Магазини Pepco 5

• 65 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
И аз се изкуших сутринта - уж отидох за тези възглавнички за стол за терасата - 2 за 6лв. Взех си в сиво и жълто ..много са свежи,но е доста изкуствена материята. В Мусагеница не ги бяха изкарали в 11ч и карах девойката да ходи да ги търси и вади .Изведнъж като се напълни ,и едно девойче ходеше да варди и да брои хората и да чакат отвън . Аз успях да опукам пак 56лв Simple Smile и за Бакуган-и дори не съм разбрала- моят юнак е на 9 и половина и още си играе с тях;)
Иначе той се уреди с анцунгово долнище и леко ватирано горнище - суитчер в черно ( всяко по 8лв) и тениска за 2,50лв ,  малката с шарена памучна рокличка с копченца отпред -8 лв, клинче с котета ( сега са и мания ) , шапки памучни 2 за 5,50 и с козирка за 1,99лв, аз д не съм капо си взех една тениска с феята Камбанка и редовните : батерии, гумички , линийки.
Сега ме посветихте да ходя за Бакуган-и и за кутията за салфетки ,която забравих;) Wink

# 76
Зайчета, но в лилаво имаше в Пепко на Чаталджа.

# 77
О,благодаря!

# 78
Във Варна е отворен на Чаталджа.
В 18ч беше лудница. Напазарувах малко дрешки, но пак ще се ходи.
Нямаше намалени стоки.
Купихме и боички, че от както Джъмбо не работи няма с какво да се рисува....

# 79
Не, че ви се бъркам, ама боички и всякакви други материали има във всяка книжарница.
Чудя се какво е това пристрастяване към Джъмбо? Thinking

# 80
Ходих и аз Wink взех само шапка за бебко. Ама не им зареждат от батериите Sad що така????? Тъкмо реших да мина тънко като купя от там ама..греда. големия днес ме ядоса много, та остана без Бакуган.

# 81
  • София
Тиганите и тенджерите на Peter Cook, добри ли са? Чудя  им се нещо.

# 82
Аз за сутиени ходих, ама само чашки G и F, даже не знаех, че съществува такъв размер. А и не бяха от модела, който нося.

# 83

Някой питаше за стъклени кутии, има тези по 5.50 лв и по 6 лв. Не знам от какво стъкло са.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 22:31 от alina_si

# 84
A обърна ли внимание дали са боросиликатно стъкло?

# 85
Не, че ви се бъркам, ама боички и всякакви други материали има във всяка книжарница.
Чудя се какво е това пристрастяване към Джъмбо? Thinking
Имам 3 годишно. Ту иска пластелин, ту платна за маслени/ темперни бои, нови четки, скицник за моливи...
2 седмици беше у дома, и трябваше да се осигуряват творчески занятия.
Ако купувам всички материали от книжарница, ще фалирам буквално. Боичките от Пепко от 12 бр и са 5 лв. Същите бои в книжарница са 3 пъти по скъпи. Купих и пакет балони, за1,99лв, много бройки. В книжарницата до нас балона е 0.50ст бройката...Само давам пример. Мразя Джъмбо, но ми спестява пари.

# 86
  • София
И аз купувам материали за рисуване от Джъмбо предимно.Боички примерно ,които там са 7лв.в книжарницата  или Метро са 10-12 лв.Така е е с моливи ,играчки и т.н.

# 87
  • Mostly in my mind
Тиганите и тенджерите на Peter Cook, добри ли са? Чудя  им се нещо.
Аз си взех най-малката тенджерка от алпака, със стъклен капак е, 5 г.гаранция. Мисля,че е добро качество и изработка.

# 88
Ако на някой му трябват читави тенджери, в момента в Кауфланд има комплекти на Тефал - две касероли, тенджера и 3 тигана за 135 лв. Аз лично съм доволна от тенджерите на Brio, пак от Кауфланд. Пускат ги често на промоция.

# 89
  • have faith and be patient ..
И в сба пускат брио, също съм доволна, даже  си купих голям тиган, дълбок, с метална дръжка.. Правя нещо на котлона, (ориз примерно, зеленчуци месо) и после го слагам целия тиган във фурната да се доопече.. Родих се, много е удобен! Покритието също не е мръднало, имам и ножове и стоманени тави, и други техни тигани..
На чаталджа имаше ли шушляково цветни якенца.. От тези олекотени те дето се водят

Общи условия

Активация на акаунт