Предполагам, че като изгубят надежда да се разберат цивилизовано с неизправната държавна институция, ще заведат и дела. Но междувременно тия хора нямат с какво да си посрещат разходите. Протестират за свършена и незаплатена работа. За съжаление не се предвиждат бъдещи строителни дейности, така че секторът като цяло си заминава. Трудно ми е да си представя, че това е в национален интерес, но от СП ще намерят начин да го обяснят по-разбираемо за избирателите.
Имаше протести на ресторантьорския бизнес, вероятно ще има и други.
Аз продължавам да не съм убеден, че само държавната страна е неизправна. Шефовете на фирмите ги няма, бачкаторите на стачка. Много плоско...!
Много хора нямат с какво да си посрещат разходите. И това не е проблем от вчера. В ГЕРБ сега ли го разбрахте? Какво направихте, когато вашият любимец Пеевски съсипа Булгартабак, разпродаде го на парче и остави няколко хиляди души без работа? Защо не поплакахте и за тях...?!
Секторът не си заминава, но е добре да си заминат некадърните фирми, които бяха абонирани за печелене на обществени поръчки. Добре е некадърниците, които строят пътища на вълни и правят калпави ремонти да изчезнат. Ако може даже и да ги осъдят да връщат пари заради калпавата си работа. Ама едва ли...!