Отговори
# 645
Какво унижение.... Вие май подценявате вярата, това, че не се акцентира все пак правото на 4 жени, и правото на МЪЖЪТ!... не казвам, че ми харесва, но все пак не го забравям.... И да хубавото е, че в Турция са все по малко.... А и факта, че е Съпругата... Тя е пред всички, докато са в БРАК.... Е ВЯРНО Е, че с една реплика казана три пъти се развеждат.....

БОБИ ❤️,
Извинявам се,
ДЖЕРЕН, имах в предвид...

# 646
И коя жена е унизил Дженк, че не ми е ясно? Нали не смятате, че би изневерил на Джемре?! Той само където още не е започнал звезди да й сваля и не й е подарил целия свят. Готов е да направи всичко за нея. Друг е въпросът дали тя заслужава и половината от всичко това. Отговорът е не. Докато Дженк й дава всичко, тя тича при Недим, който не спира да я наранява и нагрубява. Явно си пада мазохистка, друго обяснение нямам.
Във вчерашния епизод похвалих Недим (знаех си, че няма да е за дълго) и в днешния вече побърза да ме разочарова. Първо смятам, че прекалява със студеното отношение към Джемре. Постоянно се държи зле с нея и я кара да страда. Вместо да й е благодарен за това, че единствена се погрижи за него и повярва, че може да се излекува, той сега е решил да й отмъщава заради брака с Дженк. И това ако не е егоизъм.
Другото, което не ми хареса, бе отношението му към Джерен. Нито се е възстановила физически, нито психически, а вече бърза да я гони. Но естествено след като разбра, че ще му каже нещо за връзката между Джемре и Дженк реши да я остави.
Пак ще го кажа, няма и помен от усмихнатото момче в инвалидната количка. Сега в очите му има само омраза и желание за отмъщение към всички. Дори и към тези, които не го заслужават.

# 647
Въпросната сцена
Габи ти си с превод че сме още в болница утре ще ни изпишат.

По униженията е Недим не Дженк Simple Smile

https://m.youtube.com/watch?v=x01aLSECkfQ&feature=share

# 648
Само аз ли не виждам какво е направил Дженк за Джемре ? Оцених, когато тя беше на улицата и той й намери работа без дори да й казва. Май това беше най-хубавото. Но откакто са женени само крещи или се напива от мъка.
Изобщо ми е все тая какво ще прави, нито бих го съдила, написах го защото всички викнаха против Джемре колко е унижила Дженк, когато пя, а сега целия бар видя как той си тръгва с друга и го коментира, но никой нищо не казва.

Какви 4ри жени? Това не е саудитска арабия. В турция няма многоженство.

Да, Недим прекалява със студеното отношение към Джемре... Тя въобще не го е заслужила. Но той е като дете без капка опит в отношенията... Но повече ми харесваше, когато крещеше името й в количката си... идваше от дъното на душата му тогава.

# 649
Канела повечето сме гледали затова гледай и ще видиш.Споровете са излишни просто.

Нямам търпение вече!

# 650
Канела,
Не ми се спори, но лично в Турция екскурзовода ни каза, че все още има многоженство и да говорим за Анадола и по възрастните.... И това е в религията....
До колкото ми е известно са мюсюлмани... Т. Е. КОРАНА е за всички....

# 651
Изгледах сцената и Дженк въобще не е за хвалене. На Джемре пък напоследък често й се налага да се справя с пиянските му изцепки. Виж по отношение на Дженк мога да приема идеята за майчинското и закрилническо чувство.
За Недим да не забравяме, че все още не знае за фиктивния брак. Представете си човекът, който обичате да се ожени за друга. Едва ли ще го гледате мило и ще му честитите. За Джерен пък някак удобно все пропускате факта как тормозеше, унижаваше и тровеше Недим. Такова нещо няма как да се забрави и да позволи съчувствие към тормозилия те. Недим дори доста карт бланш й даде до момента на Джерен-чето. Blush
Абе явно двете групи няма да излезем на глава до края на сериала. Stuck Out Tongue Winking Eye Явно наистина гледаме с различни очи на нещата, което не е лошо. Хората сме различни, всеки със своя чар. Blush

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 22:36 от *Bobby*

# 652
Дженк несъмнено понякога греши, после страда, опитва се да поправи грешката си. В последствие все изкупува грехове свои или чужди по някакъв начин. Лута се, търси себе си, намира се, губи се. Това е впечатляващото в него.
Това оправдание, че  Недим е дете ми се струва все по-малко удачно. Едно дете на 8 не може да крои такива планове. И дори ако предположим, че Джемре се беше омъжила по любов, все пак тя помогна на Недим, беше до него и накрая за благодарност все унижения.

# 653

Попаднах на това мое гифче
Сега отивам да гледам финала ето ви мазохизъм....

Боби Ами той Дженк не е пиян 😅😅😅
А Недимчо и като научи беше кел файда.

# 654
Според мен Недим се държи нормално с Джемре пред вид ситуацията, в която се намират. Тя е омъжена за братовчед му, който я ревнува от него. Няма как да са по-топли отношенията. А и Недим, като има пред вид отношенията между леля си и баща си, никога не би постъпил като него. Обича Джемре и се държи студено, за да не се размекне. Сърдит й е, да.Няма ли право да си прояви чувствата? Както се пее " Бяхме най-близки, затуй от сега нататък ще сме най-чужди в света."
И на мен ми липсва Недим с топлите очи, но той вече не е инвалид и трябва да се бори за мястото си в това семейство, дома си и фирмата си. Загуби момичето, което обичаше. Или поне така мисли.В момента освен, че е на крака, той няма много поводи за радост.

# 655
Тогава всеки да казва на този когото уж обича че го дразни и да ходи да реве на еди кого си.
Това не може да е любов.
Не бива! Не трябва! Унижението е тук да станеш парцал в краката на някой който е жив неблагодарник.Не бих си причинила никога такъв като Недим къде ми ценността като жена?
Мен Джемре ме нерви и с друго
Какво се прави на много загрижена Джерен беше права че вътрешно се радва.Което е степен на жив егоизъм.

# 656
Привет и от мен,

Нова съм в темата. И аз следя сериала.
Освен на Дженк, съм фен и на бижутата, които показват 🙂 Ще съм благодарна, ако някой знае да сподели дали към сериала рекламират конкретна бижутерия. Поздрави!

# 657

"..Мечтите ми станаха реалност, Джемре. Случайно сега изживявам брака, за който съм мечтал. Браво! Жена, която даже не пита, коя беше тази. Какво още може да иска един мъж?"

Дженк с прословутия си сарказъм....Доведе нарочно тази жена, но Джемре и това не я въодушеви....
Толкова противна ми стана, като Шениз я пита"...Дори не си му звъняла, нали ....защо ли не се учудвам!"

# 658
Пореден опит на Дженк,... Ревност.. Уви, всички девойки в Истанбул му се кланят на Карачай, а той вижда само и ЕДИНСТВЕНО Джемре Simple Smile

# 659
Аз пък не бих приела такъв като Дженк, дето трябва да ходиш да го прибираш по хотелите пиян. Това е унижение за мен. Мъжът трябва сам да се прибере или да се обади, ако закъснява.

Общи условия

Активация на акаунт