Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 71 946
  • 555
  •   1
Отговори
# 315
Лъвице, тунинговането може да е невидимо Simple Smile Има специални продукти, които не са за обем, а за връщане еластичността на кожата донякъде.Скоро сложих такъв продукт и на шията, ще дам отзиви след няколко месеца.
Иначе мажа на шия каквото и на лице, плюс някой по-мазен и плътен крем накрая.Сега чакам кремът на Меди пийл от Iherb, беше на 1/2 цена.

# 316
ДХЗ, сподели какви са тези продукти? Аз не съм чувала за тях, но с удоволствие бих ги пробвала. Много се страхувам от всякакви игли и болки, и всички алтернативи ще са ми спасение Simple Smile

# 317
О, аз се тунинговам именно чрез игли Simple Smile
Слагам хуалуронови и нехиалуронови филъри, вторите са колагенообразуващи.Има различни скинбустъри и мезотерапии за виталност на кожата, микронидлинг( аз правя сама у дома).Няма как без игли и някаква болка.Simple Smile
Меди пийл много го хвалят,но не ичаквам чудеса, а просто тонизирана кожа.

# 318
Явно не се съм разбрала. Знаех си, че звучи прекалено добре, за да е истина Simple Smile

# 319
За съжаление без някаква сериозна намеса няма как, осеен ако не сме с някакъв уникален ген.Но може да се опита с козметика, съчетана с редовни масажи и правилно хранене, да се забавят процесите:

# 320
При мен увисване на кожа няма, може би заради това, че е мазна. Но пък околоочието си го намирам зле. Пачи крак, сенки под очите напоследък. Пуша, но тези бръчици на горната устна ги нямам. Само отстрани виждам. Пфф. Ще следя тук за идеи за кремове и серуми.

# 321
  • Бургас
За Меди пийл и аз чета много суперлативи.Ще поръчам избелващия им серум и околоочния пептиден серум.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 12:41 от Bright Crystal

# 322
В околоочният серум има алкохол , на предни позиции е , което установих като го получих. Усеща се и по миризмата, но не действа изсушаващо ,нито ми сбръчква контура и продължавам да си го ползвам.

# 323
То зависи какъв е алкохолът.

# 324
Alcohol,  от лошия.

# 325
# 326
Здравейте,момичета,моля за мнения относно крем на vichy или с подобен бюджет за поне леко коригиране/знам, че няма да изчезнат/на гневни бръчки и такива по челото...моля да помогнете за използване на серум-какъв и каква е целта на нанасянето му..Благодаря ви!
пс-на 48 год съм ,нормална кожа
изчетох доста ,но ако споделите от опит,ще съм благодарна.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 10:57 от 20111

# 327
Ретиноли, ретиноиди ползвайте.Кремове, серуми.Иначе не мисля, че нещо ще има
ефект.Дори с тях не се знае как ще е, но поне доказано работят в тази посока.

# 328
ДХЗ-благодаря,някои марки бихте ли препоръчали,продължавам да чета и старите теми ,но се пообърках..

# 329
ДХЗ-благодаря,някои марки бихте ли препоръчали,продължавам да чета и старите теми ,но се пообърках..
Дами, някоя пробвала ли е някакви упражнения за лице?
Аз тези дни търся , но не познавам никой , които е правил , за да ми даде някаква насока.
https://youtu.be/edjKyRxMLcE
Иначе това е, с което мисля да старирам
 В тозк канал има няколко видеа на тази тема

Общи условия

Активация на акаунт