Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 2

• 64 204
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Аа,Бобчи, черна точка, втори чифт изпускаш 😸
Дойдоха Скечърсите, белите ме изненадаха приятно, имат и нежно лъскавичко, а как са опаковани...
И отново да кажа Спорт депо какви са келяви, пристигна ми чорапа дето го прибавих към поръчката за да хвана безплатна доставка, за маратонките ни звук, ни имейл 🥴

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 19:15 от Lemy

# 736
Отказа бил невъзможен в момента .
Иначе това е панталона,сега има само 36 .Леми ,остави,остави 😁.Много са хубави скечърсите,и в пералнята ще си ги переш.
Едит,ей го панталона

# 737
.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 19:14 от Lemy

# 738
Дойдоха Скечърсите, белите ме изненадаха приятно, имат и нежно лъскавичко, а как са опаковани...

И аз чакам моите днес или утре Blush

# 739
Raulista, после да кажеш как са.
Може ли да те помоля да махнеш цитата, че ще изтрия снимката по някое време. 👍

# 740
Готово, махнах снимката от цитата Simple Smile

# 741
Аз мисля да връщам тези.

https://m.aboutyou.bg/p/rieker/sportni-obuvki-slip-on-5587988
Някой, ако ги иска, да свирка, преди да съм ги върнала.

Чудни са, но сега ми щукна, че искам едни други шарени Рикерки. Сега излизат на 69лв,ама ще ги дебна, ако изкочи някое по-голямо намаление.

# 742
Теда, много са готини, ако бяха моят номер, щях да се замисля.
А не е ли по добре да изчакаш с връщането, имаш 100 дни, че може другите шарени да не са ти удобни. 🤔
Raulista, благодаря 👍

# 743
И отново да кажа Спорт депо какви са келяви, пристигна ми чорапа дето го прибавих към поръчката за да хвана безплатна доставка, за маратонките ни звук, ни имейл 🥴
Коментарът ми е малко извън темата за АЮ, но спорт депо в сайта си имат функционалност да се провери дадено нещо в кой техен магазин е налично. И така например ако чорапите са били налични в Русе и Варна, а обувките в Пловдив се правят отделни пратки, които се обработват от различни служители в съответните офиси. Отделно, че може всички продукти да ги има навсякъде в няколко магазина, но изпращат от там, където им остават по-малко бройки, за да си освободят складово/изложбено място. При изцяло онлайн магазините като АЮ го няма този проблем, защото обикновено всичко е в един склад.

# 744
Благодаря, не знаех, че ги събират от магазините, а и за маратонките пишеше, че ги има само онлайн, в магазините не 🤔 Да не говорим, че и етикета е скъсан 🥴
Бобчи, панталоните са трепач!

# 745
Когато пише, че е само онлайн е в някакъв склад за единични модели, без физически магазин.

# 746
Теда, много са готини, ако бяха моят номер, щях да се замисля.
А не е ли по добре да изчакаш с връщането, имаш 100 дни, че може другите шарени да не са ти удобни. 🤔
Ааа, няма Рикерки, дето да не са ми удобни.Тези ще ги задържа, докато евентуално намалят шаренките.Ето ги, ама гледайте да не ги разграбите (добре че съм с вкус към шаренийки и по-шашави неща, които не на всеки допадат)

# 747
Аа, знам ги. И на мен ми дай шарено и лъскаво, обаче другите ми харесват повече 😜

# 748
И аз чакам да намалят тези 😂

# 749
Има ли някоя дама, която да има опит с Рикер и Скечърс и да направи сравнение? Аз имам опит със Скечърс, а Рикер ми изглеждат много подобни, но дали едните са по-добри от другите или пък са еднакво добри? Някаква идея?

Общи условия

Активация на акаунт