Първокласници- 2021/2022

• 34 697
  • 715
  •   1
Отговори
# 255
  • have faith and be patient ..
На кое казвате моливници ? Че и заредени

# 256
https://images.app.goo.gl/mb7P3fAvKnoMPsrk8- на това. Служи за съхранение на моливи.

# 257
  • София
На доста места се продават такива несесери, с всичко нужно вътре. Но вкъщи си имаме някои неща и реших да не купувам такъв.

# 258
  • София
Тетрадките се изписват много бързо. При нас бяха написали 10 с редове, имаме 22 напълно използвани. Носи по 5-6, за работа в клас, за диктовки, за занималня, за домашни и още имаше.
В началото събираше по дума на ред и свършваха за седмица тия тетрадки.

# 259
  • Пловдив
Ще ги мъкнем до училище в понеделник и ще ги връщаме в петък с помощта на пазарска количка, която купих специално за целта от промоциите на Кауфланд тази седмица.
Smiley Hands Plus1

# 260
  • София
В разни чужди сайтове какви готини колички има. Ако имаше такива и в БГ, щях веднага да си взема. Тук само някакви бабешки и некачествени.

# 261
  • Точно където трябва
Аз не разбирам защо е това писане кой от кое по колко купил. Всеки учител дава списък с какво по колко. Аз не бих тръгнала да купувам каквото тук е писано, а съм взела по списък от училище. По- скоро разчитам и се надявам на съвети за качествени и некачествени материали или за промоции по магазини. Ако са общодостъпни. Примерно онлайн. Защото не ме топли, ако има промоция в еди коя си книжарница във Варна.

# 262
Ние все още нямаме предоставен списък . Родителска среща ще имаме най-вероятно след 6ти септември. Нямам намерение в последния момент и в най- голямата лудница,  да пазарувам за училище. Почти всичко вече съм купила по собствено усмотрение. Ако нещо съм пропуснала може и допълнително да се набави.

# 263
  • София
Да, и аз не искам да взимам в последния момент. Но със сигурност ще има и такива неща.
Позната в квартаа ми каза, че на 15 септември, като дадат учебници и помагала, става навалица за подвързване в книжарниците.
Деугият вариант е да меримни лепим тези, на които не стават стандартните подвързии.

# 264
  • София
Относно подвързването вижте какво ми попадна в office 1 https://www.office1.bg/podvurzvane-colibri?utm_source=Facebook&a … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 265
Дези, каква застраховка ще правиш?
А за лични карти/ученически карти, или там както се казват, по колко снимки и какъв формат трябва да се направят?
Тези карти еднакви за всички училища ли са?

# 266
На мен всичко ми е полезно в тази тема -кой какво е купил, списъци различни ,нашият списък е много постен ,но може би на род.среща в началото на септември ще кажат още неща Memo
Снимки направих на малкия -6 лв .4 бр.са -две малки и две големи.Фактически за ученическа ЛК ще трябва 1 малка само.

# 267
  • Пловдив
И на мен ми е полезно като ориентир, и при нас няма още списък. Не е нужен, разбира се, отчет точно по колко от всяко нещо купуваме, но и нищо лошо няма да се напише.

# 268
След двама батковци минали вече през 1 клас, не мисля да се водя по списък. Доста от нещата ги имаме от тях, нови. Други ползвани 1-2 пъти, така че не смятам да се изхвърлям и да харча излишно пари. Книжарници има навсякъде, така че ако нещо трябва, а го нямам ще го взема в последствие.

Учебниците и помагалата ги подвързвам с фолио. Така се запазвам през цялата година.

# 269
  • София
От училището им правят. Нищо друго обяснено няма за нея, освен, че е пожелателно препоръчителна Satisfied
Аз ще взема за тетрадките подвързии и ще изчакам 15-и да ни дадат учебници и помагала и тогава ще търся готови пасващи. Ако останат 2-3 неща без подходяща подвързия, ще ги оправя вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт