90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 260
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Наталия и Юлия са много нахални, отишли в чуждата страна без пукнат долар и искат ли искат.Юлия рокля искала, голяма сватба, пък храна да имало, пък цветя, и чака да я хванат за ръчичка и да я гледат в очите и да купуват без да мрънкат, обаче нещо да свърши, било вкъщи, било във фермата, не, само лежи в това легло, ужас.Наталия само реве и се оплаква, обаче с чуждата кредитна карта в ръка.Не, че Майкъл не удари дъното с пръстена, върни го, та върни го и накрая “ ще го продаваш ли”, божеее, смях се със сълзи.
Докато Юлия е руска кифла, тази Наталия има сериозни дефицити, явно като я усетят мъжете и бягат с 200🤣

# 16
  • През девет планини в десета...
Юлия в нейната страна е живяла доста прилично. Висок стандарт, екскурзии из цяла Европа и на други места. Разгледах всичките и снимки в инстаграм, имала е хубав живот преди америката. Направи ми впечатление че имат общи снимки с Брандън много отдавна. Изглежда няколко години са били гаджета и са ходили по света заедно. Изглеждат много влюбени на снимките. Според мен Юлия не използва Брандън за да живее в Америка, тя наистина го обича. Но може и да е добра актриса и по късно да си покаже рогата. При рускините всичко е възможно 😁

# 17
# 18
  • София
Гледах и аз, но много се разсейвах, нещо вече трудно ми задържат вниманието. 😀

# 19
  • sf
И аз ги мъча с половин око. Не разбрах драмата при Натали и Майк, скараха ли се, че той отказа сватбата?

# 20
Вчера имах мигрена и си легнах рано, така че не съм гледала.

Зиед се разбира отлично с Майка:

Както и със сина на Ребека:

Не знам как някои от коментиращите го бъркат с Пол, който е рус и дребен, единствената прилика е, че и двамата имат лицево окосмяване.

Шантел отслабнала ли е?

Джови и бременната фея Яра:

На маса:

За мен е нормално, че родителите на Брандън си приличат, аз също харесвам хора, които приличат физически на мен, въпреки че според разни митове противоположностите се привличат (аз съм човек, не магнит, все пак...).

# 21
  • Варна
Благодаря за новата тема☺️
Паола и Ръс заедно ли са?

От епизода снощи много грозно ми се видя даването на 100 долара от Стефани. Все едно си плати на жиголо 🤐

# 22
  • София
Благодаря за новата тема☺️
Паола и Ръс заедно ли са?

От епизода снощи много грозно ми се видя даването на 100 долара от Стефани. Все едно си плати на жиголо 🤐
А той вместо да откаже, пита дали са истински. 🤣

# 23
  • Варна
О, да, неговата реакция беше още по-смущаваща

# 24
  • Великобритания
той човекът си каза , че за тези пари трябва да работи 2 седмици и че вместо закуска , щял да купи неща за децата си .. От трън та на глог , че и по висок е тая Стефани .. тя ми е пълен Х честно , изобщо не я разбирам

# 25
  • sf
Ми той според мен си е жиголо 🤣 поне децата ще са облагодетелствани от тази "връзка". Според мен Стефани яко я друса кризата на средната възраст.

# 26
Паола и Ръс са заедно.
Харис издържа три деца, родителите си и жена. За себе си е прав. Стефани точно това търси - някой, който да е зависим от нея и благодарен.

П.п. Роуз си е купила и земя, освен къщата. Хубаво е, че се опитва да оползотвори добре парите си, преди звездната й слава да се изчерпи.

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 15:33 от pppqqq

# 27
  • Sunshine state
Изобщо не ми е жал за Натали, защото тя сама си го прави, а като се сетя и какъв цирк ни разиграват, още повече. Не вярвам на хлипането й ни най малко, все пак е била актриса.

# 28
  • Великобритания
Натали много странно реве, тръшка се докато Майк е там ,и после изведнъж спира като той тръгне.. направо голяма актриса

# 29
Много ми е странна Стефани с това въртене на главата. Постоянно ли е пияна или има забавени реакции? За какво иска да съди предаването?
При Натали и Майк са ми още по-странни отношенията. Никак не ми изглеждат влюбени. Големи претенции има за подреденост и извисеност, а тази къща един път не я видях подредена. Това с искането да върне пръстена беше дъното.
Зиед ми се струва много добър и възпитан, но Ребека сякаш сама си измисля драми и ми е дразнеща.

Общи условия

Активация на акаунт