Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 11

• 74 515
  • 555
  •   2
Отговори
# 420
  • Ланкър, планините Овнерог
Бях си взимала червения Виши, но бързо се отказах да го ползвам. Правеше яко кир със слънцезащитата и фдт, които с други кремове си бяха ок.

# 421
  • София
Аз съм от харесващите червения на Виши. Не знам как е за суха кожа, но за смесена е много приятен-не омазнява и не лъсвам след него.

# 422
Момичета, някой ползвал ли е липолитик у дома? Някой с някакви отзиви? Тези ампули предполагам се мажат, не се инжектират Thinking
https://makeup.bg/product/593069/ За двойна гушка се чудя дали е подходящо?

# 423
Не разчитайте много на СПФ в бялата козметика.За увиснал кожа серуми с пептиди  серамиди, за ретинолите знаете.
Може ли предложения за серуми с пептиди и серамиди?
Ако е увиснала кожата аз се съмнявам, че ще се стегне само с мазане.

# 424
А, няма да махне увисналото, но ще помогне на кожата добякъде да забави процесите.
С пептиди ползвам на The Ordinary и  Skincyklopedia.Серадмиди има в някои продукти на CeraVe, и корейска козметика.Серуми с ресвератрол също харесвам( Mr.Asam).

# 425
Преди време ползвах Buffet и с медният пептид на The Ordinary.
Другата марка не ми е позната ще я разгледам.
Да, в хидратиращият ми на CeraVe за суха кожа има серамиди.
Благодаря много за предложенията ще разгледам подробно предложените марки. 🤗

# 426
Аз си ползвам дрогерийна и достъпна козметика, но в корейските има голям избор.Просто мразя да поръчвам и да чакам.

# 427
Важно е какво има вътре, а цената отдавана не е фактор за качество.
За качествен серум бих дала пари, но за крем не. Серумът прониква по-дълбоко в кожата.
Една позната казваше, че “кремът е само като палто да задържа топлото, но не и да те топли. Важно е какво си сложил отдолу, за да ти е топло!”

# 428
Момичета, някой ползвал ли е липолитик у дома? Някой с някакви отзиви? Тези ампули предполагам се мажат, не се инжектират Thinking
Струва ми се, че се инжектират. 4-те броя ампули се прилагат през две седмици по една, което ме навежда на тази мисъл.

# 429
Здравейте!
Бихте ли ме ориентирали в каква последователност използвате продуктите си? Hug
Ясно ми е, почистване, серум, крем...създала съм си някаква рутина.
Но искам да започна да използвам база за грим, до сега не съм и се чудя кое след кое да ползвам. Като през този сезон ми е по-лесно, защото не слагам слънцезащита.
Струва ми се много, серум, крем,  база, слънцезащита,  ако е в тази последователност.
Ще ви бъда благодарна, да споделите вашата рутина и също така от кой слънцезащитен спрей сте доволни, много ми е важно да не запушва порите.

# 430
  • Между гори и планини
На кое му се вика база. Аз уж се гримирам, но толкова семпло на фона на модата , че въобще не съм наясно. Аз сега слагам само крем и за да не лъщя, матиращ мус. Лятото слагам серум, слънцезащитен и пак мус.

# 431
Значи, с мноого мазна кожа съм и слагам:
тоник(2 броя), серум(2-3 доста често), крем, слънцезащита, основа, и почвам с грима.
Така че е до кожа, моята понася без проблем.

# 432
Благодаря!
Ще пробвам дали и моята кожа ще понесе такъв набор от продукти.😂
Моята точно в Т-зоната взе да става суха, останалата част се омазнява, смахната работа, ако не уцеля с крема и е някой по-тежък и мазен,  започват пъпки.
На 43 г. за протокола, все още търся моята козметика.
Бях се хвърлила на по-висок клас като Филорга и Шисейдо, не се разбрахме и засега удържам поривите да пробвам Lancom и Еstee Lauder, например. 😀

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 22:37 от miglenasky

# 433
Струва ми се, че се инжектират. 4-те броя ампули се прилагат през две седмици по една, което ме навежда на тази мисъл.
Ако се инжектира, то трябва да е от специалист. Как иначе ще си ги поставиш

# 434
Здравейте, някой ползвал ли е продуктите на Гала? Мнение?

Общи условия

Активация на акаунт