"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 423
  • 684
  •   1
Отговори
# 390
 В Люлин - аз живея в красна поляна.
Току що мъжа ми реши да се прости и с неговото кожено яке (много му било тежко).
Ще чакам за адреса тук или на лични. Има ли някакви табели на движениет там, постоянно ли има човек?
 Hug

# 391
Овне, продължавам да ти изпращам още хора с багаж скоро,надявам се да не ме намразиш Laughing Laughing Laughing Когато идвах,видях че имаш място,та реших да го понапълня Laughing
Незнам последният човек,който ти пратих , с 9те чувала,дали не е понапълнил склада,но ако има проблем,ще ми кажеш-нали? Hug Hug Hug Hug Hug

Все още има място, не се притеснявай, пращай спокойно хората

# 392
В Люлин - аз живея в красна поляна.
Току що мъжа ми реши да се прости и с неговото кожено яке (много му било тежко).
Ще чакам за адреса тук или на лични. Има ли някакви табели на движениет там, постоянно ли има човек?
 Hug
Здравей, склада в Люлин мисля, че ще ти е удобен, заповядай само преди това ми се обади.Аз обикновено съм в къщи. Благодаря за подробния опис

# 393
Момичета - от кога се каня да се включа и аз тук . Имам 6 чифта обувки /летни/ за 3 , 4 г момиченца , дрехи за големи момчета и момичета .... и други неща . Много ми е трудно предвижването  Sad . Ако има някоя мама с кола , нека мине през вкъщи , за да ги вземе . Аз живея на Сточна гара , срещу Бърза помощ .

# 394
Момичета - от кога се каня да се включа и аз тук . Имам 6 чифта обувки /летни/ за 3 , 4 г момиченца , дрехи за големи момчета и момичета .... и други неща . Много ми е трудно предвижването  Sad . Ако има някоя мама с кола , нека мине през вкъщи , за да ги вземе . Аз живея на Сточна гара , срещу Бърза помощ .
Ще минем да ги вземем, пиша ти на ЛС Hug

# 395
Поздравления за Медвен! newsm10 smile3501

# 396
Ах, момичета!Толккова съм се отделила от вас и от децата. Имам нужда да отида да ги видя, но нямам никаква физическа възможност. Просто няма на кой да оставя детето. Кажете няма ли с какво да ви помогна от вкъщи?
Всъщност тръгнах да пиша за да кажа, колко се радвам за Медвен.  Hug

# 397
Здравейте, някои от вас могат и да ме познават, а някои не. Аз съм Митко(dimmo.dir.bg) или Митко на Ивет...Пиша ви за да ви обясня част от идеята по която работим с Ивет.Именно картичките които правим са с идеална цел, а именно подарък за влюбени, картичките ще съдържат по 8, 10 избрани стиха с ръчно изработени корици или картички джоб върху които ще има надписи обичам те на 8 езика. Картичките ще са символ-подарък за тези които искат по няякакв начин да кажат на половинката си"Обичам те" дори и на Коледа, Нова Година и пре цялата година.Всъщност те дори ще звучат и като благодарност към отсрещният, за това че цяла година са заедни и че ще продалжат да са заедно, дори при настъпването новата година или нещо подобно.Задължително мислим да има и плакат, който само като се погледне и ще се разбере цялата лгика на този кът на любовта...Не само Св.валентин е денят на любовта, трябва да бъде всеки ден и най- вече в онези светли празници. Хора т'ва е...надвам се за успех
С риск да повторя останалите идеята е страхотна. Кажи с какво мога да помогна, с какви материали и т.н.
Използвам случая да ти кажа , че чета и препрочитам с голямо удоволствие стиховете ти. Успех и пиши какво е нужно

# 398
Митко   bouquet страхотни стихове
момичета Петя с 4 деца няма пералня, ако изникне от някъде може ли да я имате предвид

# 399
  • sofia
Митко   bouquet страхотни стихове
момичета Петя с 4 деца няма пералня, ако изникне от някъде може ли да я имате предвид

kak be newsm78,imashe chisto nova peralnia ,vijdala sam ia.

# 400
тя е била на братовчет и и той си е взел

# 401
  • Sofia
Момичета вчера бяхме в Перник. Дечицата са добре, здравички,  няма нови бебета  Simple Smile .Имат  нужда от проходилки  Praynig

# 402
  Поздрави от Доганово, но не от децата, а от психоложките, защото децата бяха на училище! Sad Занесохме малко дрехи, флумастери, боички и пр., чорапките от Мая-Нова. Видях само едно от новите дечица, което беше болно, но май вървеше съвсем към оправяне.
Може ли следващия път да дойда с вас в Доганово Hug?

# 403
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета вчера бяхме в Перник. Дечицата са добре, здравички,  няма нови бебета  Simple Smile .Имат  нужда от проходилки  Praynig

И аз сега пиша,че вчера не остана време.

С Веси и Марина ходихме до Перник.Видяхме големите,и бебоците...Знаете как е, след това си като изпит Sad Много ми е мъчно за Емито,слепичкото бебе,и май има и други увреждания/ като се гушкахме,тя така се гърчи и извива Cry/.......
Иначе,поиграхме с големите,тъкмо им правиха прически на девойките,имаха и лак-голяма радост беше Laughing Laughing.Божко още си е там,пораснал,ама още ги хапел децата от време на време. LaughingПосле отидохме при бебчетата, голямо гушкане беше-Маринчето беше като отряда за бързо реагиране-който заплаче,веднага го взима,после другото,и те като разбраха как стоят нещата,започнаха по ред да си плачкат,за да ги гушка Grinning
 Весито си намери нов приятел в лицето на бебе Васил,голямо пеене беше Grinning
Аз се опитах да успокоя малко Емито,успявах за малко,след което тя пак започваше да си плаче...Персонала каза,че си била,такава неспокойна....а е такова хубаво бебе........................
Накрая се наложи да си излезем,че те малките бебоци ,хем много си се радваме един на друг,но ги превъзбудихме,и започнаха да плачкат,за да ги гушкаме, и се наложи да си тръгнем,че то иначе тръгване няма,знаете.............

Занесохме им разни неща/ ще пиша в отчетната тема/., занесохме и една проходилка, но както каза Марина,Веселинова сподели,че има нужда от повече проходилки/ постоянно някоя се чупи, а знаете каква радост е за децата да са в проходилки и да се чувстват независими/.
Така че,имайте го на предвид Grinning

На персонала там,много му е мъчно за Ники........... Sad

Роза и Сашка бяха на детска градина,затова не успяхме да ги видим, а Давид не беше в настрение,един такъв малчалив..........

# 404

И аз сега пиша,че вчера не остана време.

С Веси и Марина ходихме до Перник.Видяхме големите,и бебоците...Знаете как е, след това си като изпит Sad Много ми е мъчно за Емито,слепичкото бебе,и май има и други увреждания/ като се гушкахме,тя така се гърчи и извива Cry/.......
Иначе,поиграхме с големите,тъкмо им правиха прически на девойките,имаха и лак-голяма радост беше Laughing Laughing.Божко още си е там,пораснал,ама още ги хапел децата от време на време. LaughingПосле отидохме при бебчетата, голямо гушкане беше-Маринчето беше като отряда за бързо реагиране-който заплаче,веднага го взима,после другото,и те като разбраха как стоят нещата,започнаха по ред да си плачкат,за да ги гушка Grinning
 Весито си намери нов приятел в лицето на бебе Васил,голямо пеене беше Grinning
Аз се опитах да успокоя малко Емито,успявах за малко,след което тя пак започваше да си плаче...Персонала каза,че си била,такава неспокойна....а е такова хубаво бебе........................
Накрая се наложи да си излезем,че те малките бебоци ,хем много си се радваме един на друг,но ги превъзбудихме,и започнаха да плачкат,за да ги гушкаме, и се наложи да си тръгнем,че то иначе тръгване няма,знаете.............

Занесохме им разни неща/ ще пиша в отчетната тема/., занесохме и една проходилка, но както каза Марина,Веселинова сподели,че има нужда от повече проходилки/ постоянно някоя се чупи, а знаете каква радост е за децата да са в проходилки и да се чувстват независими/.
Така че,имайте го на предвид Grinning

На персонала там,много му е мъчно за Ники........... Sad

Роза и Сашка бяха на детска градина,затова не успяхме да ги видим, а Давид не беше в настрение,един такъв малчалив..........
Бях писала и сега пак пиша при мене има проходилка Да я пазя ли за Перник

Общи условия

Активация на акаунт