аз или сестрата

• 9 979
  • 202
  •   1
Отговори
# 135
Ех, че се уредих и аз бързо-бързо.

Мислех, че повече време ще ми отнеме Joy

# 136
  • София
Аз съм профи фея и кума Mr. Green
Бързо, дискретно, конкурентни цени.

Неее, бе, глупости.
Светът е оцелял, защото хората са си говорили. Първа крачка, пък каквото стане...

# 137
Жива да я ожалим момата освен? Такива като нея това заслужават. Аз също търпя много и говоря много, но в един момент нещо ми щраква и всичко приключва до там, пък ако ще да го видя да си закача въжето на врата.

# 138
Авторе, представях си те по-скромен и обран (ако имаш предвид какво говоря). Тъкмо да започна да си фантазирам и като видях с каква насмешка гледаш на нещата.. То и да ревеш какво променяш..
Според мен се дължи на непукизъм от сорта на "няма да страдам повече за тебе" И аз да не стана като папагал, но... изяснете си отношенията - скъсали ли сте и вече си свободен или не?

# 139
Авторе, представях си те по-скромен и обран (ако имаш предвид какво говоря). Тъкмо да започна да си фантазирам и като видях с каква насмешка гледаш на нещата.. То и да ревеш какво променяш..
Според мен се дължи на непукизъм от сорта на "няма да страдам повече за тебе" И аз да не стана като папагал, но... изяснете си отношенията - скъсали ли сте и вече си свободен или не?

не гледам с насмешка на нещата. скромен съм , от няколко приказки едва ли може да се усети, но всеки си има гледна точка. прекратил съм всичко

# 140
  • СИ

Ами ти докато се чудиш Витаминчето те изпревари. Ама свободен ли бил или не бил...?! Какво питаш толкова? Пиши на лични и действай. Ей на... И времето се затопля. Човекът каза, че му се ходи по разходки и екскурзии. Тъкмо ще разбереш доколко е скромен и обран. То всъщност, жените не търсят толкова скромни. Ама може и да бъркам.               Stuck Out Tongue Closed Eyes

П.С. Тюх... Не съм на тия години вече. Досега да съм дал оферта...!        Yum

# 141

Ами ти докато се чудиш Витаминчето те изпревари. Ама свободен ли бил или не бил...?! Какво питаш толкова? Пиши на лични и действай. Ей на... И времето се затопля. Човекът каза, че му се ходи по разходки и екскурзии. Тъкмо ще разбереш доколко е скромен и обран. То всъщност, жените не търсят толкова скромни. Ама може и да бъркам.               Stuck Out Tongue Closed Eyes

П.С. Тюх... Не съм на тия години вече. Досега да съм дал оферта...!        Yum

тръгвам , балкана ме зове. за жени има време🙂
то когато има да става , се получава с лекота

# 142
  • СИ

тръгвам , балкана ме зове. за жени има време🙂
то когато има да става , се получава с лекота

Благородно завиждам и пожелавам успех!         Hands Thumbsup
Като каза Балкана... Откога се каня да хвана малко по баирите, че така съм се олежал в къщи... Не се трае вече!

И да кажеш, как са подействали витамините в лечението.           Sign Underage   Wink

# 143
  • София
Хайде групово, че и аз натам съм тръгнала Mr. Green

Пък и ще съблюдавам добрите нрави със затворени очи.

# 144
  • София
И аз, и аз. Моля, дайте знак. Алоу, аз съм бъдещата кръстница!

# 145
И аз, и аз. Моля, дайте знак. Алоу, аз съм бъдещата кръстница!

светулчице , ми къде без теб. вие се бъзикате , но аз ще организирам една среща на форума. който иска , да идва. знам една хижа с около 30 места и е доста прилична, като условия. не сте казали .. събота и неделя в градовете е ужас. мога да взема едно сукалче (малко прасенце) ще ни го подготвят хората. рибарник има, ще си хванем пастърва...кеф и чист въздух , разходки😀

# 146
Откъде тръгнахме, къде дойдохме.. Grinning
Съфорумци започвайте да си освобождавате дати и ангажименти

# 147
  • Варна
И в кой край на Българи това? Че ние от морето редовно сме отлъчени.

# 148
  • Далечният изток
Браво, браво, точно за ден и половина я прежали. С такава лекота я нарича "бившата".
Даже и за банкети мисли.
А до вчера не можеше да яде и да спи, беше зле и страдаше...
Евала! Бързо действаш, авторе! Или такава история с "бивша и сестра й" изобщо не съществува?!

# 149
Ай сега тази наша мнителност.. човека ни каза-страдал достатъчно. А и слънце изгря, Балкана зове, колата е пълна с гориво.. кеф бате..

Общи условия

Активация на акаунт