Отговори
# 675
Аз малко късно се включвам, но не разбирам как е възможно да се оправдава Недим, че отмъщава за брака на Дженк и Джемре. Разбирам да са били женени и тя да му изневери, да е прав, наранена чест и т.н. Но само защото Недим е решил, че Джемре е негова, да има право да мъсти? Че и да се държи гадно и грубо? Ама чувствал се предаден, тя му казала, че обича друг (каза го). Съжалявам, но не го приемам. Джемре не е вещ, която може да се отнеме, а човек, който е направил избор за кого да се омъжи и защо. Недим няма никакво морално право да отмъщава на Дженк и Джемре за брака им, само защото на него не му харесва. Това не е никаква любов, а чист егоизъм.
Не виждам и с какво е унижена Джемре от напиването на Дженк. Всъщност, на нея й е приятно да го прибира пиян. Тогава си го прегръща и е нежна с него. И да, мъж като Дженк е моят избор. Всеки път, във всяка сцена

# 676
  • Свети Влас
💥Фикрет Кушкан може да играе важна роля в адаптацията на сериала на американския проект # Ваша чест.
 В американската версия уважаваният съдия от Ню Орлиънс Майкъл Десиато, който се изправи пред ужасна дилема, след като синът му Адам избяга от мястото на фатална катастрофа.
 Съобщава се, че в турската версия началото ще бъде същото като в американската версия, а по-нататъшните събития ще бъдат променени.  Водят се преговори с Фикрет.  Има и информация, че турският римейк ще бъде озаглавен Съдия.

# 677
💥Фикрет Кушкан може да играе важна роля в адаптацията на сериала на американския проект # Ваша чест.
 В американската версия уважаваният съдия от Ню Орлиънс Майкъл Десиато, който се изправи пред ужасна дилема, след като синът му Адам избяга от мястото на фатална катастрофа.
 Съобщава се, че в турската версия началото ще бъде същото като в американската версия, а по-нататъшните събития ще бъдат променени.  Водят се преговори с Фикрет.  Има и информация, че турският римейк ще бъде озаглавен Съдия.

Супер! Ще поживеем и видим.

# 678
Като видях Диди, че споделя Дамла и Дживан.. тъкмо снощи докати гледах си мислех, че това е единствената двойка в сериала с нормална любовна история и много ми харесва. Да не кажа, че в момента ми харесва най-много от всички. 😀

# 679
Като видях Диди, че споделя Дамла и Дживан.. тъкмо снощи докати гледах си мислех, че това е единствената двойка в сериала с нормална любовна история и много ми харесва. Да не кажа, че в момента ми харесва най-много от всички. 😀

Злато, за ДживДам всички сме на едно мнение.

Броени часове остават...

# 680
Привет и от мен,

Нова съм в темата. И аз следя сериала.
Освен на Дженк, съм фен и на бижутата, които показват 🙂 Ще съм благодарна, ако някой знае да сподели дали към сериала рекламират конкретна бижутерия. Поздрави!
Добре дошла. Hug Успях да намеря, че Storks Mücevher са спонсор на сериала.

Благодаря! 🤗 И аз голямо проучване направих и виждам, че част от бижутата на Шениз и Дамла са от reian jewellery

# 681
Аз малко късно се включвам, но не разбирам как е възможно да се оправдава Недим, че отмъщава за брака на Дженк и Джемре. Разбирам да са били женени и тя да му изневери, да е прав, наранена чест и т.н. Но само защото Недим е решил, че Джемре е негова, да има право да мъсти? Че и да се държи гадно и грубо? Ама чувствал се предаден, тя му казала, че обича друг (каза го). Съжалявам, но не го приемам. Джемре не е вещ, която може да се отнеме, а човек, който е направил избор за кого да се омъжи и защо. Недим няма никакво морално право да отмъщава на Дженк и Джемре за брака им, само защото на него не му харесва. Това не е никаква любов, а чист егоизъм.
Не виждам и с какво е унижена Джемре от напиването на Дженк. Всъщност, на нея й е приятно да го прибира пиян. Тогава си го прегръща и е нежна с него. И да, мъж като Дженк е моят избор. Всеки път, във всяка сцена
Недим не отмъщава на Джемре. Държи се студено и има защо. Бих казала, че за влюбен човек е трудно да стои близо до любимия без да издава чувствата си. Затова гледа да се дистанцира и се държи студено. А и в снощната серия Джемре отиде да му съчувства за изгубеното бебе. Пак един вид съжаление. Недим не иска съжаление. Дженк е по тази част. Прави се на пиян, за да получи поне малко нежност и съчувствие от нейна страна. Не мисля, че на Джемре й доставя удовилствие да го прибира пиян. Прави го от съжаление и загриженост. Впрочем ако знае, че е отишъл да се напие, за да успокои гузната си съвест от загубата на бебето на сестра й, което е негов син, не знам дали ще му съчувства.

# 682
Добре дошъл Синан! 🤘

# 683
Едно изречение беше нужно от Недим към Джемре и бракът й с Дженк би отишъл в историята. Не знам тя как ще разбере, че детето на сестра й е било на Дженк, но явно няма да е от Недим.

# 684
Едно изречение беше нужно от Недим към Джемре и бракът й с Дженк би отишъл в историята. Не знам тя как ще разбере, че детето на сестра й е било на Дженк, но явно няма да е от Недим.
Не забравяй теста за бащинство, Недим също има какво да губи..... В общи линии..... Дженк си казва всичко оооо

# 685
Майко мила!

# 686
Диди, тансиона отиде....💃🍾🌺

# 687
И още докато намеря сериите ще я караме така
ПП:За тансионистите искам да кажа,че има сцени където Озан е чистак гол....

Малко преди да отидем да си теглим въжето

https://twitter.com/machianokiana/status/1385901070258343936

Усещаме експлозията,но не знаем за нея

Синан:Отивам на работа.
Синем:И аз отивам на работа.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 13:33 от x BlackRose x

# 688

Дидииииии, взимам пуканките и сядам да чакам още от сега  JoyJoyJoy

В Туйтър под голите снимки на двамата :
- Благодаря ти ,Господи!  JoyGrinningStuck Out Tongue Winking Eye

ма то ги има вече сериите?????

# 689

Дидииииии, взимам пуканките и сядам да чакам още от сега  JoyJoyJoy

В Туйтър под голите снимки на двамата :
- Благодаря ти ,Господи!  JoyGrinningStuck Out Tongue Winking Eye

ма то ги има вече сериите?????

Качили са две серии гадовете ама трябва да си платим с кредитна карта а аз нямам....

https://twitter.com/Kralice1Ari/status/1385910979188379650

Бедния Синан....това е момента където усеща експлозията.

Общи условия

Активация на акаунт