Отговори
# 615
Да сложа нещо за лека нощ  Heart

# 616
Да сложа нещо за лека нощ  Heart

Чудя се дали още Ози се глади сам или Пеликана е поел тази роля че редовно сме изгорени...😅

# 617
Чудя се дали още Ози се глади сам или Пеликана е поел тази роля че редовно сме изгорени...😅

Е, как ще го глади.....Тя е заета  JoyJoyJoy

И аз му видях раната...голямо гладене е било  Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart  нещо ако не смогва...да помогнем  JoyJoyJoy

# 618

Е, как ще го глади.....Тя е заета  JoyJoyJoy

И аз му видях раната...голямо гладене е било  Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart  нещо ако не смогва...да помогнем  JoyJoyJoy

Както казва Рачков: Жива да не бях!
Скрий я тази бее...
Иначе не е само сега вгледай се по ръцете му докато дават сериала сега. 😅😅😅

# 619
Аз от гледане на очите му, почти филма не виждам Stuck Out Tongue Winking Eye Но тия изящни ръце за гладене ми са  JoyJoyJoy

Фенките сме луди  HeartHeartHeart

Скрит текст:
От днес започва филма на Чаатай YESILCAM по една платформа. Едно момиче се е абонирало и си снима компютъра, и превежда на руски в ефир. Златна сладурана, но хаосът е пълен! И аз се абонирах за Gain premium. Да не се чудите като си цопна лаптопа в страницата  Kissing Heart

# 620
Имах големи надежди за Недим и Джерен. И аз смятам, че го е грижа за нея. Може би надълбоко някъде, но му пука за Джерен и я съжалява, дори да е съвсем малко това. Да, виждаме, че в повечето моменти не й обръща внимание и се държи с нея неутрално все едно е просто предмет, но от този момент (снимката, която Madison е качила) започват да показват, че не е му е толкова все едно за Джерен. Първо този момент, после прегръдката, когато Джерен страда за бебето и още други моменти. В един миг дори бях сигурна, че ще има и любов между тях, защото химията беше супер. Бахарче си ми е фаворит, в нея не се съмнявам...
Аз също се надявах на нещо повече между тях. Определено има голяма химия, доста си отиват.
Съгласна съм, че Недим дълбоко в себе си я съжалява и не му е все едно за това, което й се случва. Но разбира се няма как да преглътне и забрави всички неща, които тя му причини докато беше на инвалидния стол. Но пък също така предстоят моменти, в които тя застана плътно до него. Нямам търпение за тези епизоди.
Бахарчето и на мен ми е фаворит, след всеки епизод я харесвам все повече и повече. Голям талант е.

# 621

Сега ще ме накараш да гледам ръце. При моята мания по дълги пръсти. 👌
А в новия филм с този атентат няма изненада, че ръцете му са в рани...
Приятелка има програма за запис - сваля си онлайн лекциите. Трябна да я питам коя е Wink
Ние хакерска нация ли сме или какво? Wink

# 622

Сега ще ме накараш да гледам ръце. При моята мания по дълги пръсти. 👌
А в новия филм с този атентат няма изненада, че ръцете му са в рани...
Приятелка има програма за запис - сваля си онлайн лекциите. Трябна да я питам коя е Wink
Ние хакерска нация ли сме или какво? Wink
Последния епизод беше се изгорил на 60 места 🤭😅

# 623
Желая ви лека нощ с тези сладури.Heart

# 624
Лека 🌃 нощ

# 625
⚡Днес хаштагът от поредицата /„BiziAyıranÇizgi YarınGainde“/" Линията, която ни разделя" е в  най-горещите теми в Туитър в Турция преди утрешната  серия HeartHeartHeart

Утре излизат първите две серии!

и от милата Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

колко коментара има под снимката, колко е красив/И/..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                  „Линията ,която ни разделя“

Популярният портал Televizyon gazetesi публикува нова статия за поредицата „Линията, която ни разделя“, възхваляваща тийзъра и работата на актьорите.

„Ще бъдете очаровани от новата драма на Хазал Субаши и Озан Долунай!

В мрежата се появиха нови кадри от поредицата „Линията, която ни разделя“, която ще бъде излъчена на платформата Gain. Сериалът, в който участват някои от най-изявените имена в последно време, Озан Долунай и Хазал Субаши, привлича вниманието със своята мощна история и впечатляващи образи..
...
След поредицата „Жестокия Истанбул“ и 6 серийния „ В радост и в тъга“, Озан Долунай се завръща с нов герой в нов сериал. Феновете на актьора го хвалят за отличното превъплъщение на персонажите му, които той е играл досега. Новата му роля също е много любопитна в този смисъл.

Хазал Субаши, която даде живот на  героинята  Нехир в телевизионния сериал Чукур, също наскоро направи голям скок в кариерата си. Новият сериал на актрисата, която има голяма фенска маса, привлича вниманието им.
...
Пуснат е и нов трейлър,  който показва, че това е много успешна работа.„. Трейлърът на сериала "Линията, която ни разделя“, който ще се излъчи на 24 април, увеличи шума около него.  Двамата известни актьори отново завладяват с отличната си актьорска игра.

Снимките на телевизионния сериал, базиран на връзки между мъже и жени, започнаха през последната седмица на февруари.

Историята със сигурност ще бъде интересна, тъй като разказва за днешния свят.

Режисиран от Сонер Канер, сериалът продължава да привлича голям интерес в социалните медии дори преди да започне.

https://televizyongazetesi.com/hazal-subasi-ile-ozan-dolunay-iki … st-edecek/1276402

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 18:51 от gabi999

# 626
Здравейте Simple Smile

# 627
nanni_123, почна вече обратното броене за Синан и Синем  Heart

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 15:39 от gabi999

# 628
Вчерашната серия беше много силна. Много ми хареса. Изключително силна игра от страна на Бахар Шахин. Има голямо бъдеще пред това момиче. Надявам се на нов проект с нейно участие.
Надявам се да се превежда новия сериал с Хазал и Озан.

# 629
Да се срещнем в 10.55 ч

Любимата някой да я научи да снима.

Общи условия

Активация на акаунт