Отговори
# 720
Едел,отношението е било такова нищо не повтаряме.

Джема я обляка топлите вълни от сърбеж...Дамла е топ!
Преведоха грешно репликите на Дженк.
Джера нахлупила някой от полилеите от къщата на Карачай на ушите си.Ха-ха-ха...

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 20:54 от x BlackRose x

# 721
Ох, Дамла! Joy На нея трябва да дадат фирмата и всички ще ги оправи.
Ех, тоя Недим. Добре, че стана от стола да излезе и Дженк от кръчмите и да иде във фирмата.
Много смях тая серия! Дженк ако беше опрял до Джемре да си прекарва нощите добре, завалията! Joy
А Нуртен както прилича на кротка мишчица, така сви записа.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 21:02 от EdelV

# 722
Дамла е уникална просто. Не си спомням да съм гледала толкова готин и забавен женски образ в турски сериал. Топ е. Винаги си умирам от смях с нея. Joy 

Горката Джерен, Дамла я изяжда с парцалите всеки път като се изправят една срещу друга. Joy Оставя я безмълвна.

А Джемре каквото и да облече си остава.. Джемре. Joy Дори и Дамла не може да й помогне.

# 723
ОХ Дамла е най-обикновена кифла, всички повърхностни момичета и кифлочи се държат точно като нея... както и богатите  момиченца, които без пари биха били едно голямо нищо.

Да, Джемре мисли търде много и чувства дълбоко, затова не може да е нахилена нон стоп...нито като Джерен, нито като Дамла, като последните две си приличат според мен, просто едната е родена с пари, а другата без, но ако си сменят ролите щяха да са същите..

# 724
Ужасно дразнеща Джерен днес, няма и капчица от класата на Шениз.
За момент, докато Недим говореше на снимката на баща си бях на негова страна и след това с отношението към Агях окончателно ме изгуби. Не знам защо Агях не поиска да се раздели всичко и да започне отново, видно от сцената в банката има достатъчно пари и да остави Недим да се оправя сам. То се е видяло, че не могат да съжителстват заедно.
Винаги сравняват Дженк с Мюмтаз, което означава, че определено в него има потенциал за добър бизнесмен, повече отколкото в Недим.
Дамла и Джерен не си приличат. Под суетата на Дамла се крие чувствително момиче, докато Джерен е по-зле от Шениз на младини.

# 725
Не знам, ако Дамла беше родена на село дали щеше да й остане време за чувствителност ,нито дали ако Джерен имаше същото образование и среда щеше да е толкова озлобена към света, толкова несигурна ...
Но основото не е че си приличат, а че Дамла е кифла и не виждам нищо забавно в нея, като и е тъпо такива провокации спрямо Джемре, когато нито знаят какво е в душата й, нито нищо. Не всеки е толкова експресивен, нито обича да изразява себе си по този начин като Дамла ...
Може би аз най-много се асоциирам с Джемре и затова го приемам лично..

# 726
ОХ Дамла е най-обикновена кифла, всички повърхностни момичета и кифлочи се държат точно като нея... както и богатите  момиченца, които без пари биха били едно голямо нищо.

Да, Джемре мисли търде много и чувства дълбоко, затова не може да е нахилена нон стоп...нито като Джерен, нито като Дамла, като последните две си приличат според мен, просто едната е родена с пари, а другата без, но ако си сменят ролите щяха да са същите..
Да й имам проблемите на мислещата и чувстващата Джемре.. Не ми се мисли какво щеше да е ако беше преживяла и 50% от нещата, които Джерен и Дамла преживяват в целия сериал. Защото това са образите, които поемат най-тежките удари (заедно с Дженк, разбира се).
А що се отнася до това дали си приличат- нямат нищо общо. Дамла е "най-обикновена кифла" само на пръв поглед. Момичето има добра душа и е различна от всички останали.

# 727
Винаги сравняват Дженк с Мюмтаз, което означава, че определено в него има потенциал за добър бизнесмен, повече отколкото в Недим.
Изпуснала съм. Кой сравнява Дженк с Мюмтаз? Честно казано като чух Агях да обяснява на Недим за баща му, нищо от чутото не ми напомни за Дженк. До момента Дженк нито е показал бизнес нюх, нито желание да приложи наученото. Сега се е юрнал от зор заради Недим. Чак ми е смешен.
Какво точно е преживяла Дамла до момента, че не се сещам? Rolling Eyes

# 728
Какво точно е преживяла Дамла, извинете? До момента най-големият й проблем кой телефон да счупи и да си оправи грима.

# 729
Вероятно се има предвид това, че ще загуби семейството си. Ама то с такава майка... За всичко е виновна Шенис и прикриването й през годините, че и до момента. Синът й дори замълча, че е убийца на детето му. Повече какво може да се каже?

# 730
Слагам го в скрит текст за тези, които не искат да знаят.
Скрит текст:
Дамла губи абсолютно цялото си семейство. Майка, баща, брат.. Това ако е нищо..
Не случайно съм написала "в целия сериал". Тези моменти предстоят.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 21:56 от Madison.

# 731
А Джемре през цялото време при живи роднини беше като без семейство и подкрепа от някого. Спеше на пейките прогонена от всички...

# 732
Недим директно си каза, че иска правата на баща си - т.е. цялата фирма. Нищо, че междувременно Агях я е удвоил.
Пак да припомня, когато Дженк отиде във фирмата, Агях му каза, че започва от най-ниското ниво, нищо, че е учил в чужбина и т.н. А Недим, без образование, си поиска кабинет. Е, не е много справедливо. Пак в предишните серии Дженк си каза, че е правел лудории, за да получи внимание от баща си - много ясно, че няма да ходи да се прави на счетоводител във фирмата. И е ясно, че ще си поиска кабинет, няма как в тази ситуация Агях пак да го прати в счетоводството.
А Джемре през цялото време при живи роднини беше като без семейство и подкрепа с някого. Спеше на пейките прогонена от всички...
,
Джемре спеше по пейките, защото се правеше на горда и независима. Тя не каза и дума на майка си и също като Недим по-нататък във филма, в затвора, очаква да я подкрепят безусловно, нищо че им създава ядове.

Диди, Габи, тези епизоди с руски превод и без превод на Линията... са целите, правилно ли разбирам? Колко често ще има епизоди?

# 733
Не каза и дума на майка си, защото се молеше и плачеше да я пусне, а тя не й отвори вратата, като преди това директно й удряше шамари..... като цяло отношението на майка й е доста по-строго от това към Джерен. Бабата е ясно че я мрази, сестра й също постояно й завижда и без причина и й прави всякакви гадости.

# 734
Не каза й дума на майка си, защото се молеше и плачеше да я пусне, а тя не й отвори вратата, като преди това директно й удряше шамари..... като цяло отношението на майка й е доста по-строго от това към Джерен. Бабата е ясно че я мрази, сестра й също постояно й завижда и без причина и й прави всякакви гадости.
Тя и преди това не казваше нито дума на майка си, след признанието за целувката.
Джерен съвсем не я тормози безпричинно - тя си иска Дженк и обещаната приказка. Ако някой в това семейство изобщо знае какво иска, това е Джерен, не Джемре. Джемре се държи като мъченица и света вода ненапита, въпреки че на практика си живее живота, не работи нищо, Дженк я подкрепя и защитава и й ходи по гайдата, а тя само се тръшка за Недим и драматизира. В началото беше интересна и борбена, но се превърна в абсолютна лигла

Общи условия

Активация на акаунт