Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (5)

• 66 667
  • 767
  •   2
Отговори
# 360
Тъй каго си говорихме затова как развалят сериалите само защото продължават епизодите заради рейтингите, искам да дам за пример Mucize Doktor. Въпреки високите рейтинги и в трите категории, както и колосалния брой държави, които го закупиха, то са взели решение да го приключат, защото историята е завършена и са предали това, което искат на зрителите. Така че поздравления на сценаристите и продуцените за това решение.

# 361
Много тъпа серия снощи на Невинност. Излезе, че всеки е бил около Еля в "онази нощ". И Харун щом е такъв маниак, който контролира всичко защо си седеше досега, докато дъщеря му страдаше? Сценаристите нещо не могат да измислят нещата.

# 362
  • София
Тъй каго си говорихме затова как развалят сериалите само защото продължават епизодите заради рейтингите, искам да дам за пример Mucize Doktor. Въпреки високите рейтинги и в трите категории, както и колосалния брой държави, които го закупиха, то са взели решение да го приключат, защото историята е завършена и са предали това, което искат на зрителите. Така че поздравления на сценаристите и продуцените за това решение.
Страшно много ме е яд баш за Mucize Doktor, който, както повечето тук знаят, ми е любимият от последните сериали. Имаха много потенциал - Назлъ бременна, вкараха нов герой, а сега даже и дъщеричката на Танжу, и т.н., и т.н. Но пък и ти си права, Лили - сериалът е докторски, фокусът е върху Али, всичко друго ще размие нещата. А и така си оставят вратичка, с отворен край, за всеки случай. Simple Smile

Аз чакам следващия проект на Онур Туна с нетърпение. Grinning

Нещо "Йешилчам" не ми върви. Нарочно изчаках да излязат повече серии, да ги изгледам наведнъж, и много се надявах да се разчупи действието и да ми стане по-интересно, ама не би. Малко съм разочарована от Чаатай, ама Феми поне да е доволна. Grinning

# 363
Тинче ами доволни сме че е на екран  ся действието са виновни СЦ . Иначе има забавни моменти смешни .  Чаатай играе с кеф , танците е нещо различно.
 Недоволна си от играта  на Ча или от избора му ?
 Ще качаме филма бъдещият.
 Турските зрители  го харесват ретро проекта с добри резултати е .
Блу тв се похвали. Тази епоха е много значима за тях .

Онур и Елиф Доан  на разходка. Снимките не са с добро качество .
Пълна мъгла е около филма с Онур и Хазал  Кая .  

Нашият човек с нова снимка .

--------------------------------------------------

От Мениджърите кадри . Още веднъж се убеждавам много си подхождат Айча и Алп. Heart EyesУспех !

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 21:53 от femmi2

# 364
  • София
Здравейте, момичета!
Тинче, споделям мнението ти за Mucize Doktor. Много ми хесваше и гледах с увлечение, но може би е време вече да се се разделим с чаровните лекари и всички други.
Лили, от тази "Личност" два дни и нощи не съм на себе си. Даже сънувах дядото-сериен убиец, болен от Алцхаймер в невероятното изпълнение на Халюк Белгинер. Много ме натовариха първите три серии и за сега  изоставих сериала. На моята възраст е противопоказно да гледам старец болен от тази жестока болест. Реших да не си причинявам в тази пандемия допълнителни изпитания, въпреки, че актьорския състав и  режисурата, според мен са на много висико ниво.
Феми, след душевното ми натоварване от "Личност" ще започна да гледам "Йешилчам" и дано ме разтовари.
И накрая на "писанието ми" искам да похваля сериалът който гледам с най- голямо желание и който май оценява само Каролина - "Неверният". Чакам с нетърпение всяка поредна серия и смятам, че заслужава да му се отдели време и се гледа.
Всички добро ви желая и бъдете здрави.

# 365
Нинче Hug Дано те разтовари ретро проекта .
 Ще чакам отзиви . Wink

Kalp Yarası

# 366
  • София
Феми, дори и аз не мога да определя какво точно не ми допада. Сценарият ми е плосък, идеята също - имам чувството, че а нещо да се случи, и накрая едно голямо нищо.
Но пък наистина костюмите, гримът, декорите са много, много добри. Те ми изпълват душата. Grinning

# 367
Да, Неверния е хубав сериал. Каста е добър. Последните серии не ми харесва грима на Асйа - това черно под очите. Rolling Eyes Джанер пък сякаш се разхубави напоследък или ми е по-хубав, щото Волкан показва човечност. Не е гадняра от преди няколко серии. Wink
Гледам Невинните. Пак драми от нищото...
Гледам почти всеки ден има финал на някой сериал. Това е хубаво. Ще дойдат нови проекти. Всички ще са свободни сега да участват навсякъде. Hug

# 368
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нинче, и аз гледам Неверния, ама малко поизостанах със сериите. И на мен ми харесва, поне до там, докъдето съм гледала - когато Дерин и Асья се оказаха вързани и се опитваха да се освободят.
Тия дни се надявам да намеря време да се върна към него.

Някой гледа ли Марашлъ? Заслужава ли си да се върна към него? Гледах докъдето се разкри тайната на бащата и после нещо ми се уби интересът. Но нямам почти нищо за гледане и се чудя.

# 369
И аз някъде до там гледах Маръшля и сега го следв по фрагменти, ама много скучно изглежда.

# 370
Официално  Баръш Ардуч  във Великите Селджуци .
 Отдавна се говори затова не вярвах, че е подписал . 
  Почти всеки стъпва от дизи в дизи .
 Ще е играе един от главните и се говори че и сценаристите сегашните напускали .

# 371
  • София
Здравейте, момичета!
Светълче, виждам от постовете ти , че цениш и гледаш стойностните и качествени сериали. Съжалявам, но "Марашлъ" го изоставих и аз и не зная дали ще го догледам. До едно време ме увличаше, но съм такава, че щом започне да ме натоварва или прекалено зацикля и няма естествено развитие го изоставям. "Неверният" ме вълнува и го гледам за сега с интерес. Има превод на български език до 28-ми епизод, а довечера ще излъчат 30-ти. Сезона ще приключи на 32-ри епизод.
Кари, наистина каста на "Неверният" е великолепен. В началото не харесвах Джиндорук /Волкан/ и то най-вече от "реването му " в "Жена", но сега виждам, че рядко реве, а очите му и все повече изразяват чувства, което ме кара да го приема за добър актьор и добре пресъздаващ неверния Волкан.
Една хубава новина:
"Бурак Серген, който беше преместен от реанимация в редовно отделение, ще участва в новия епизод на "Неверният". Неговият герой Халюк ще се свърже със семейството си и ще проведе видеоразговор. Както стана известно, актьора се чувства добре, но вирусът все още присъства в тялото му, така че лекарите не бързат да го изписват.
А това е първата снимка на актьора, след излизането му от реанимация. 😞

Хубав ден на всички и бъдете здрави.

Допълвам се!
Феми ето какво прочетох последно :
Баръш Ардуч става главен герой в продължението на сериала „Пробуждане: Великите Селчуци“, където ще играе султана Алпарслан.
 Известният журналист Бирсен Алтунтас пише, че Акли Филм от самото начало е планирал 4 сезона на проекта, периодът на Меликшах е бил планиран само за един, първия сезон.  През следващите три сезона главният герой ще бъде султан Алпарслан, който ще бъде изигран от Баръш Ардуч."

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 15:30 от Nina NN

# 372
Отслабнал е Бурак бей и се е разхубавил. Дано се оправи по-бързо. Simple Smile

# 373
Нинче Мерси и аз го прочетох .
 Честно казано като гледам какво мазало става и се надигат срещу продуцента  защо не помислят тия артисти новите нерде са тръгнали? Не се харесва новата идея за сценария.
 Ето още нови имена от продуцента.
Дениз Джан нали Каро се вълнува около него.

Е добре де Фуркан нали  е по блу тв . По пет дизита наведнъж ли ще участват?

Хазар Ерчоглю и тя във филм  заедно със Кюстендилов. Инфо от Бирсен Антулташ.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 22:46 от femmi2

# 374
Оу, мамоо, и Дениз Джан ли отива в Селджуците? Разочарова ме. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гледам Неверния. Даваха Бурак бей за малко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт