Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 74 534
  • 555
  •   1
Отговори
# 360
  • Den Haag
Някой ползвал ли е кремове на Dior? Аз съм с нормала към смесена кожа. Мисля да взема мостра на този:

# 361
Имам отпускане на кожата и баш отпред все да става вдна…безжизнена, мека, вяла.Но с крема или без, не виждам файда.
Иначе
напречните линии си ги имам от млада.

# 362
Много харесвам спиралата на Диор, но от повечето им кремове, ми се появяват малки пъпчици. Те ползват парфюми и доста от ингридиентите им не са особено "чисти", та гледам да залагам повече на изчистена от токсини и други вредни неща козметика.
Та в този ред на мисли, съм много доволна от един крем на Кора с куркума. Особено за по-студено време е незаменим. Изглежда жълтеникав, но не боядисва кожата. След него лицето ми е като бебешко. Козметиката е на Миранда Кер. По принцип съм скептична към знаменитости, които пускат свои марки, но от нейните продукти съм доволна. Този ми е от най-любимите кремове.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 01:31 от Gabonka

# 363
Здравейте,
Някой правил ли си е диамантено микродермабразио? Търся впечатления за резултатите.

# 364
Аз съм правила няколко пъти. Освежено лице, избистрен тен, ефектът е моментален

# 365
diana lobodova, и на мен от мостра на този крем на Диор ми се появиха ситни пъпчици.

# 366
  • Между гори и планини
Сърбяха ли ви пъпчиците? Звучи като алергична реакция.
Моите кремове за лице са в порядъка на 20 лв, за по скъпа козметика не виждам смисъл. Все пак и ген и време, излагане на слънце, също имат значение. Аз експериментирам с бюджетна козметика и за сега съм доволна. И грима ми е бюджетен. Не откривам никаква разлика от скъпите марки на които се плаща за бранд и опаковка.

# 367
Здравейте,
Някой правил ли си е диамантено микродермабразио? Търся впечатления за резултатите.

Правила съм го няколко пъти. Всъщност, това е процедурата с която стартирах преди 10 години инвазивната грижа за лице. Доволна съм. Сега съм го правила  няколко пъти в различни козметични салони. При мен ефектът е добър.

# 368
Не сърбяха и изчезнаха веднага щом спрях крема. Бяха едни такива - просто кожата не беше гладка.

Доня Дафина Черешова, кои са твоите серуми и кремове?

# 369
Сърбяха ли ви пъпчиците? Звучи като алергична реакция.
Моите кремове за лице са в порядъка на 20 лв, за по скъпа козметика не виждам смисъл. Все пак и ген и време, излагане на слънце, също имат значение. Аз експериментирам с бюджетна козметика и за сега съм доволна. И грима ми е бюджетен. Не откривам никаква разлика от скъпите марки на които се плаща за бранд и опаковка.
И аз така.

# 370
  • Бургас
diana lobodova, и на мен от мостра на този крем на Диор ми се появиха ситни пъпчици.
Не разбрах от кой крем на Диор?

# 371
Дълго време ползвах серуми и кремове на Диор, докато не почнах да чета състава и да се ограмотявам. Чист маркетингов трик, евтини неефикасни съставки.

# 372
  • Den Haag
Не разбрах от кой крем на Диор?
Забравила съм снимка Simple Smile

# 373
аз ползвам евтина козметика - серуми на Биотен, почистващи продукти на Балеа, български масла.Но, съм доволна. Не смятам че, скъпата козметика е задължителна предпоставка за по-добра грижа и резултат. Има доста евтини продукти със същия ефект. Номерът е, според мен, редовна поддръжка и грижи, започнали навреме.

# 374
  • Между гори и планини

Само това използвам вече към 3 години. Лятото слагам серум през деня и над него слънцезащитен крем. Вечерта слагам крем. Зимата обратно. Другото е гел за измиване, включително и грима си мия с него, а всеки ден се гримирам.

Общи условия

Активация на акаунт