На пазар във Варна - тема 63

• 37 250
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
бул. Сливница, посока центъра, след новото кръгово. Спирката е "Трансформатора"след "Техникумите".
Улицата е Константин Величков. Точно на спирката е пицария Фратели, минавате зад спирката и виждате фурната. Почти в съседство с пицарията. Извинявам се за късното включване. Утре ще работят. Без заявки са. Дано не съм закъсняла.

Благодаря за информацията. Сега минах от там. Взех два с шоколад и един с локум, 18 лв общо. Много добре изглеждат. Имаше 7-8 човека пред мен. Продават с и без записване. Ще дам посл отзив как са на вкус.

Идвам да похваля козунаците. Страхотни са! Особено този с локума... Пекарната се казва „Ситничарска работилница Тед”. Даже снимах ви покажа колко много локум има, ще хвана диабет Joy Въобще не са пестили от продукти!

# 391
Дадоха ми едни гриловани маслини, които много ми харесаха. Опитах тези на Булмаг, но нищо общо. Разбрах, че трябва да търся турски магазин, но не намирам. Някой да е виждал такива в района на Чаталджа?

Гриловани взимам от Родопа Милк.

# 392
Здравейте, търся тема Къде във Варна, но май няма , затова тук ще питам.
Не съм от града , но трябва да изпратя нещо на някой   живеещ там. Бихте ли ми казали кой офис на Еконт или Спиди е близо до улица Радецки Simple Smile

# 393
Гриловани маслини взимаме от Мезето на Сливница .

# 394
  • Под Слънцето
Не съм от града , но трябва да изпратя нещо на някой   живеещ там. Бихте ли ми казали кой офис на Еконт или Спиди е близо до улица Радецки Simple Smile

Еконт Варна Бенковски
Варна Център ул. Сава Доброплодни №13

# 395

ул. „Три уши“ No 5, 9000 Христо Ботев, Варна - Офис на Спиди
Според мен е по - близо.

# 396
Не съм от града , но трябва да изпратя нещо на някой   живеещ там. Бихте ли ми казали кой офис на Еконт или Спиди е близо до улица Радецки Simple Smile
Офис Колхозен пазар на Еконт. През няколко пресечки  от пазера е, от улицата до офиса няма и 5 мин пеш.

# 397
Извинявам се за офтопика, но като чета и гледам за какви цени и козуначени изделия става дума, то Великден ще е следващия опорочен празник след Коледа. Тъжно, но факт.
точно така е
Всичко се превърна в една пълна глупост, как да те прецакат и как да вземеш някой боклук за празника ...
Аз да похваля моята любима сладкарничка Сладучи, взехме си мъфини и еклери за почерпка в нас, пресни, вкусни и винаги точни като поръчка.

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 16:34 от Orion_Sagitta

# 398
Здравейте Христос Воскресе!
Знаете ли дали днес работи зоопарка?

# 399
Христос Воскресе и от мен!  За Зоопарка не знам-едва ли ще почиват.Иначе бих те поканила у нас-на обяд ще ми идват свекървата и свекъра-ще може да видиш змия-усойница,Ламята Спаска,плюеща камила,мечка стръвница,хитра и меркантилна лисица и т.н.,че аз съм им се нагледала на всеки празник.Това,в кръга на шегата,но си има и доза истина.Желая весел празник!

# 400
  • Варна
Може на някой да е полезно. В Аспарухово е.

# 401
Охо, супер, много харесвам коне...
Изглежда интересно, някой посещавал ли е мястото?

# 402
  • Варна
Светъл празник на всички!
Пробвахме козунаците от пакарната на спирка базар Левски (3,20 май беше), харесаха ми, усещат се яйца, забележката ми е, че ги слагат още топли в найлонови торбички. Взех и от чичо Митко (на Царевец) за проба, с мармалад (3,80), доста парфюмиран, не ми хареса особено.
Гриловани маслини купувам от базар Левски, 11 и нещо им е килограма, с розмарин и др. подправки.

# 403
  • Варна
Здравейте!

Някой знае в коя лаборатория утре мога да си  направя Пср тест?
Окръжна или терапия ? Имат ли дежурен кабинет?

# 404
  • Варна
Охо, супер, много харесвам коне...
Изглежда интересно, някой посещавал ли е мястото?

Често се разхождаме там, в края на парка е. Но вътре не сме влизали, само отвън наблюдавахме конете.

Здравейте!

Някой знае в коя лаборатория утре мога да си  направя Пср тест?
Окръжна или терапия ? Имат ли дежурен кабинет?

Виж на сайта на лаборатория Лина коя лаборатория ще работи утре.

Общи условия

Активация на акаунт