90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема IX

• 31 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Анджела се е стопила.
Наталия да си тръгва и да си взима живота в ръце.

# 91
Натали и Майкъл са се оженили:
https://screenrant.com/90-day-fiance-happily-ever-after-6-couples/
 Има и снимка от сватбата. Явно след това са се разделили, но ще участват в Заживяха ли щастливо.

# 92
  • Великобритания
Натали защо толкова се натиска , не я разбирам
вижда го какъв е смотан и непостоянен и пак вика , ем ще ти простя .. а бе бягай оттам с 200

# 93
Тя избягала, ама след сватбата. В статията коментират, че качва снимки от друга кухня, не при Майк. Но е в САЩ.

# 94
Натали се ожени в последния епизод на сезона, преди го коментирахме в темата.

# 95
  • Sofia
Натали защо толкова се натиска , не я разбирам

Аз я разбирам, защото, в крайна сметка, е необходимо да го изтърпи още съвсем малко, за да си вземе Зелената карта. За какво са били всички усилия, в противен случай?

# 96
Не трябва да ли да живеят поне 3 години заедно? Мисля, че заради това Лариса и Фернанда имат проблеми с миграционните служби - разведоха се прекалено бързо.

# 97
  • Sofia
Не съм на 100% сигурна – в този случай, според мен, само имиграционен адвокат би бил компетентен да отговори. Това, което аз знам, обаче, е, че има разлика между развод и анулиране на брака. При развод май е много по-вероятно партньорът-чуждоземец да има право легално да остане в САЩ след раздялата, дори да не са минали години от сключването на брака. Май Даниел се пробва да изхвърли Мохамед от страната точно по този начин – пледираше за анулиране на брака, защото (според нейните думи) той се е оженил за нея, само заради възможността да живее в Щатите, т.е. измамил я е.

# 98
И аз си мислех, че ако не просъществува дълго брака, има вероятност да ги върнат, от където са. Но се видя при Даниел и Мохамед, че това не е толкова лесно и той спокойно си живурка и работи в Щатите.

# 99
Мохамед си живурка в САЩ, но на каква цена? Далеч от семейство и приятели. Сам в Америка, тираджия в пустошта. Живот-мечта, нали? Предпочитам да получавам по-малко доходи, но да съм си сред моите хора.

# 100
Той винаги е могъл да се върне при семейството си, но явно нещо там не е наред, щом е избягал от тях, за да се ожени за Даниел. А и самият той твърди, че този начин на живот му харесва. На мен не ми допада, но явно на него му доставя удоволствие да си живее в камиона...

# 101
  • Sofia
Тръкаджиите изкарват доста добри пари в Щатите. То, и в Европа, де, ама там май е още по-доходоносно занимание. С оглед на това, не е странно, че толкова много мъже (без квалификация) се насочват към този сектор.

# 102
Да, познати на родителите ми се занимават с това - един в Испания и един в Англия; доста са заможни, накупиха си имоти... Въпреки това тази работа ми изглежда изключително неприятна. Сега, с пандемията още повече.

Косата на Амира май е фалшива - няма как да събере тази огромна коса, която зрителите видяха, в това мижаво  кокче:

Интервю с новата приятелка на Ед - Лиз. Тяхната история се дава в предаването Сингъл лайф, още не се знае дали връзката им има бъдеще и тя не издава това в интервюто (според мен го е зарязала, въпреки че твърди, че двамата много се харесват).
Лиз не е гледала епизодите с Ед и Роуз, преди двамата с Ед да започнат да излизат, така че не е знаела нищо за него предварително. Тя смята, че Ед е много чаровен и романтичен Mask Rolling Eyes

П.п. Във връзка с бръсненето на краката на Роуз (гледала е след като двамата с Ед започват да излизат, не преди това) - казва, че не одобрява, че този разговор е излъчен по телевизията, но няма нищо лошо, че той е попитал (т.е. нетактично е, че е публично, а не че е станало въпрос). Но тя на мястото на Роуз просто би му казала, че няма да се обръсне (ако не иска) - и ако ще да му харесва Wink

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 15:20 от pppqqq

# 103
  • Sunshine state
3 години трябва да имат брак, за да вземе постоянна зелена карта. В началото е само временна.

# 104
  • София
Паола онзи ден си беше пуснала видео, че е горда, че вече е американска гражданка. Получила е вече официално гражданство:

https://www.instagram.com/p/CNvyv_LHoBj/

Общи условия

Активация на акаунт