"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 458
  • 684
  •   1
Отговори
# 480
роси, проходилките са за Перник нали  ти  кога ще ги караш

# 481
Роска спешно е. Хели ми звънна, Дани няма никакви зимни обувки и якета. Имам супер бутуши на вики и дрехи и яке. моля те, да минеш перз офиса да ги вземеш, на път ти е за люлин, моля те. и от опвне ако има за като Дани зимно и обувки да ги вземеш. Хели няма обувки и яке, носи 39 номер. аз моите ги занесох в Трън и нямам.
утре съм в Св. параскева. ама с вики - никой не иска да го гледа събота и неделя и ще го влача с мен. плюс три чувала зрънчо и то без кола ще сме картинка Sad

# 482
И аз искам да помогна,но не се познаваме и не знам адреса

Здравей, добре дошла. Кой адрес те интересува, на склада ли?

# 483
Роска спешно е. Хели ми звънна, Дани няма никакви зимни обувки и якета. Имам супер бутуши на вики и дрехи и яке. моля те, да минеш перз офиса да ги вземеш, на път ти е за люлин, моля те. и от опвне ако има за като Дани зимно и обувки да ги вземеш. Хели няма обувки и яке, носи 39 номер. аз моите ги занесох в Трън и нямам.
утре съм в Св. параскева. ама с вики - никой не иска да го гледа събота и неделя и ще го влача с мен. плюс три чувала зрънчо и то без кола ще сме картинка Sad
Криси, ти утре кога ще си бъдеш в къщи

# 484
  • sofia

В Перник ще ходя във вторник и ще помоля момичето което ще взима в понеделник проходилката да не я носи в Люлин, а на мен в Г.Милев Praynig

Криси,за Хели не се притеснявай ,ще й намеря всичко и за нея и за Дани Hugи ще й го занеса във вторник Simple SmileСега се сещам нещо newsm78
Евка,ще можеш ли до вторник да минеш и да видиш при Овне дали няма нещо подходящо за Дани и във вторник така или иначе ще пътуваме зеадно Wink
Криси,пусни ми само тел.на Хели Praynig

# 485
  • Sofia
Да на склада

# 486
  Роси, ще мина в понеделник преди 12, стига Овнето да си е там.

# 487

ти в кой квартал си

# 488
момичета една хубава и една лоша новина
първо хубавата- мама Петя от понеделник почва работа, близо до тях в магазин за детски дрехи
лошата е че мъжът и е без работа, по професия е готвач но е работил и в складове, моля ви ако чуете нещо за работа за него да се обадите, Петя каза че телефона и е в нея, засега мъжът и ще гледа децата а като намери работа ще ги даде на градина, днес и занесох малко дрехи за нея и за Раличка и няколко играчки който взех от склада

# 489
Руми мисля че търсим пласьори при нас - демек работници в склад. Работата е тежка но доста добре платена, в понеделник ще ти звънна да ти кажа има ли места, ако ли не ще се ослушвам за нещо друго.
Овен утре след 12 съм си у дома - ако ти или Мая можете да минете да вземете едно пликче за Дани, което Хапка да вземе и да и занесат ще съм благодарна. Значи какво се сещам за Дани - скоро не сме му носили играчки, аз съм му приготвила от Виктор един плик, незнам книжки показвала ли му е скоро и имат ли, ще му пратя няколко - така че - Цеце - Майче - ще можете ли да минете или аз следобеда да мина през Мая да и ги оставя за Хапка. Овен ако може да видите в дрехите за големи има ли нещо за Хели подходящо - тя е размера на Мая горе долу, по това се водете.
Хайде до утре който ще идва в Св. Параскева, само дано ме пуснат с мойто отроче.

# 490
ъ забравих, Някой от вас с кола да познава кв Хиподрума. Искам да се вземе един багаж от една специална мама, но ако никой не може ще пращам мъжа ми да ходи да го взима. Отговор ми трябва до понеделник, спешно е да се вземат нещата от нея. Чисто нови бебешки дрехи са и .абе много е тъжна историята и просто искам да и ги махна от очите, защото знам какво и причиняват Cry

# 491
  • sofia
ъ забравих, Някой от вас с кола да познава кв Хиподрума. Искам да се вземе един багаж от една специална мама, но ако никой не може ще пращам мъжа ми да ходи да го взима. Отговор ми трябва до понеделник, спешно е да се вземат нещата от нея. Чисто нови бебешки дрехи са и .абе много е тъжна историята и просто искам да и ги махна от очите, защото знам какво и причиняват Cry

Krisi,vav vtornik na vrashtane ot Pernik moga da mina,no sa mnogo i niama kade da gi sloja newsm78
day mi na  jenata tel.
za Heli shte namerim vsichko,ne se pritesniavay Praynig

# 492
аз ще ги взема в понеделник-на преглед съм в тина Киркова и не ми е проблем да мина-с колата съм-ама newsm78както чета ситуацията е малко деликатна(май се досещам за проблема) и не знам ако се вясна точно аз дали няма да й стане кофти на жената-ако мислиш че мога да мина аз Криси-ще отида без проблем Hug

# 493
  • sofia
аз ще ги взема в понеделник-на преглед съм в тина Киркова и не ми е проблем да мина-с колата съм-ама newsm78както чета ситуацията е малко деликатна(май се досещам за проблема) и не знам ако се вясна точно аз дали няма да й стане кофти на жената-ако мислиш че мога да мина аз Криси-ще отида без проблем Hug

setih se neshto Wink
Eti,ako s Krsika pretzenite,che ne e udobno ti da hodish shte zvanna na Marina,tia e v Borovo i Hipodruma i e blizo.Vaprosa e kade da se priberat newsm78

# 494
Роси оставете - аз ще пратя Дамян и ще ги закараме при Овне или у нас. после ще ги разпределяме.
за хели ще пратя поне едно пликче, моля те Praynig

Общи условия

Активация на акаунт