"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 464
  • 684
  •   1
Отговори
# 495
  • sofia
Роси оставете - аз ще пратя Дамян и ще ги закараме при Овне или у нас. после ще ги разпределяме.
за хели ще пратя поне едно пликче, моля те Praynig

ok,kakvoto pretzenish,utre Milenka shte mi donese obuvki i iake za Heliana,a az vse izrovia nehsto i ot moia garderob Wink

# 496
Руми мисля че търсим пласьори при нас - демек работници в склад. Работата е тежка но доста добре платена, в понеделник ще ти звънна да ти кажа има ли места, ако ли не ще се ослушвам за нещо друго.
Овен утре след 12 съм си у дома - ако ти или Мая можете да минете да вземете едно пликче за Дани, което Хапка да вземе и да и занесат ще съм благодарна. Значи какво се сещам за Дани - скоро не сме му носили играчки, аз съм му приготвила от Виктор един плик, незнам книжки показвала ли му е скоро и имат ли, ще му пратя няколко - така че - Цеце - Майче - ще можете ли да минете или аз следобеда да мина през Мая да и ги оставя за Хапка. Овен ако може да видите в дрехите за големи има ли нещо за Хели подходящо - тя е размера на Мая горе долу, по това се водете.
Хайде до утре който ще идва в Св. Параскева, само дано ме пуснат с мойто отроче.

Криси,имам намерение утре да ходя до Мая и ще мина или аз или тя.

# 497
ок ще ви чакам, ама ако този път влезнете на по кафе ( сори за оффа)

# 498
  Роси, ще мина в понеделник преди 12, стига Овнето да си е там.
Предлагам ти да се чуем сутринта ,пиши на лични телефона си аз ще излизам не по късно от 11 часа, защото съм на панахида, но преди това също имам излизане, ще ти дам ключа по тел ще се разберем. Така става ли?

# 499
  Може и утре?

# 500
  • София
Криси и аз вече съм с кола и мога да мина през Хиподрума, познавам квартала..хайде утре ще говорим.

# 501
да по кое време?

# 502
4етох 4етох и не разбрах, за колко голямо дете трябват дебели блузки и дрехи да видя какво имам,моля някой д ами пише и на ли4ни да не изгубя края Hug

# 503
Танче, за момченце към година и половина...нали на толкова беше Дани момичета Thinking

# 504
Роси оставете - аз ще пратя Дамян и ще ги закараме при Овне или у нас. после ще ги разпределяме.
за хели ще пратя поне едно пликче, моля те Praynig

Криси и аз мога да отида до Хиподрума, ако решиш ми пиши на лични адреса и телефона
а за работата ти знаеш ли номера на Петя да и се обадиш ако търсят за товарене, тя ми каза че е работил това и няма проблем

# 505
скоро не бях изпадал в подобно състояние, но днес гледката ми подйде в повече. Рядко се чувствам толкова безпомощна. Бях способна на убийства. Не искам никой да ми обяснява че така било по домовете. На онази жена ще и вгорча живота ако ще това да е последното, което ще направя за тези деца. Никой, ама никой няма право да ги удря и да се държи така. Независимо дали ги гледа за 200 или 2000 лв заплата. Незнам как се въздържах и се извинявам че стреснах току що дошлите момичета а на Еми Благодаря.

# 506
lavender , ще докарам проходилката в Гео Милев. Само ми прати адреса на ЛС Grinning .

# 507
скоро не бях изпадал в подобно състояние, но днес гледката ми подйде в повече. Рядко се чувствам толкова безпомощна. Бях способна на убийства. Не искам никой да ми обяснява че така било по домовете. На онази жена ще и вгорча живота ако ще това да е последното, което ще направя за тези деца. Никой, ама никой няма право да ги удря и да се държи така. Независимо дали ги гледа за 200 или 2000 лв заплата. Незнам как се въздържах и се извинявам че стреснах току що дошлите момичета а на Еми Благодаря.

Криска, успокой се и разкажи по-подробно, за какво става въпрос....въпреки, че се досещам какво може да  е станало Sad Как са бебоците, хайде пишете дееее, нетърпелива съм Heart Eyes

# 508

Криска, какво е станало?  Sad

# 509
Ако пред Вас стои следния проблем - какво бихте направили. След аборт се оказва , че единствения начин да имам дете е ако друга жена се съгласи да го износи. Да в България има такива случаи, но какво да направя - кой би ми помогнал, кой би ме разбрал. Нямаме сестри със съпруга ми нито близка , която да е подходяща. В София в първия случай са родени две близначета.

Общи условия

Активация на акаунт