Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 71 961
  • 555
  •   1
Отговори
# 330
ДХЗ-благодаря,някои марки бихте ли препоръчали,продължавам да чета и старите теми ,но се пообърках..
Аз ползвам The Ordinary, чета, че CeraVe са пуснали.Иначе вече всички концерни изкараха такива, въпрос на състав, процент активна съставка, финанси също.
Моят съвет е да се ползва серум, а кремът отгоре да е всеки, който се съчетава с ретиноиди/ретиноли и кожата на човек.

# 331
  • Между гори и планини
Аз веднъж седмично си правя маска с Q10 , като крем е и вместо да я мия, нанасям обилно и накрая си лягам с нея. Лицето ми я глътва направо. Сутринта е като бебешко дупе мека и еластична. Мазотя се у дома с кокосово масло, вазелин, лъщя от мазнотии, бъркам кисело мляко, мед и пак мажа. И пак, пия много вода, много.

# 332
Здравейте момичета, аз ползвам киселини AHA за петна по лицето - вече са доста слабо видими, но все още от близо ги виждам. Основно ползвам гликолова киселина. Сутрин ползвам серум колаген, после крем и след него SPF  50. Вечер, 2 пъти седмично гликолова киселина, а след нея Д -пантенол и после масло жожоба. Един път седмично микронийдинг с хиалуронова киселина. Вечер почиствам с тоник на Гарние и след това с тоник с цинк и след тях масло - гроздово семе, жожоба, малинови семки. Това е.

# 333
Как така всяка седмица микронидлинг?

# 334
  • France
Аз веднъж седмично си правя маска с Q10 , като крем е и вместо да я мия, нанасям обилно и накрая си лягам с нея. Лицето ми я глътва направо. Сутринта е като бебешко дупе мека и еластична. Мазотя се у дома с кокосово масло, вазелин, лъщя от мазнотии, бъркам кисело мляко, мед и пак мажа. И пак, пия много вода, много.
Коя маска с Q10 и какъв вазелин?
Препоръчвам готварска сметана 35 процента, вместо кисело мляко.

# 335
  • Между гори и планини
Обикновен вазелин, какъвто намеря. Маската ще я снимам, и тя е от ДМ, в пакетче за 1 употреба, но дори майка ми на 76 много я харесва и като дойде в нас се маже. Аз имам домашно мляко и си слагам каймак на лицето, но писах кисело мляко, че не всеки има домашно мляко.

# 336
Как така всяка седмица микронидлинг?

да, всяка седмица, но с по-малките игли 0.25 мм
на 2.5 мм един път в месеца го правя

# 337
Как така по-малки игли? Моят уред се настройва на дълбочина, просто имам различни пинове на накрайника?
Извинявай, че
питам като индианец, но ми стана интересно .
Кожата може ли се регенерира така?

# 338
Е тя явно има в предвид дълбочината. Иначе на нашите уредчета едва ли иглите са по-тънки или по-дебели. Само броя им е различен.

# 339
Оф, това може и да е дермаролер.Просто ми стана интересно какви варианти има.Аз сега чакам нано накрайник и 42 пина.Още не съм възобновила след лятото.Все не нацелвам подходящ момент напоследък.Но дори с 0,25 дълбочина не е ли много всяка седмица?

# 340
С 0,25 пишеше че може постоянно, доколкото можеш да толерираш, в смисъл ако се възстановяваш, нямаш зачервявания, рани и т.н. Хора всякакви. И аз не съм възобновявала, че сега пък празници и няма кога да се обезобразя за едно седмица и половина.

# 341
Ето това не знаех, благодаря дами.Ще взема да се почна с 0,25 тогава.

# 342
# 343
Как така по-малки игли? Моят уред се настройва на дълбочина, просто имам различни пинове на накрайника?
Извинявай, че
питам като индианец, но ми стана интересно .
Кожата може ли се регенерира така?

Привет, радвам се, че споделяме информация.Благодаря ти. През седмицата го правя с дермаролер 0.25 мм. Един път в месеца го правя с дермапен, червена светлина, като игличките са на максимален размер т.е. 2.5 мм. По отношение на възстановяване на кожата - много добре ми се отразява, освежава се, намалява се- имам една бръчица, от едната страна на окото, която се получи от ботокса /вече няма да слагам ботокс/, много добре се повлиява. Цялото лице е доста свежо и бързо се регенерира. След дермапена, слагам масло от цинтела или от жожоба. Simple Smile

# 344
Светнах се аз като помислих малко, че е дермаролер.Но ще пробвам да правя с дермапена леки процедури , а месечно тежката артилерия.Още не съм възобновила, че
много слънце с София(за щастие Simple Smile).
Ще
кажа с нано иглите как е, като дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт