🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 5 /06.04. - 20.04.2021/

• 29 090
  • 942
  •   1
Отговори
# 495
Милица пък като я видях вчера, първо за този руски актьор се сетих.

Не мисля, че можем да знаем кой какъв живот е имал и какво е преживял, нека не съдим така строго. 🙂
И аз за него се сетих веднага като я видях.Точно така изглежда в сериала "Гранд",но не го споменах-не мислех,че някой друг ще забележи:)

# 496
Пуснах си сега клиповете. Къци много ми хареса с тази прическа Smile, Миша ми е като детенце с дрехите на мама, иначе ми хареса изпълнението й. Фики винаги ми харесва, старае се момчето. Поли беше много дървена, на Милица изпълнението й ми хареса, Рафи беше много добър. Smile Heart Eyes Азис се стараеше, но не му се получи много. Софка ми беше като Милко Калайджиев ама много ми хареса. Smile

# 497
Азис е мнаго сърдит на Фънки и много му личи. А Фънки се опитва да замаже и да се подмаже откак стана скандалът.

# 498
Това, което има Рафи, Милица, Фики и което никога няма да имат Михаела и Поли, защото или имаш харизма, или не.
+ 1000. и талант.
[/quote]

Аз този път все късно се включвам, но все пак.....
Мишето има талант. Това никой не може да го отрече и то в никакъв случай по-малко от Рафи, че дори и повече от Фики и Милица. Обаче харизмата и излъчването никога няма да ги има - те това просто си го имат и затова хората толкова много ги харесват. Е, Хилдето харесва единия маааалко повечко от останалите, ама това няма нищо общо с харизмата Joy

# 499
Разбирам, че  Михаела пее много хубаво, но това е шоу за имитации, има други музикални формати, в които да се изяви. За мен всички се справят, това е сложна задача за една седмица да научиш някой образ.

# 500
Аз да попитам - някакъв кофти коментар ли имаше снощи за Фики или нещо друго го смути, което съм изпуснала? Накрая на стола, когато си разменяха 5-те точки изглеждаше много ....... притеснен ли, обиден ли, неудобно ли му беше, неприятно ли му беше станало от нещо, коментар на журито ли го притесни, Хилда ли? Не знам, обаче беше много странен накрая

Азис е мнаго сърдит на Фънки и много му личи. А Фънки се опитва да замаже и да се подмаже откак стана скандалът.

Аз ето това не го разбирам. Фънки си е казал мнението, направил е гафа - ми поне да си застава зад него. Не му харесват такива песни - показа го и това е. Какво е седнал сега да се мазни - така става още по-неприятен.

Някой може ли да ми каже точките от крайното класиране - искам да видя кои са двамата след Мишето и от следващия път да пускам по един глас за тях, че добра или не, хич не искам да спечели този сезон

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 10:49 от Lady Cassiopeia Duval

# 501
  • София
Аз да попитам - някакъв кофти коментар ли имаше снощи за Фики или нещо друго го смути, което съм изпуснала? Накрая на стола, когато си разменяха 5-те точки изглеждаше много ....... притеснен ли, обиден ли, неудобно ли му беше, неприятно ли му беше станало от нещо, коментар на журито ли го притесни, Хилда ли? Не знам, обаче беше много странен накрая...
И аз това се питах снощи:
С погрешно впечатление ли останах, че Фики нещо не му стана приятно, когато Азис му даде неговите пет точки?

# 502
Не си спомням добре, но водещите се опитаха да ссе бъзикат с Азис и Фики по онзи начин... тогава Азис каза нещо от сорта, не така, Фики ми е като син (т.е. че не е обект на желание,  какхо се опитват да го изкарат). Простотия пълна...защото Азис е градил този образ по желание, ама на Феки може и на не му е кеф да го обвързват така

# 503
Чудя се на Къцамун, що му трябваше да влиза в Шоуто, като знае, че Фънкара ще го насира яко. Сигурно го е закъсал за пари, с трима сина!

# 504
  • София
Не си спомням добре, но водещите се опитаха да ссе бъзикат с Азис и Фики по онзи начин... тогава Азис каза нещо от сорта, не така, Фики ми е като син (т.е. че не е обект на желание,  какхо се опитват да го изкарат). Простотия пълна...защото Азис е градил този образ по желание, ама на Феки може и на не му е кеф да го обвързват така
Той си беше намусен от преди това.
Чудя се на Къцамун, що му трябваше да влиза в Шоуто, като знае, че Фънкара ще го насира яко. Сигурно го е закъсал за пари, с трима сина!
Парите, които ще получи не миришат на ...

# 505

Да де, ама Фики май се беше вкиснал още преди това. Та затова се чудя

Къци, като го гледам е едно голямо перде. Хич не му пука, че му дават все ниски оценки. Прави си, каквото се иска от него, взима си хонорара и изобщо не се трогва, че Фънки бил го оценил с малко точки. От време на време го дразни, съвсем тенденциозно и до там. Концерт да мине - друг да дойде

# 506
Това въобще не е задължително,но Фънки не може да си избяга от простотията.А и на Къци вече му личи,че не му е забавно.

# 507
Къци ще си вземе хонорара и после ще забрави, че е коментиран от Фънки.
Рафи снощи много ни забавлява вкъщи, наистина има артистичен талант това момче. Малкият ми син и сега си припява и се смее на песента.
И Милица ме изненада, не очаквах да успее да имитира тези височини на Витас.

# 508
[.А и на Къци вече му личи,че не му е забавно.
Беше по - вкиснат и от 10 дневна супа. Държи се като малко съпдито хлапе. Щом и Хилдето почна да го подкача, значи и на нея й е пределяло.

# 509
На Къци му пука и още как. Много е честолюбив и няма реална представа за уменията си. Смята се за велик певец с голям диапазон, което не е така. Вика, че чак жилите му изскачат.
След всяко участие коментира меко казано оживено случилото се, като валят едни хвалебствия...
Колкото ми беше симпатичен образът му в Маскирания певец, толкова сега ми е неприятен.
Не че Фънки ми е.
И още нещо. Мазни се, ако някой му направи комплимент, и хапе, ако го критикуваш. Като малко дете. За въртенето на очите вече е писано.

Общи условия

Активация на акаунт