Отговори
# 630
Ах, този Дженк 💕 🤩

# 631
Защо никой  не коментира, че Дженк излага себе  си и жена си пред всички? При Джемре никой не разбра, че тя пее за друг, а сега всички видяха, че той си тръгва с друга в бара?
Страшно ми е противна тази негова склонност да се напива, когато не може да се справи с дадена ситуация, това е едно от най-големите доказателства, че не може да се разчита на него.

# 632
Женкарят Дженк е на път да се прояви отново. Ама иначе бил влюбен в жена си и й държи сметка как била пяла.Недим постъпва глупаво, като заплашва Шениз. Тя действа без да заплашва, неочаквано. Върна я в бойна готовност. Дори бабата знае, че Недим и Джемре са влюбени. Дженк и Джемре може да са съпрузи, но любовта е между Недим и Джемре.

# 633
Защо никой  не коментира, че Дженк излага себе  си и жена си пред всички? При Джемре никой не разбра, че тя пее за друг, а сега всички видяха, че той си тръгва с друга в бара?
Страшно ми е противна тази негова склонност да се напива, когато не може да се справи с дадена ситуация, това е едно от най-големите доказателства, че не може да се разчита на него.
Канела, гледай следващия епизод... мисле, че днес ще дадат сцената, където Джемре си го прибра, но пак я нарязаха серията

# 634
Сви ми се сърцето за Джерен като плака над бебешките дрешки. Бабата е пълен боклук - грам съчувствие да няма към внучка си, че си загуби детето.
Много верни неща каза Джерен на Дженк. Уважавам я, че е толкова борбена.  За разлика, Дженк е слабохарактерен. Винаги бяга или дави мъката в алкохол и жени .
Недим много изгрубява спрямо Джемре. После се измъчва, но прекалява.

# 635
Канела, гледай следващия епизод... мисле, че днес ще дадат сцената, където Джемре си го прибра, но пак я нарязаха серията
Е не... значи е още по-унизително за нея.

Да, дори бабата знае, че Джемре и Недим са влюбени.

# 636
Момичета,... Simple Smile
Гледайте де, не напразно казваме, че обичаме Дженк Simple Smile
Вярвайте ни малко повече.... Simple Smile
Тази сцена с Джерен беше... много истинска...... Цялата тази болка му причини собствената му майка....

# 637
Много ме разчувства тази сцена между Джерен и Дженк. Disappointed Това е един от редките моменти, в които той показва загриженост към нея. Как само го удряше и се спря, когато й каза, че вярва, че бебето е било от него. Ехх, само ако можеше Джерен да е различна.. Бих поддържала тази връзка. Но тя не даде никакъв шанс на Дженк да се влюби в нея. Прави сте като казвате, че с лошотията си го подсеща на майка му. Но истината е, че Нериман й вреди не по-малко от Шениз. Трови я с всички тези интриги и настройване срещу близките й. Насадила й е идеята, че никой не я обича и Джерен наистина вярва в това..

# 638
Не съм съгласна, че никой не обича Джерен, тя по-скоро иска Дженк да я обича и не забелязва обичта на останалите. Колкото и глупаво да постъпва Сахер многократно е застанала зад Джерен, дори когато грешеше вярваше на нея и удряше Джемре. Годеник е имала, предполага се, че я е обичал. Но тя иска любовта на алфата -Дженк и да върви и с парите. Иска да изживее приказката.
Много ми хареса днешната сцена, в която Джемре изпусна кърпичката. Дженк подава кърпички, а пък Недим колекционира тези, които са попити със сълзи.
Не мисля , че Дженк би изневерил (не съм гледала напред), но дори да беше, нямаше да го виня след толкова хлад.

# 639
След Джемре за Дженк вече няма друга жена...до края на живота му. Това е една от големите промени за Дженк.

# 640
И как дойде брата корона вирус стана ясно Недо и Джемрето са виновниците пууу чак пък сопола и колекционира
Смях!

Дженк няма да погледне друга до последния си дъх.Чакам понеделник да ви видя...🤭😅

Първо айран и сода а после витамин.Миналия път обърка начина и повръщах навсякъде.Недей ми хъхъкай...😂😂😂😂

# 641
За Джемре, най големият проблем е тази мания за това имение.... Тя загуби всичко в манията си към къщата, и маниакалната любов към Дженк... Която също водеше към къщата и фамилията...

# 642
Е какво да ни гледаш? То е достатъчно, че всички видяха, че си тръгват заедно. А ако Дженк унижи още една жена ... още по-зле!

# 643
Габи ти ли ще пуснеш сцената или аз?

# 644
За Джемре, най големият проблем е тази мания за това имение.... Тя загуби всичко в манията си към къщата, и маниакалната любов към Дженк... Която също водеше към къщата и фамилията...
Надявам се, че си искала да кажеш Джерен, а не Джемре. Понеже Джемре не се вълнува нито от къщата, нито от Дженк /като мъж/. В противен случай ще имам чувството, че гледаме различни сериали. Blush

Общи условия

Активация на акаунт