"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 407
  • 684
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, нали няма проблем, че съм сложила линка към Движение на Българските майки в подписа си? Embarassed..Не в този форум, а в друг форум, който посещавам...Мисля си, че би било от полза Confused:

Страхотна идея! Разпространявай идеята спокойно. Колкото повече - толкова повече! Grinning

Исках да попитам дали има ДВД в Перник за да запишем пожелание за рожденият ден и да и го пуснат , ако не успея да дойда Simple Smile

Много е идейно, по-точно ти си идейната (имам предвид освен това и кръщенето)! Не знам дали има ДВД (по-скоро не), но ако се получи би било меко казано чудно. Мисля, че Руми много ще се зарадва! Party
Таня,  Hug!

# 451
Роси  Марина каза че има две проходилки ама как да се отиде то тях и да се вземе
[/quote

ами как Wink
щи отида до Драгалевци в неделя newsm78Само дето не знам къде живее newsm78

питай Мариета, тя ни води с Еми до Марина

# 452
днес взех от zayo  дрехите   bouquet и утре ще ги занеса на Овне

# 453
  • Canada
Sneji, кремчетата са разпределени между двата бебешки дома ,в които ходим Св.Параскева и Перник.Има винаги нужда от кремчета, памперси , мокри кърпички и другите консумативи, които най-бързо свършват.Когато решите да пратите  ще се свържем пак и ще се разберем да ги взема аз или някоя друга мама. А, ако ти идваш ,ще се радвам този път да се запознаем. GrinningБЛАГОДАРИМ ВИ!!!  bouquet Сега говорих с лекарката в дома и помоли като ходим в неделя, ако може да занесем и малко плодове- банани или ябълки Hug
За съжаление няма да си идвам аз - голямата ми щерка е в 3-ти клас и докато е на училище няма как. Догодина лятото обаче, ако не ми мине котка път, ще се видим непременно. Ще си идва един приятел и ще трябва пак някой да го причака на летището, ще пиша допълнително кой ден и в колко часа. Вече съм приготвила нещата за изпращане, но ще продискутирам с канадските мами въпроса за кремчетата и явно ще настъпи промяна в багажа. Така или иначе целта ни е да получавате това, от което децата имат най-голяма нужда. Януари-февруари, ще можем да ви изпратим повече неща, че пак ще пътуват приятели.
Агитирах и другите чужбински мами за събирането на парички за ДБМ. Интересът обаче не е толкова голям, колкото очаквах Embarassed

# 454
Sneji,като сте готови, ще го причакаме!!! Wink Синът ми беше много щастлив миналият път, когато ходихме на летището за багажа, защото видя самолети там, и често ме пита кога пак ще ходим Blush
  bouquet Hug Hug

# 455
днес взех от zayo  дрехите   bouquet и утре ще ги занеса на Овне

Koга ще идваш

# 456
[size=14pt] Момичета, склада има нужда от подреждане и то голямо.С rut сме определили сряда след обяд, търсиме още помощници -  поне двама. [/size] [/color]

# 457
  • sofia
[size=14pt] Момичета, склада има нужда от подреждане и то голямо.С rut сме определили сряда след обяд, търсиме още помощници -  поне двама. [/size] [/color]

kolko sled obiad?

# 458
Роси на теб в колко ти е удобно

# 459
  • sofia

mi newsm78,do 16.00 triabva da sam v G.Milev za da si vzema drebcho ot gradina  ;-)Shte opitam okolo 13.30 da sam v Ovne i kolkoto moga shte vi pomogna,shtoto znam kvo e kato stane haos ot drehi dr.podobni Twisted Evil
A sortiranite veche za golemi detza(chast ot drehite de) mogat da se zakarat v u-shte Lui Brail,imat nujda Wink

# 460

mi newsm78,do 16.00 triabva da sam v G.Milev za da si vzema drebcho ot gradina  ;-)Shte opitam okolo 13.30 da sam v Ovne i kolkoto moga shte vi pomogna,shtoto znam kvo e kato stane haos ot drehi dr.podobni Twisted Evil
A sortiranite veche za golemi detza(chast ot drehite de) mogat da se zakarat v u-shte Lui Brail,imat nujda Wink
Цитат

Роска, при мен има няколко торби с хубави дрешки за големи, якета, панталони ,обувки, хайде да ги вземем тях първо, че нещо стана склад и мъж ми само дудне Praynig Praynig

# 461
ок. Роси аз в сряда сутринта пак ще пиша, и ако оя мъж няма ходене някъде ще гледам да отида по рано че колко нещо има за сортиране ooooh!

# 462
  • sofia
neznam samo kak da se zakarat newsm78
osven da vidim dali Duci shte moje da gi vzeme ot vas i gi metne v Nadejda.Nadiavam se da prochete Praynig

Rumi,za sega mislia da uspeia v sriada Wink,osven ako ne izskochat edni sreshti,koito chakat za idnata sedmitza newsm78Taka che 13.30 sam ok za sega,Ovne da kaje stava li.

# 463
  • София
ОВНЕ, моля напиши ми точния ядрес на склада в Люлин.Ще се пробвам да се класирам в сряда за сортирането  Praynig

# 464
И аз ще се пробвам, не искам от сега да обещавам, защото незнам как ще са децата  Rolling Eyes ,малко ми е далече, но ако Роси идва може да я ползвам като шоферка Wink

Общи условия

Активация на акаунт