Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 920
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм с прословутата Миша и ми остават леееки следи само отгоре където прилепва по носа, червилото ми е creme legend Avon напоследък и въпреки, че не е матово е доста трайно.

# 196
Когато се налага от време на време да слагате маска, не пречи чак толкова на грима. Но аз ходя на работа и работя с хора, така че маската е повече време на лицето ми. Маски ни раздават от работа, многократни и бели са. Имам колежки, които се гримират и да не ви казвам на какво приличат маските им, а и ми е някак гадно сякаш маска, омазана с ФДТ да си я лепна на носа, тя се мести все пак. Освен да почна да се гримирам от носа нагоре само. 😅😅😅😅
Мда, това си помислих и аз, вероятно тези които казват че слагат маска само за малко в магазин и подобни, не ходят на работа повечето и не ползват градски транспорт. Грим ще имам по маската още преди да стигна до работа, за мен също е гадно да си я слагам и махам вече омазана.

# 197
  • София
Аз писах, че само в магазин слагам маска. Работя. Хоум офис съм.

# 198
Не работя,в майчинство съм.Обикалям градинки и тротоари.

# 199
  • Ланкър, планините Овнерог
,Работя и ползвам ГТ, но без грим - тц
В офиса сме без маски - 4 човека на разстояние повече от 2 и само аз още не съм минала ковида. Маска в ГТ, магазин, като е студено, навън също движа с нея - топли ми Simple Smile

# 200
Май се отплеснахме по друга тема.

Аз искам да похваля зеления тонер на Ревюел, много свежа чувствам кожата си след това.

# 201
Този имам и аз, ползвам го рядко като се гримирам повече и ползвам фдт и съм доволна от него.

# 202
  • София
И аз съм доволна от него. Кожата ми е много трудна на такива продукти, защото е мазна, но с него нямам проблем – гримът ми определено е много по-траен.

# 203
  • Асеновград
Аз ползвам от години фиксиращия спрей на Ейвън и съм доволна, за парите си е перфектен, има и много по-добри разбира се но не ми се дават 40-50-60 лв за фиксиращ спрей, и без това вече рядко го ползвам. Иначе друга алтернатива която съм пробвала и една приятелка ползва само него е на NYX, много е добър също!👌🏼

# 204
Май се отплеснахме по друга тема.

Аз искам да похваля зеления тонер на Ревюел, много свежа чувствам кожата си след това.
И аз го хваля.Супер е

# 205
Може ли да помоля за коментар на състава, по-запознатите от вас на този слънцезащитен лосион за тяло.

Aqua, Glycerin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Titanium Dioxide (nano), C12-15 Alkyl Benzoate, Coco-Caprylate, Dibutyl Adipate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Tapioca Starch, Tocopheryl Acetate, Triacontanyl PVP, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VP/Hexadecene Copolymer, Silica, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Decylene Glycol, Xanthan Gum, Dimethicone, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Citric Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

Благодаря предварително!

# 206
Може да погледнеш тук:
https://ecogolik.ru/sostav_kosmetika/ - копираш съставките и после като кликнеш на всяка, показва защо не е ок и може да си прецениш кои може да "преглътнеш" Simple Smile

# 207
Много благодаря, Елмайра Simple Smile
Ама много критичен този руски сайт. Вчера се счупих да търся достъпна слънцезащита без октокрилен и се спрях на 6 продукта и този руски сайт ги заклейми и 6-те. 😆
С какво да се мажа в такъв случай се чудя...
Даже бебешките слънцезащитни имат октокрилен. Ужасена съм.
Skin carisma вчера ми да де що годе добър състав на 6те, но този сайт одобрява и октокрилена, така че реших да попитам ако някои има познания по химия. Да не би едната вредна съставка да е заменена с друга че дори и по-вредна. Знае ли човек....

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 17:34 от Lale_Lili

# 208
  • София
Здравейте!
Дали може да ми препоръчате база за сенки.
Клепачите ми са склонни да се омазняват и сенките да се събират.
Преди използвах базата на Арт Деко, но вече толкова рядко се гримирам, че тя просто си седи и изсъхва.

# 209
Lale_Lili, така е, те са доста строги Grin Примерно повечето слънцезащитни филтри ги отричат, но според мен и крайностите не са вариант. От био слънцезащита така съм изгаряла, че не повторих. Лично аз поглеждам и другите съставки, да няма нещо по-сериозно (канцерогени, такива, които влияят на еднокринната система, спирт) , но чак всичко да е ок, няма как.

Общи условия

Активация на акаунт