Първокласници- 2021/2022

• 34 674
  • 715
  •   1
Отговори
# 285
За чина най-обикновена мушама за маса от пазара или строителен магазин. Изрязва се по размер. Удобно е, ако покрива целия чин и се ползва от двете деца. Може да се съберат пари и да се закупи за целия клас общо.

# 286
  • София
Някакса обикновена ще взема. Имам даже едно парче останало, още от захранването на малкото дете(постилах под столчето му).
В квартала има една железария и там жената често има изостанали парчета, които продава по-евтино.

# 287
Ооо не, силно се надявам да няма ДО за най- малките Sad това ще е мисия невъзможна за нас, с пълзящо малко бебе и ако трябва и учител да съм Sad Sad Sad

# 288
Това за мушамата и аз го мислех и се чудех. Ще изчакам родителската среща, за да кажат, ако имат някакви конкретни изисквания за постелка/ мушама.
Бюрото е важно! Детето може да учи на масата в хола, в кухнята, но трябва да си знае, че има негово си място за учене. Всичко да му е подредено на бюрото, да свикне на организиран работен процес.
Преди малко купихме ЕЙ ТАЯ РАНИЦА за 79лв. от магазинче за играчки . Сега сме в Морската на кафе/горещ шоколад да я "полеем" 😄 Че голям зор докато харесаме едно и също. Той просто се влюби в раницата още щом я зърна 😊

# 289
За постелка на чина от книжарницата ми дадоха една твърда мушама, колкото не за целия чин, а само за детето по рисуване

# 290
А аз си мислех, че трябва такива да са постелките, като тези за хранене.

# 291
  • Пловдив
Аз изобщо не знаех, че искали постелки.

Бюро нямаме засега. Според баща и не било нужно, само заемало място, той като имал навремето, пак си пишел домашните на кухненската маса. В детската стая имат масичка, тип холска. Ще видим нататък дали ще се усети нужда. Поне някакво определено място, където да си държи учебниците, може би ще трябва да се измисли.

# 292
Бюрото ми е на дневен ред.
От 2 месеца гледам и не мога да го измисля..........

Постелка за чина съм взела една мушамичка. Довечера ще я снимам и ще я кача. От книжарницата ми я препоръчаха, не съм сигурна колко ще е удачна

# 293
  • София
То и аз се дърпах за бюра, и в стария, и в новия апртамент. Все ще намерят къде да пишат... Да, да, ама не.
Като минаха и двамата големи ДО миналата година, като ме изритаха и мен да работя от вкъщи, рязко си смених мнението.
Та, бюро си трябва. Разбира се, стига да има някакво място.

# 294
    Когато тръгнах първи клас спяхме с майка ми в малка стаичка (2,20/3,40) и до детското ми креватче имаше една сгъваема масичка (плот), която ползвах за уроците. Като ми смениха леглото се наложи да я махнат и пишех в дневната на нормална маса. После вече - по корем на леглото и нашите казаха, че явно не ми трябва бюро.
    Щерката, вече ще е пети клас, дописваше след занималня на трапезарната маса в холокухнята. Там са й и уроците по рисуване, и сега по английски. Въпреки това заради ДО в трети клас купихме малко компютърно бюро, защото само за такова имаше място. Сега ще трябва да вместим още едно такова. Другият вариант е плот под прозореца с две работни места, но ще си пречат един до друг. Бюрото първокласникът ще го ползва само ако са ДО и то пак не е сигурно, че ще се погодят в една стая. Може би за по-сигурно единият ще е при мен в хола.
    Сега гледам някакви слушалки с микрофон в Кауфланд за 13лв и мисля да купя  три броя. При двама ученици+ майка учител на ДО си е необходимост, още повече, че се "ширим" трима в две стаи.

# 295
    Това е бюрото на сина ми
    Хем достатъчно голямо за да разположи учебници, тетрадки, хем не излишно голямо. Дъската на надстройката е магнитна и може да се пише на нея. Шкафчето е с три рафтчета, има и две чекмеджета, както се вижда.

# 296
    Това е бюрото на сина ми
    Хем достатъчно голямо за да разположи учебници, тетрадки, хем не излишно голямо. Дъската на надстройката е магнитна и може да се пише на нея. Шкафчето е с три рафтчета, има и две чекмеджета, както се вижда.
    Много ми харесва, и аз вчера го гледах. Май ще се спрем на това, без надстройката

# 297
    • София
    И ние купихме бюро. Сега аз го използвам, че работя от вкъщи, но при евентуално онлайн обучение със сигурност ще влезе в употреба. Отделно смятам, че е хубаво да свиква да е по-организиран и бюрото ще допринесе.

# 298
    • София
    Мъжът ми е със същото, без надстройка. Купих му го преди 2 години. Сглобявах го сама, за да го изненадам.
    Да ви кажа-зор си е, но се справих 🤣
    Ходихме двете със сестра ми да го вземем и тя купи същоти с надстройка за племенника, тогава започваше първи клас. Зет ми го е сглобявал и толкова се беше озорил, че беше в шок, че сама съм се справила 😆
    И ние мислим да купим него, мъжът ми мисли да му сложи ключалки, за да не бърника вътре малкият(големи драми са като му пипа нещата).
    Когато му куоувах неговото преглеждах олх за някое купено и непотребно, да е почти ново. Направи ми впечатление, че почти всички се продават с дупка в плота...та явно им е слабо място, да си знаете.
    Има и малък вариант, без такова шкафче, също е добър избор за по-малки пространства.

# 299
    • Пловдив
    И на мен ми хареса бюрото. Надстройката също е добро нещо, защото пести място. Само не знам дали не пречи на осветлението при работа.

Дези, как така дупка в плота? Счупен плот?

Общи условия

Активация на акаунт