"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 454
  • 684
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • София
Shocked Shocked Shocked Това е .....нямам думи...не може ли да и помогнем някак за да не оставя детето си  Praynig

# 467
[size=14pt] Момичета, склада има нужда от подреждане и то голямо.С rut сме определили сряда след обяд, търсиме още помощници -  поне двама. [/size] [/color]

kolko sled obiad?

Роси, аз целия ден съм в къщи, защото имам много работа.Винаги мога поне да отключа ако не мога много да помогна. За съжаление при мене ще бъде адски натоварено до края на април догодина. Ако може някой до обяд  мисля,че няма проблем . За сега няма отопление в помещението. облечете се

# 468
моми стройни  Crazy

трябват проходилки Praynig Praynig Praynig
 я да пусна тема аз в нашите деца Wink
Роси,как да ти дам проходилката?

# 469
[size=14pt] Момичета, склада има нужда от подреждане и то голямо.С rut сме определили сряда след обяд, търсиме още помощници -  поне двама. [/size] [/color]

kolko sled obiad?

Роси, аз целия ден съм в къщи, защото имам много работа.Винаги мога поне да отключа ако не мога много да помогна. За съжаление при мене ще бъде адски натоварено до края на април догодина. Ако може някой до обяд  мисля,че няма проблем . За сега няма отопление в помещението. облечете се
Аз мога да дойда до обяд. Има ли и други желаещи? Wink

# 470
Здравейте.
При мен също има една проходилка. Дадоха ми я за сина ми, но не смятам да я ползвам. Не е в страхотно състояние, поиздрана е и седалката и е прокъсана, но върши работа, определено. Ако ще е нужна можем да се уговорим къде да я занесем. Peace .

# 471
Здравейте.
При мен също има една проходилка. Дадоха ми я за сина ми, но не смятам да я ползвам. Не е в страхотно състояние, поиздрана е и седалката и е прокъсана, но върши работа, определено. Ако ще е нужна можем да се уговорим къде да я занесем. Peace .
Къде живеш?

# 472
моми стройни  Crazy

трябват проходилки Praynig Praynig Praynig
 я да пусна тема аз в нашите деца Wink
Роси,как да ти дам проходилката?

откъде трябва да се вземе проходилката

# 473
ОВНЕ , аз от една предна тема знам, че си от Люлин. Аз съм до Арена, а проходилката е в Хаджи Димитър. Ако можеш от Арена да я вземеш, аз ще я взема от Х.Д. Peace

# 474
ОВНЕ , аз от една предна тема знам, че си от Люлин. Аз съм до Арена, а проходилката е в Хаджи Димитър. Ако можеш от Арена да я вземеш, аз ще я взема от Х.Д. Peace

добре, кога

# 475
Ами в понеделник ще я взема от Х.Д. Вторник късно ли ще е Rolling Eyes ?

# 476
Роси, от Доганово не са си взели зимните якета. Ако не им трябват да ги дадем в Луи Брайл !

# 477
не, ще я взема във вторник пиши отйъде и в колко часа

# 478
  • sofia

kolko sled obiad?

Аз мога да дойда до обяд. Има ли и други желаещи? Wink

az moga tzeliat den,taka che sam na linia i sutrinta.
Nezi,za prohodilkata newsm78shte vidia kak da stane,do vtornik triabva da e v men.

Efi,neka parvo pitam v Doganovo za iaketata,az mislia da otida i do tam drugata ili po drugata sedmitza Wink

# 479
  • Sofia
И аз искам да помогна,но не се познаваме и не знам адреса

Общи условия

Активация на акаунт