Отговори
# 600
Диди, специално за теб! Да не ти развалят озвучаването  Heart

"... Какво още искаш от мен,  мамо?"

# 601
Диди, специално за теб! Да не ти развалят озвучаването  Heart

"... Какво още искаш от мен,  мамо?"

Какво значение има дали е мое или на Недим?
Озан 💯🖤 и Мине....

# 602
Озан 💯🖤 и Мине....

Настръхвам! Гласът на Озан е нечовешки! Особено, когато е нещастен. Става още по-дрезгав  HeartHeartHeart

# 603
Озан 💯🖤 и Мине....

Настръхвам! Гласът на Озан е нечовешки! Особено, когато е нещастен. Става още по-дрезгав  HeartHeartHeart

Няма да забравя че в сцената за хладилното и двамата със Сера бяха болни и гласът му се губеше но това пък толкова помогна на сцената да стане още по добре направо и тези дрезгавини в гласът му които се появяваха и самия глас изчезваше
Виковете на безпомощност.
Голям талант е просто.

Пламъци с Беркер свършва на 28-ма серия.

# 604
Излъчването на сериала по испанската телевизия (канал NovaTDT) приключва и много скоро последният епизод ще бъде в ефир, но междувременно споделяме с вас мнението на зрителите за случващото се на финала епизоди

- Недим каза на Дженк: "Никога не си заслужил Джемре!"
Да, Недим! Ти беше този, който НЕ я заслужаваше!
Ти беше този, която я унижаваше ден след ден, казваше, че тя е същата като Шениз, че я съжаляваш, пренебрегваш я!
И кой беше там и успокои, подкрепи момичето? Нима ти? Ти, Недим?
Не, беше Дженк "

- Каква прекрасна реч изнесе Дженк пред Джерен, искам да го аплодирам безкрайно!“

-„Джемре убеждава Дженк да се омъжи за Джерен. Искам да кажа, че не съм виждал по-голяма несправедливост, той не бива да се жертва за тази луда жена! "

- Сцените на ДенДжем, както и цялата им история, са най-добрите в тази поредица. Извинете, не измислих правилата! "

- Хората пишат, че Джемре и Недим имат специални отношения, докато историята им не се  разви  20 епизода. Тази двойка не съществува, как можете да повярвате в нея "

- От началото на поредицата до финалните епизоди, Дженк е абсолютният герой! Всички сюжетни линии са свързани с него "

- Единствената линия, която е разработена от първите епизоди до почти последния (делириумът на последните епизоди е отделна поредица), е Дженк и Джемре. Персонажът, който логично се промени от първия до последния епизод, е Дженк. Правилно написано, няма двойка Джемре и Недим, изсмуква се от пръста.

А този коментар под статията ме уби :
Горките испанци, краят ще ги убие, те никога не са виждали такава несправедливост през живота си.

Скрит текст:

Сериала предизвиква непрекъснати дискусии, където и да то гледат. Излиза,че и истината е субективна. Всеки я вижда спрямо собствените си емоции.
А моята  е, че харесвам Озан и това е! Дано да се накефя на 24 , та ако ще и на турски!

# 605
Времето лети и само спомените остават след него.Аз искам когато сина ми порасне да каже,че баща му се погрижил за него.Обичал ме е,искал ме е.ЗАЩОТО ТОВА ДА СИ НЕЖЕЛАН Е МНОГО ЛОШО НЕЩО.ДА ПОРАСНЕШ БЕЗ ОБИЧ.ПОСЛЕ И ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ТЕ ОБИКНЕ СЛЕДАТА НА ТОВА,ЧЕ НЕ СИ БИЛ ОБИЧАН ОСТАВА.И ТАКА И НЕ ОТМИНАВА.ДОРИ И ДА НЕ Е В УМА ТИ ЖИВЕЕШ В СЪРЦЕТО СИ С ЕДНА ОГРОМНА ТЪМНИНА И АЗ НЕ ИСКАМ В ДУШАТА НА МОЕТО ДЕТЕ ДА Я ИМА ТАЗИ ТЪМНИНА.

От финала едни реплики към Дамла от Дженк.
Испанците ще наводнят орталъка бедните.

# 606

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 18:25 от gabi999

# 607
Този разговор с гълъбите наоколо...
Не мислех, че си играя с живота на едно неродено дете.
И Недим като Шениз - все някой друг му е виновен, по възможност Дженк (освен Шениз).
Чак тази вечер забелязах колко ужасен е дублажът и на Нуртен. Не знам защо така се подиграват със зрителите.
Габи, благодаря ти за испанските коментари - сигурно някой мой испански клонинг ги е писал Wink
Диди, радвам се, че ще ви изпишат. ❤
Ще завиждам благородно на 24-и, защото пътувам. По-нататък, може би... знае ли човек

# 608
Не мога да повярвам, че Шениз отново обвинява Недим, но не и себе си.. Отвратителна е.
Когато Дженк караше към онази стена изтръпнах.. Толкова болка има в него и всичко е благодарение на собствената му майка. Всъщност дори не мога да я нарека майка..
Сцената на гробището беше покъртителна.. Дженк каза много правилни неща и ми хареса как й се опълчи. Няма значение дали бебето е негово или на Недим. Това е едно живо същество, което бе погубено.
Браво на Джерен, как само се нахвърли на Шениз. Малко й беше на тази усойница, заслужаваше да я прати в ада.
Разбирам Недим, че не иска помощта на Джерен, но смятам, че ако двамата се обединят ще съсипят злата вещица.
И понеже вчера се повдигна темата за отношението на Недим към Джерен и това, че е социопат- ами не е така. Въпреки всичко, което Джерен му причини се вижда, че му е жал за нея и е бесен за изгубеното бебе. И сега, когато й е най-тежко, той е до нея и й помага. 

# 609
Тази вечер се излъчват части от 23 епизод , един от най-хубавите. Много моменти ме впечатлиха в него. Всички играят страхотно. Всички!

# 610
Имах големи надежди за Недим и Джерен. И аз смятам, че го е грижа за нея. Може би надълбоко някъде, но му пука за Джерен и я съжалява, дори да е съвсем малко това. Да, виждаме, че в повечето моменти не й обръща внимание и се държи с нея неутрално все едно е просто предмет, но от този момент (снимката, която Madison е качила) започват да показват, че не е му е толкова все едно за Джерен. Първо този момент, после прегръдката, когато Джерен страда за бебето и още други моменти. В един миг дори бях сигурна, че ще има и любов между тях, защото химията беше супер. Бахарче си ми е фаворит, в нея не се съмнявам...

# 611
Професия на братята Карачай - Грижим се за сополите на сестрите Карачай.

🤷😅😅

Ново от Чизгито

# 612
  • Свети Влас
Боби радвам се за баба ви. Предстоят любимите ми моменти в сериалът.

# 613

Ново от Чизгито
Скрит текст:

Диди, лудницааааааа

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 18:28 от gabi999

# 614
Ново от Чизгито
Скрит текст:

Диди, лудницааааааа
[/quote]

Дженк направо пасти да яде.....

Общи условия