"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 449
  • 684
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Еееееее, СТРАХОТНА НОВИНА  smile3501 smile3501 smile3501
Браво РОси   bouquet

# 376
Миналата седмица с директорката на Медвен говорехме за тези апарати - жената плака пред мен от щастие, че има вероятност да ги получат - невероятен човек. Знаех за апаратите и чаках думите на Роси. Не знам от кого са парите, но знам, че децата получават едно ново начало.
Роси, моля те, напиши го с големи букви, нека хората видят и се включатват, послушайте ме. Колкото повече толкова по добре. Боже, колко много ще помогнат тези апарати на децата - обяснха ми подробно - все едно нов живот за тях.
Роси - знам че събота и неделя ти е трудно, но нека отделим една събота само и да идем да ги видим, моля те, помисли, аз ще карам,няма да се натоварваш, моля те Praynig Praynig

# 377
  • sofia
Миналата седмица с директорката на Медвен говорехме за тези апарати - жената плака пред мен от щастие, че има вероятност да ги получат - невероятен човек. Знаех за апаратите и чаках думите на Роси. Не знам от кого са парите, но знам, че децата получават едно ново начало.
Роси, моля те, напиши го с големи букви, нека хората видят и се включатват, послушайте ме. Колкото повече толкова по добре. Боже, колко много ще помогнат тези апарати на децата - обяснха ми подробно - все едно нов живот за тях.
Роси - знам че събота и неделя ти е трудно, но нека отделим една събота само и да идем да ги видим, моля те, помисли, аз ще карам,няма да се натоварваш, моля те Praynig Praynig

Zari i Eti se poizpotiha s tia aparati,az samo sam VESTITELIAT na novinata Mr. Green

Polzvahme parite na edno bulg.semeistvo ,koeto jivee v England i ni pisa sled vtoroto predvane po BTV.Prehenihme ,che takava aparutara e mnogo polezna i parite shte sa tova.

kato poluchim dokumenta ot Medven shte izpratim vsichko na horata v England i shte podam info na Damainti za saita Hug

Krisi,za Medven weekenda mi e super neudobno,niama koi da gleda Sasho.Ne e problema karaneto ,a tova che niama koi da go poeme za tzial den.Ako obache niakoi moje -otidete ,vajnoto e da se otide.

Haide,imame 1 karta na Tempo,shte sipete ot neia i niakoi weekend otidete koito moje Praynig

# 378
  Страхотно е това за апарата!
  Картата е в мен, няма да я дам ако не ме вземете Party

# 379
  • sofia
  Страхотно е това за апарата!
  Картата е в мен, няма да я дам ако не ме вземете Party

:mrgreen:aaaaaa,razberete se s Kriskata :party:Naistina,ne se saobraziavayte s men,a palete motoretkite Praynig

# 380
  Поздрави от Доганово, но не от децата, а от психоложките, защото децата бяха на училище! Sad Занесохме малко дрехи, флумастери, боички и пр., чорапките от Мая-Нова. Видях само едно от новите дечица, което беше болно, но май вървеше съвсем към оправяне.

# 381

Haide,imame 1 karta na Tempo,shte sipete ot neia i niakoi weekend otidete koito moje Praynig

що само една бе, нали имаше две, само с една ли сме останали newsm78 newsm78
При всичкото обикаляне - много гадно, повечето от нас именно разхода за гориво е проблем.........

# 382
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

що само една бе, нали имаше две, само с една ли сме останали newsm78 newsm78
При всичкото обикаляне - много гадно, повечето от нас именно разхода за гориво е проблем.........

Криси,картите бяха и си остават 2,благодарение на Темпо Петрол Laughing Едната е в мен,така 4е всеки,който тръгва нанякъде да ми свирне да му я дам да зареди Hug

# 383

Криси,картите бяха и си остават 2,благодарение на Темпо Петрол Laughing Едната е в мен,така 4е всеки,който тръгва нанякъде да ми свирне да му я дам да зареди Hug
ок Мери, не знаех Embarassed Embarassed Wink

# 384
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Овне, продължавам да ти изпращам още хора с багаж скоро,надявам се да не ме намразиш Laughing Laughing Laughing Когато идвах,видях че имаш място,та реших да го понапълня Laughing
Незнам последният човек,който ти пратих , с 9те чувала,дали не е понапълнил склада,но ако има проблем,ще ми кажеш-нали? Hug Hug Hug Hug Hug

# 385
Здравейте, дами!
Ще изброя съдържанието на едни чувалчета и ако Ви трябват - свиркайте!
Детски дрехи: за възраст от 4 до 6 год
панталони (дънки, джинси, вълнени) - 6бр.
комплект от полар - 2 бр.
блузи  - 7 бр
плетени елечета - 2 бр.
тениски с къс ръкав - 15 бр.
тениски с дълъг ръкав - 2 бр
потничета - 5 бр.
яке -1 бр
обувки кубинки - Н 36
сандал за момче - Н 34
обувки - Н 27 (есенни)
обувки - Н 27 (зимни)
джапанки - 1бр
маратонки - 1 бр (Н 29 или 30)

# 386
Девойки около 17- 18 год
дънково яке
вълнено сако
дънки
още едно есенно яке с колан
панталон
дънкова пола мини
блуза с дълъг ръкав -3 бр
и разни други потничета, дънкова раничка, копринени дрехи
За по-едри дами:
Кожено яке ( носих го, когато бях около 70 кг)
блузи - 6 бр.
копринено черно сако

# 387
Забравих най-важното - събрала съм и една торба с играчки
1 строител
1 лог. игра със зарчета
колички - около 15 бр
дребни плюшени играчки
 Лека вечер и ако нещо от това трябва, моля кажете къде да го донеса (вкъщи живеем 6 човека през зимата и всяка педя място ми е много ценна) Hug

# 388
tanita_ko всичко изброено ще свърши страхотна работа. Имаме складове в Люлин и на симеоновско шосе, в кой от двата можеш да ги донесеш нещата, пък ние да ги сортираме за нуждаещите се деца.  bouquet
няма ли завърнали се вече от събирането, как е минало всичко, не мога да си легна без да разкаже някой Crazy

# 389
  • София
Овне, и аз искам да складирам Simple Smile
Роси измислихте ли картинките за тениските? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт