнавам
Без да осъзнавам… Станала съм твоя
https://lyricstranslate.com

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 07:55 от x BlackRose x

# 548
Аз имам малко по-друго виждане за любовта между Дженк и Джемре.  Според мен тя е много притеснителна в отношенията си към мъжете и не знае как да се държи и се срамува от чувствата си. Надява се , че погледът ѝ ще говори вместо нея, но това не е достатъчно. А Дженк, като бивш плейбой и  като знае много добре как да въздейства на момичетата, нито веднъж не се опита да ѝ покаже с думи любовта си, да я прегърне , да я целуне дори и да ѝ каже, че се е оженил за нея не само заради Недим. Аз съм сигурна, че ако наптрави нещо такова, Джемре ще усети чувствата му и ще им отвърне. Когато една жена знае, че някой я обича, и тя започва да изпитва чувства към този човек ( в повечето случаи). А Недим иска всичко сам да направи, без да потърси помощ от никого. Нали много добре знае как Агях изгони Джемре заради него и как го накара да ѝ каже, че не иска да се върне? Значи за някои неща схваща много лесно, а за други се прави, че не разбира. Нито сълзите на Джемре, нито думите ѝ, нито цялото ѝ поведение към Дженк не го размекнаха( малко като Сахер - със затворени очи за истината и очевидното). Държи се като един  неблагодарен пън Simple Smile Не знам какво толкова чака, за да постигне целата си. Отдавна трябваше да сложи на мястото ѝ Шениз и сие. Ама нали сценаристите искат да е дълъг сериала.... А и как на гробището Дженк не схвана истината за баща си? Та то беше очевидно!!!

# 549
В един паралелен свят. Two Hearts

# 550

В нов проект на Озан и Сера - Рокзвездата и Фъстъчето

Валя, има такива сценки тази вечер чакайте това например

# 551

В нов проект на Озан и Сера - Рокзвездата и Фъстъчето

Валя, има такива сценки тази вечер чакайте това например
Диди, точно за тази сцена говорех. Размазваща е...
В една паралелна вселена бих си премонтирала сериала на 3-часов филм с друг край. Може би с Дженк, рокзвездата и фасулчето накрая, без болести и малоумия

# 552
# 553
Валя, истината е, че точно Дженк я прегръщаше нежно, хващаше й ръката с любов, гледаше я толкова истински, признаваше си любовта и беше мил. Точно това, което си писала друг освен Дженк не го е правил, поне не толкова много пъти

# 554
Валя, истината е, че точно Дженк я прегръщаше нежно, хващаше й ръката с любов, гледаше я толкова истински, признаваше си любовта и беше мил. Точно това, което си писала друг освен Дженк не го е правил, поне не толкова много пъти
И ти си права. Още когато я представи като своя съпруга беше я хванал за ръка и аз си помислих, че няма начин да не ѝ трепне сърцето, ама явно не е било истинско за нея. После много пъти я хващаше за ръка. Поне веднъж да ѝ беше минало през ума, че може да е влюбен в нея, ама не! Сценаристите мъже ли са?

Общи условия

Активация на акаунт