90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 454
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Таня е латино, може да има индианска жилка. Никъде не пише да е бременна - поне не е обявено официално.

# 676
  • Sunshine state
Тя си е тумбеста по принцип в горната част и може би за това така изглежда.

# 677
# 678
А какво ще кажете за серията "И за живяха ли щастливо?", която даваха тази вечер?

@Pupitka, един въпрос offtopic

Скрит текст:
Във Флорида или поне в града, в който си ти има ли Dulce de leche в супермаркетите? Че днес говорих с една приятелка, която ми спори, че имало само в Латинска Америка. Аз съм ходил 4 пъти до Латинска Америка, също и до Испания и Португалия, където Dulce de leche (Doce de leite - порт.) има под път и над път. А във  Флорида, особено в Тампа и Маями, където е пълно с латиноамериканци, предполагам, че го има навсякъде. Тука има руски вариации... "Сгущëнка" в Берëзка, но въобще не е същият вкус

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 23:43 от diziler

# 679
Варената сгущëнка уж била dulce de leche,  не обикновената сгущëнка...

# 680
Сега гледам със закъснение "90 Day Fiancé: Happily Ever After?", Тифани и Роналд са си цяла гротеска. Вече няколко серии я дават тя как мрънка, че той не й изпраща пари за нищо. Него го включват по скайп и той с великите претенции.
Майкъл и Анджела... той само повтаря тия гърди да не се намаляват при операцията, егаси егоиста, нямам думи.
А Юлия вече в трета поредна серия го раздава обидена, че Брандън казал за нейния лош английски Grinning

@moonriver, амиии....
Скрит текст:
Знам я, кафявата Сгущëнка. Но е доста, доста по-различна от Дулсе де лече като вкус, а и е по-гъста, направо твърда, купувал съм няколко пъти. Тук има чат пат, но като цяло е кът, защото няма търсене явно.
Във Фантастико и VMV чат пат има.

Днес купих от последния вид.. на Бон Маман. И вкусът е няколко класи над Сгущьонката. А в Аржентина и Уругвай какво Дулсе де лече съм ял... този вкус не се забравя. Те го слагат в сладолед, торти, сладки... всичко
Сори за лиричното отклонение

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 00:23 от diziler

# 681
  • Sunshine state
Дизи,
Скрит текст:
Има в етническите секции на супермаркетите. Аз лично не обичам много карамел като цяло и не съм взимала, та не знам дали е ок, но го има.

Аз не мога да разбера какво иска Тифани?? Тя е тази, която си го "дундурка" Роналд, а после има претенции към него. Ами да му спре кранчето и да видим какво ще стане. Тя знаеше, че е такъв като го взе, сега се оплаква.

# 682
  • Швейцария
Тя иска той да се стегне, но май няма да й се получи. Не е трябвало изобщо да забременява от него, нито да го дундурка. Сама си направи живота труден. Някои жени това го могат най-добре. Доста е напълняла гледам...

# 683
На Анджела кожата на тези години и с доста килограми, няма да се прибере както и да отслабне. Бързо - бавно, все едно.

# 684
Тифани е глупава, че е избрала точно Рон. Че даже и забременя от него - можеше да поизчака...
Дулсе де лече има и в нашето Метро, но е скъпо.

# 685
  • Швейцария
Те сега като не му дават на Рон виза за Америка, какво става? Тя се надява да му дадат ли, при неговите прегрешения със закона? Нещо се обърках с тяхната история.

# 686
Мисля, че той още няма виза. Уж заради пандемията.

# 687
Тифани е глупава. Един път е избрала баща, който (май) не се интересува от сина й. И сега още един некадърен баща за дъщеря й. Грешните решения и партньори, правят живота ни изпитание. Един път е грешка на младостта, вторият път е избор. Не съжалявам и не се възхищавам на такива жени.

# 688
Мисля, че бащата на момчето е починал, но преди това наистина не се е интересувал от него.

# 689
Здравейте момичета, няма ли никакъв начин да гледаме епизодите на запис?Толкова неща качват ,защо не и 90 те дни?

Общи условия

Активация на акаунт