Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 74 531
  • 555
  •   1
Отговори
# 345
Светнах се аз като помислих малко, че е дермаролер.Но ще пробвам да правя с дермапена леки процедури , а месечно тежката артилерия.Още не съм възобновила, че
много слънце с София(за щастие Simple Smile).
Ще
кажа с нано иглите как е, като дойдат.

да, супер, дай обратна връзка и на мен ми е интересно. Simple Smile

# 346
Бихте ли казали, кое е маслото с центела? Бях чела, че е подходящо и за кожа с акне, но не съм се интересувала повече, а бих искала да пробвам и аз след дермапен.Него още не съм го пробвала, понеже си е доста слънчево 🙂

# 347
Бихте ли казали, кое е маслото с центела? Бях чела, че е подходящо и за кожа с акне, но не съм се интересувала повече, а бих искала да пробвам и аз след дермапен.Него още не съм го пробвала, понеже си е доста слънчево 🙂

има го в Лили дрогерия. Малко е мазничко за мен, но ми харесва като попие. След дермапен, аз ползвам понякога и жожоба. Маслото от жожоба попива бързо в кожата, без да я оставя мазна. Действа като хидратант и може да се ползва и като основа за грим.
Ако кожата Ви се разрани  след дермапен, можете и да се намажете с д-пантенол. В  Лили Дрогерия има полски продукт с 5% разтвор от тази съставка. Успокоява раздразнението.

# 348
  • Варна
Да споделя колко съм възхитена от medi peel за шия!
Имам гуша, явно е генетично, защото съм слаба, но пък с гушата на пухкавелка.

Заради рязко отслабване от стрес тая ми ти гуша, по точно самата кожа се сбръчка като стафида. Хептен на пуйка заприличах 😂.

Инфлуенстната от бг мама си купих ампула Центела, но имаше много слаб ефект, почти незабележим.

Пак от тук прочетох за medi peel, който също купих.
В началото си мислех, каква е тая консистенция , каква е тая миризма,  как ще измажа 100 мл ?!?!?!

Няма и седмица откакто го ползвам и мажа шията и въпросната гуша и изчезна набръчканата, спихнала кожа!
Гушата си стои, естествено, но кожата вече не е така очебийно сбръчкана и няма помен от асоциацията със стафида!

# 349
Моята кожичка е хубава и не виждам никакъв резултат, а измазах вече 1/2 от кутията.Даже на едно местенце, на което се  спихва, не виждам много да се променя.
Та за мен не работи, мога да мажа всеки крем в зоната със същия ефект.

# 350
  • София
miss noar, кое точно на medi peel?

# 351
  • Варна
Моята кожичка е хубава и не виждам никакъв резултат, а измазах вече 1/2 от кутията.Даже на едно местенце, на което се  спихва, не виждам много да се променя.
Та за мен не работи, мога да мажа всеки крем в зоната със същия ефект.
Съдейки по мен, може би кремът е предназначен за наистина проблемна кожа на шия и неподдържана.

Ти полагаш грижи, от всякакво естество.
Аз не. Ползвам само кремове, само за лице. Шия никога не съм мазала, не защото нямам нужда, а от небрежност.

miss noar, кое точно на medi peel?

# 352
  • Бургас
Това е кремът за шия и деколте https://kocos.bg/Medi-Peel-Premium-Naite-Thread-Neck-Cream-100ml-1-1794

# 353
  • София
И аз вече съм измазала половината от този крем и също имам положително мнение. При положение, че съм 40+, все забравям да мажа шията и кожата ми беше станала като пергамент. Сега забелязвам заличаване на бръчките и кожата изглежда подхранена. Само едно че чудя, това доживотен ангажимент ли е ? И ще се върне ли старото положение когато спра да използвам Medi Peel ...?

# 354
Радвам се, че
го купих за 40лв на оферта, щеше да ме е яд иначе.Така че дамите с хубава кожа на шията и деколте, да не очакват чудеса, особено ако са дали 70лв( което май беше редовната цена).
Мажа корема с него, не съм редовна.Ще видим дали ще
има
подобрение по кожата.
По принцип под него слагам  още доста серуми, често и нощен крем накрая . Simple Smile

# 355
И аз бях инлуенсната от тук за един серум на Medi Peel - Bor Tox - ами, няма никакъв ефект.

# 356
Ето ми я гушката сега- не виждам разлика преди/след крема:
Скрит текст:

# 357
И аз не видях никаква полза от този крем.
Smirk

# 358
ДХЗ, аз не виждам да ти има нещо на шията. Може да е за дълбоки бръчки, но аз си мисля, че веднъж появили се няма как да се махнат. Освен, ако кожата е дехидратирана и тогава ще стане. Затова майката е в превенцията.

# 359
  • Варна
Аз пък се отбивам да ви похваля крема за лице на Inessentials. Второ бурканче ползвам, само лятото в жегите го бях спряла. Моята суха кожа се чувства прекрасно с него, направо се храни.

Общи условия

Активация на акаунт