Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 30 909
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро😅
Сега ставам, тази вечер не можах да спа, въртене, странни сънища и главоболие, което продължава и днес 😔
Да ви питам в каква поза спите? Аз винаги съм спала по корем, сега също и снощи се чудех дали не е вредно, все още нямам корем ама знам ли може да се притиска нещо😅

# 106
  • Bарна, морето, сините вълни
LinaT, много ти благодаря! bouquet

Аз също най-често спя по корем, все още му е удобно. И с първата бременност си спях, докато ми е удобно.
Мама пък ми каза, че като е била бременна с мен през цялата бременност е совла по корем, леглото им е било с пружини и коремът ѝ потъвал. Joy

# 107
Привееет, момичетаа.
Аз също съм на 12.04 на БХС и вече изгарям от нетърпениееее. Искам и се моля само всичко да е наред и бебето да е живо и здраво. И колкото повече наближава времето хич не ме интересува какво ще е, а само да е добре.

Относно окосмяването. Аз също съм със светли и руси косъмчета. Но не забелязвам да са ми се появили нови косъмчета и особено на корема 🤔

Момичета, вие как сте с кг? Аз все мърморех, че от самото начало съм +2/2,5 кг. А сега се замислям, че врче дълго време съм ги задържала. Даже съм точно 2 кг отгоре за 3 месеца.
Честно казано нямам представа колко е нормално да се качва. Сигурна съм, че е доста индивидуално, но все пак ми е любопитно вие как вървите с кг.

П.С. И аз спя по корем, за сега съм добре.

# 108
И аз съм напълняла с около 2-3 кг. Това малко ме притеснява, тъй като мисля, че първите три месеца обикновено не се увеличава теглото. Чувствам се ужасно подута, а коремчето доста изпъква Simple Smile
Относно окосмяването по корема- не си спомням, когато ми правиха секцио да са ми го обръснали. Но е възможно да съм забравила.

# 109
  • София/Севлиево
Моят преглед е на 13.04.По желание на доктор Вецев ще направим и БХС.За стволовите клетки много се чудих миналия път т.к.майка ми почина на 39 от лимфон на Ходжкин,който с такава терапия е лечим,но тогава лекар ни разубеди с ММ,че няма нужда.Все пак те се съхраняват 20-25 години,а болестта, ако изобщо се появи,се отключва по-късно.Та инвестиране във фонд за здраве ми се вижда по-разумно.

# 110
Моят БХС е на 13.04 и аз толкова нямам търпение и се притеснявам и в същото време не спирам да се моля всичко да е наред. Пуснах кръв и урина, които трябва да нося на 13.
Иначе и аз забелязах, че космите ми всякаш са по-черни и гъсти.
Относно килограмите не съм се мерила от 5 месеца, когато бях 48 килограма и нещо ме е страх да се премеря, защото не искам да се натоварвам психически. 😃😃
И коремче нямам, нещо микроскопично ако се загледаш само.
Живи и здрави, то при всеки е уникален и всеки трябва да се радва и на каквото си има и на каквото си няма. 😊

# 111
Моят БХС е на 09.04 и вече нямам търпение 😍 надявам се всичко да е наред ☘

# 112
Аз съм чаак на 16.04 на БХС 😩 от 17.03 не съм била на преглед, според АГ-то няма нужда по рано, видя изследванията, които ми пусна във вайбър и каза да си изчакам прегледа при него на 15.04 .. Супер бавно минава времето и ми е доста притеснено. И ми е много интересно колко ще е пораснало за цяял месец❤

# 113
На мен вече ми се появи linea nigrata.
( в 11 г.с. + 3 )В едно от приложенията го пишеше и аз проверих- бледа, но е там! Стига чак до долу! За космите- аз моите вече ги бръсна по корема, защото в момента и е епилатора не смогва вече. Аз съм доста космата🤣!
Днес обаче имам леки болки ниско долу, вие имахте ли по това време? Моят БХС е чак на 21,
ще откача дотогава😁

# 114
Успех на момичетата с предстоящите прегледи!!
Относно коментираните въпроси; аз спя по корем със свито коляно, така че не съм 100% върху корема, ама доктотката каза, че въобще не трябва да спя така, сега се старая ама все така се будя.
Килограми съм свалила 2-3 от самосебе си, въпреки че ям доста въглехидрати, но пък не ям месо. Ама аз почвам от 100+, така че е добре дошло при мен да спадна малко преди качването.
Ииии снощи казахме на роднините от моята половина, зарадваха се много и леко се шокираха май, но са щастливи. В сряда сме в ММ, надявам се и там да няма изненади в реакциите, понеже техните са малко особени, хаха.
Лек ден и много слънчеви усмивки!

# 115
  • София/Севлиево
Успокоих се,че моят корем не е единственият обръснат.
За спането-от1.02(деня на трансфера ми) спя основно на ляво,понякога по гръб и на дясно,но забравих по корем...

# 116
След като изтърках дивана от седене пред кабинета на Стратиева съм много доволна.Бебо изглежда страхотно.Засега всичко му е наред и си отговаря по размери.Утре ще излязат кръвните.Докторката предполага, че ще е момиче 🥰Ама на мен вече ми е абсолютно все тая, само да е добре🙏

# 117
И аз вече имам косъмчета на корема, но са много къси, руси и тънки, но ми казаха да не ги барам, че сами ще се махнат.
Иначе няма нищо друго интересно при мен, чакам си дата на БХС на 12.04. и продължавам с безсимптомната бременност, освен вече щръкналия корем, който трудно прикривам. На работа още на съм казала и мисля вече тази седмица да го направя, поне на ръководителя ми (на този етам мисля, че не е необходимо цялата фирма да знае, не че ще се скрие, но така ще съм по спокойно поне още седмица-две).

И аз съм на БХС на 12.04, също като теб безсимптоми🤣
Но момичета, все още се крие някакъв страх и притеснение при мен, все си мисля че нещо пак няма да е наред, мисля си : нямам симптоми, сигурно не е наред, или пък че изобщо не се чувствам като бременна...много ми е трудно, моля ви да доза окуражение♥

# 118
И аз вече имам косъмчета на корема, но са много къси, руси и тънки, но ми казаха да не ги барам, че сами ще се махнат.
Иначе няма нищо друго интересно при мен, чакам си дата на БХС на 12.04. и продължавам с безсимптомната бременност, освен вече щръкналия корем, който трудно прикривам. На работа още на съм казала и мисля вече тази седмица да го направя, поне на ръководителя ми (на този етам мисля, че не е необходимо цялата фирма да знае, не че ще се скрие, но така ще съм по спокойно поне още седмица-две).

И аз съм на БХС на 12.04, също като теб безсимптоми🤣
Но момичета, все още се крие някакъв страх и притеснение при мен, все си мисля че нещо пак няма да е наред, мисля си : нямам симптоми, сигурно не е наред, или пък че изобщо не се чувствам като бременна...много ми е трудно, моля ви да доза окуражение♥

Всичко ще е наред , радвай се че нямаш симптоми . Аз с сина ми нямах и все се притеснях , а се роди здраво и пухкаво бебе , сеега пъврещам , имам болки , главоболие и т.н такаче стискаме зъби и чакаме пухкав финал октомври !💞 Наслаждавай се на този прекрасен период !

# 119
Sunshine202, разбирам те и аз се чувствам като теб. Първо, че нямам симптоми или поне не са изразителни и постоянни, второ че имам един мисед. Опитай се да мислиш само хубави неща и да се радваш. Като чета много жени има без симптоми с живи и здрави дечица. Очевидно липсата или наличието на симптоми не са голям фактор. Отърви се от всички черни мисли. Не се филмирай. Не се навивай. Не мисли най-лошото. Съсредоточи се върху чисти и щастливи емоции и мисли. Пиши си през деня по някоя позитивна мисъл на листче. Намирай радост във всяко малко нещо. Вярвай, че нещата ще се случат прекрасно.
Всичко ще бъде наред! 😊🍀

Общи условия

Активация на акаунт