Ако на него му е проблем, вече са казали, събира бяла и черна техника, мебели и всичко и квартирата ви е обзаведена както му харесва.
Отделно, проблем е, че след неизвестен период от време той няма да има апартамент от баба си, но защо не живеете сега там? Защо не живеете в апартамента, който ще е някога твой? Защо родителите ти са ти купили апартамент, а ти ще живееш по квартири?
Ако живеете в твоя апартамент и той реши, че ще разваля отношенията си с родата и ще се вече опира само на теб, нека си прибере каквото може, ако реши, че иска добри отношения, да не взима нищо и у вас, в твоя апартамент. Та като не плащате например 600лв наем и живеете на ваше си място, тези 300 лв. няма толкова да се усещат, като няма наем.
Просто не знам как тези 300лв тежат ако апартамента няма да е негов, а не тежат, ако му го прехвърлят веднага? Той кредита си стой, а това не е апартамента в които планирате да живеете.
Какво?
Ще му го прехвърлят и той ще ги изрита и ще го продаде, та да си върне заема ли?
Ми и аз не бих му го прехвърлила!
Особено ако гаджето му толкова дава зор да изсмуче всичко от него, а не поглежда себе си!