Отговори
# 660
Тя Джерен освен, че оставяше Недим на пода и до тормозеше физически и психически, почти не го и удуши с възглавница. Какъв втори шанс може да има там? И бабата очаква той да се впечатли от прелестите и? Да беше Дженк да си легне с нея просто за спорта, ама не е. А той и Дженк си лягаше преди да я разбере що за долен човек е.
Относно Джемре, Недим не се държи така само от ревност. Чувства се предаден. Моментът, когато тя принудена от Агях му каза, че не и пука за него ама малко и било жал, че не може и да говори и да ходи, но иначе обича имението не му излиза от главата. И бракът с Дженк само го потвърждава. Тъй че е хубаво да се помни и всичко причинено на Недим, а не само травмите и мъките на Дженк. Иначе и мен ми идва в повече грубото му отношение към нея. Би трябвало да помни и да се усеща, че тя е била искрена в обичта си, а не е било всичко само игра, но ако и мен всички ме бяха мамили и тормозили през живота ми и бях живяла със Шениз, не знам дали щях да и вярвам.

# 661
Цитат на: Vali_N link=topic=1321723.msg42736403#msg42736403 date=161р9208069
Аз пък не бих приела такъв като Дженк, дето трябва да ходиш да го прибираш по хотелите пиян.
Ако си Жената която той иска и обича, ще бъдеш най-щастливата жена, не се забуждавай... Обича Джемре, изпитва вина към Джерен, объркан е за всичко с Недим, пресиран е от собствената си майка, и винаги е бил пренебрегван от собствения си баща си......
За мен Дженк е по надежден като партньор...
Знае как да обича...

# 662
Другата седмица
 сме на механата 😍😍😍😍

# 663
Пореден опит на Дженк,... Ревност.. Уви, всички девойки в Истанбул му се кланят на Карачай, а той вижда само и ЕДИНСТВЕНО Джемре Simple Smile

Прословутата самоирония на Дженк.......когато най-много го боли, най се самоиронизира...

"..Аз съм Дженк Карачай, Дженк Карачай! Тоест, при толкова възможности....няма да взема да се влюбя в собствената си жена."  Heart

Ще сложа един коментар от по света и Жестокия Истанбул...

"ДЖЕНК ВЕДНЪЖ ВЗЕ РЪКАТА НА ДЖЕМРЕ И НИКОГА НЕ Я ПУСНА ДО КРАЯ. И няма значение какъв е краят. Те ни дадоха вълнуващи емоции през целия сериал. Благодаря на OzSer за JamJen !!! Това беше най-красивата двойка!

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:19 от gabi999

# 664
Съжалявам,но не харесвам такъв тип мъж като Дженк.

# 665
Привет и от мен,

Нова съм в темата. И аз следя сериала.
Освен на Дженк, съм фен и на бижутата, които показват 🙂 Ще съм благодарна, ако някой знае да сподели дали към сериала рекламират конкретна бижутерия. Поздрави!
Добре дошла. Hug Успях да намеря, че Storks Mücevher са спонсор на сериала.

# 666
Пореден опит на Дженк,... Ревност.. Уви, всички девойки в Истанбул му се кланят на Карачай, а той вижда само и ЕДИНСТВЕНО Джемре Simple Smile

Прословутата самоирония на Дженк.......когато най-много го боли, най се самоиронизира...

"..Аз съм Дженк Карачай, Дженк Карачай! Тоест, при толкова възможности....няма да взема да се влюбя в собствената си жена."  Heart

Ще сложа един коментар от по света и Жестокия Истанбул...

"ДЖЕНК ВЕДНЪЖ ВЗЕ РЪКАТА НА ДЖЕМРЕ И НИКОГА НЕ Я ПУСНА ДО КРАЯ. И няма значение какъв е краят. Те ни дадоха вълнуващи емоции през целия сериал. Благодаря на OzSer за JamJen !!! Това беше най-красивата двойка!

Габи пускай кърпички ей....🥺🥺🥺

# 667
По повод противоречивите мнения ще цитирам Фроид, който казва, че срещаме само тези, които вече съществуват в подсъзнанието ни. Тази седмица гостувам на родителите си - майка ми много харесва Недим и разбира всяка негова постъпка, аз от своя страна съчувствам на Дженк, често на Джемре, понякога на Джерен и Недим. Хората сме различи и всеки живее със своята истина. При Дженк ми харесва, че той не вреди умишлено, целенасочено - всички грешат, но някои са заслепени от пари, амбции или глупст. Недим в същността си е добър, но според мен отнетото го преобразява и загубва чистотата, на която всички се възхищавахме.  Хубава вечер 🙃

# 668
# 669
Другата седмица
 сме на механата 😍😍😍😍
Верно ли до там стигнахме? То ще вземе да свърши скоро 😂 и после какво ще правим?

# 670
Вие Дженк го изкарахте някакъв алкохолик. Joy Все едно всяка вечер се напива, а клетата Джемре тъжно го чака вкъщи, че и на всичкото отгоре й се налага да го прибира.
А и в крайна сметка всеки лекува болката по различен начин. Дженк се опитва да я удави в алкохол, но и цял океан няма да му стигне за всичката тази болка, която се е трупала през годините и продължава да се трупа.
С удоволствие бих приела мъж, на когото понякога му се случва да прекали с алкохола, но пък за сметка на това никога няма да пусне ръката ми, ще ме закриля, ще ме обича с цялото си сърце и никога няма да се откаже от мен. Дори да съм неблагодарница, която не знае какво иска- като Джемре. За щастие не съм като нея, но за нещастие такива мъже като Дженк в реалния живот не съществуват.

# 671

Чакай, първо ще утешаваме испанците JoyJoyJoy После ще гледаме на турски Линията....... а накрая Пелинай ще турне селфи от стаята за гладене ...да ни довърши   JoyJoyJoy

# 672

Чакай, първо ще утешаваме испанците JoyJoyJoy После ще гледаме на турски Линията....... а накрая Пелинай ще турне селфи от стаята за гладене ...да ни довърши   JoyJoyJoy
Отиде коня у Босфора еййй 😂😂😂
Испания ще си обяви траура скоро на 38 оригинал са ама ако дойде селфи от Пеликана тогава цял свят го пиши тръшнат....😅😅😅😅
Най - много си теглим едно въже като Синан.
Само се чудя себе си ли или някоя фланелката на Ози ще изглажда 😂😂😂

# 673
Другата седмица
 сме на механата 😍😍😍😍
Верно ли до там стигнахме? То ще вземе да свърши скоро 😂 и после какво ще правим?

JoyJoyJoy Има , няма още 50 серии по бтв то и дошъл края Joy

# 674
Другата седмица
 сме на механата 😍😍😍😍

JoyJoyJoy Има , няма още 50 серии по бтв то и дошъл края Joy
Ще гледаме най - доброто и ще се тюхкаме.После пак ще дойде ред на халвата...😅

Общи условия

Активация на акаунт