💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 223
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 960
Яница пак нацупена, малеее!

# 961
Именно. Харесват Момчил, не чух някои да говори, че много харесва Яница. Наистина не ми допадаха Иво и Тяна досега,  но днес се държаха достойно, не лицемерничиха като Милена и Иван-Асен.

# 962
Противна Яницааааа, как ме е яд. 😒

# 963
Какво и е на Здравка?

Има множествена склероза 😕

# 964
Останаха възможно най-противните двойки.

# 965
Благодаря аз съм до тук.Харесвам хора с кауза,Тяна го каза. Лигавешките  на Яница и Момчил великото чувство за хумор ...мерси .Това момче има слаба самооценка,за да търпи унизителното поведение на жена си.Те се преоткрили,Боже те една игра не могат да изиграят.Аз ли гледам друго предаване?Яница интересна?
Чак три пъти им дават шанс.
Милена и Иван-Асен наистина големи лицемери.
От Полина ми писна честно и накрая остана са спечелят.
Наистина миналия сезон игрите бяха по-динамични и двойките в пъти по-стойностни.

# 966
Колко е заучена Таня.Светъл пример..бля,бля.
Предпочитам киселата Яница пред Тина.

# 967
Къде е снимано следващото предаване,много готини дивани видях.

# 968
Някой беше ли споменал зависимост, коя двойка си отива спрямо това, от коя страна на Емо е?
Струва ми се, че и Лейля бяха там, както и Вальо, или аз се бъркам?!?

# 969
Какво и е на Здравка?

Има множествена склероза 😕

Не е истина. Сериозно ли? Ужас!!! Най-добрата ми приятелка си отиде от тази ужасна болест. Стискам палци да се намери скоро лечение.

# 970
  • Велико Търново
Най-добре щеше да е да останат Здравка и Момчил.

Голямо обикаляне ще е сред тез мебели. Grinning

# 971
  • Sofia
Гледането със закъснение дава предимството да превъртам неприятната пернишка принцеса. Днес микрофонът не може да ѝ бъде отнет.
То да е само днес, но си права, днес беше във вихъра си. Милена е син и те двулични се показаха. Ще ти забия ножа в гърба, после ще си я суперлативи за теб. 🙄
Дама Пика, условието беше да вържат връзките на обувките, всички разбраха, само не й хитрецът. Трябваше да го накарат да обуе обувките и да се поразходи, да се посмеем!

# 972
Къде е снимано следващото предаване,много готини дивани видях.
Айко. Толкова пъти съм била, че веднага го познах. Хубави са диваните, но скъпи.

# 973
  • Велико Търново
Условията бяха две и вече ги написах, но ако трябва, ще ги напиша пак:
1. Връзките да се нанижат така, че всяка дупка да е пълна.
2. Да се вържат на фльонга.
Не се изисква нищо друго. Нито обувките да се обуят и да се ходи с тях, нито връзките да са нанизани на кръст, нито каквото и да било друго. Да, Емо каза, че ако накара Мохамед да ги обуе, няма да може да върви, но... това го нямаше като условие. Не знам кому е необходимо да се търси теле под вола.

# 974
  • софия
Харесах Здравка от представянето им. С Миро наистина са се намерили.
Пожелавам ѝ да има добро здравословно състояние дълго време 🤍

Общи условия

Активация на акаунт