Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 753
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
за този ли говорите?

# 571
Мхм, Бубе и Фрау. Grinning
Ужасна консистенция. Инак не е лош, ама е много гаден като нанасяне.

# 572
Бихте ли ми препоръчали измамна пяна/демакираща за лице ? В момента съм с Galenic, но искам малко да я сменя, ако излезе добър еквивалент, не защото не съм доволна, а защото напоследък все нея купувам/ползвам.
Аз съм С суха/нормална кожа и акне около МЦ. Тоест през половината месец 🤪 но по 2,3 пъпчици... на 30 +
Имах мостра на измивен гел Eucerin,но с нищо не ме впечатли, или не за моето възраст може би🙄

# 573
  • Стара Загора
Аз много харесвам пяната на Uriage.

Ползвала съм и на La Roche Posay, но е по-лека и за зимата повече. В момента ползвам пък на Avon от новата спа серия с моринга и е сууупер освежаваща. Не е за сваляне на грим обаче.

Балеа също мисля имаха някаква пяна, както и на Алверде със зелената ябълка. Преди се оплакваха някои дами, че помпата се разваляла, но може би са я оправили.

Добри са и на Хималая с нийм и още една предлагаха сякаш.

# 574
Явно на Balea наистина помпичките им са проблем. Колкото термозащити за коса си взех, с всички имах проблем. Сега с последната направо си отварям бутилката и така слагам.  Олиото за коса отскоро също се прецаква и явно и с него ще процедирам по същия начин.

# 575
Не знам за помпичките на Балеа, не съм ползвала продукт с помпичка, ама пипетките на серумите им вече много започват да ме дразнят - имам 2 в момента, до средата са, но едва загребевам нещо с пипетата. Такъв проблем нямам с пипетите на Дева, нито на Рековс. Не ми се занимава да ползвам други пипети само за да си изкарам продукта от шишенцето. Grin Май опаковките не са им силна страна...

# 576
Измивната пяна на ЛаРошПосе Ефаклар е супер. И другото за измиване, от което съм много доволна е на Авен за мазна кожа.

# 577
пипетата на моя серум на дева беше ужасна - твърда и нищо не засмукваше, сипвах директно от шишето на ръката
на ревокс и ревюел са идеални
вероятно е въпрос на късмет с партидата

# 578
Бихте ли ми препоръчали измамна пяна/демакираща за лице ? В момента съм с Galenic, но искам малко да я сменя, ако излезе добър еквивалент, не защото не съм доволна, а защото напоследък все нея купувам/ползвам.
Аз съм С суха/нормална кожа и акне около МЦ. Тоест през половината месец 🤪 но по 2,3 пъпчици... на 30 +
Имах мостра на измивен гел Eucerin,но с нищо не ме впечатли, или не за моето възраст може би🙄
Не е пяна, но двата измиване терапия на  Aven са много добри/поне за мен/. Ползвала съм и споменатия на Eucerin, но не ми допадна. На Aven са доста икономични и често имат промоции, на могат да се закупят на добра цена. Не знам обаче дали ще са достатъчни ако само с тях се сваля грима. Аз си свалям грима с олиото на Balea, след това минавам с минерална вода и накрая изменен продукт, но ползвам спирала и очна линия водоустойчиви.

# 579
Момичета, много ви благодаря, ще си видя някое от тези на промоция, което е в момента най-вероятно ще избера. За грима-няма проблем, аз почти не ползвам такъв Simple Smile

# 580
  • София
насочила съм се към този хидратиращ фдт с алое вера на Есенс- за смесена светла кожа, с леко широки пори

Мнения и впечатления от него?Благодаря.

# 581
  • Ланкър, планините Овнерог
Ани-али, виж и измивните гелове на SVR - аз ползвам розовия, имам и малка разфасовка от синия, но още не съм го тествала. Имат и от серията п/в акне, но не знам дали не доизсушава допълнително кожата. Уначе розовия много ми харесва - не люти ня очите, не премива кожата, но дали е достатъчен за дегримиране, не знам. Ползвам го след маслено почистване (по-скоро е разкисване Simple Smile)

# 582
А за този балсам какво мислите? В лили е на промоция. Не знам по другите магазини каква цена държи.

# 583
  • Ланкър, планините Овнерог
От тази серия взех шампоана с диня ( за тънка коса) - аз лично не съм впечатлена, но дъщерите ми примират по миризмата му.

# 584
Аз като цяло, каквото и да съм си взимала за тънка и нежна коса като моята и за обем, какъвто нямам, никога не съм оставала доволна, не съм виждала някаква промяна във вида на косата ми от към тази насока. Нито обем, нито плътност. Повечето продукти за мен са "големи букви на опаковките само, ефект нула"..

Общи условия

Активация на акаунт