"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 8

• 27 406
  • 684
  •   1
Отговори
# 435
На Руми от Перник й е мъчно, че кръстницата й не я посещава и не й се обажда! Confused Sad Влюбена съм И в това дете! Heart Eyes
И на мен ми е много мъчно за Руми и ми се иска да мога да я посещавам по-често , но Перник е доста далеч и всяко пътуване е свързано с отделяне на поне 2 дена и доста финанси  Confused А няма как да идвам и по-често при условие , че ходя на работа и т н.
Иска ми се да дойда на рожденият и ден , но все още незная дали ще успея  Embarassed Ако  не мога да дойда    говорихме с Роси да и пратя подаръка и ми се иска да пратя пари за торта и балони .
Роси благодаря за помоща  bouquet

Исках да попитам дали има ДВД в Перник за да запишем пожелание за рожденият ден и да и го пуснат , ако не успея да дойда Simple Smile

# 436

Може ли да дойда, въпреки, че не ме познавате? Ще взема няколко кремчета за подсичане - какви, Бочко, БебиТан? Ако пък не разрешават в дома нови хора, мога да донеса кремчетата някъде???
Може, разбира се Simple Smile Няма проблем, всеки който иска може да отиде, пък и след като има някой от нас ,който вече е ходил и персонала го познава. Там има тетрадка ,в която пишат когато ходим. Кремчета Бочко ,Здраве, Беби Тан, каквито прецениш  bouquet

# 437
;

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 12:38 от aq_kiara

# 438
моми стройни  Crazy

трябват проходилки Praynig Praynig Praynig
 я да пусна тема аз в нашите деца Wink
И от мен имате една. Малко старичка,но още върши работа. Кога и на кой да я дам? newsm78

# 439
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
[
Мери имам огромна молба, за ходенето до радомир ще ми трябва картата на Темпо за да сипем нафта в буса

Криси,няма проблем за картата,знаеш. Кажи как да се разберем да ти я дам  Grinning

# 440
  • София
Денат, Нези, ще ви чакам 10ч пред дома. Намира се на ул.Порой 16. Hug

# 441
Денат, Нези, ще ви чакам 10ч пред дома. Намира се на ул.Порой 16. Hug
Къде по-точно се намира тази улица? А аз какво да нося?

# 442

Може ли да дойда, въпреки, че не ме познавате? Ще взема няколко кремчета за подсичане - какви, Бочко, БебиТан? Ако пък не разрешават в дома нови хора, мога да донеса кремчетата някъде???
как не т епознаваме бееееееееееееееее, ще ядеш бой Дени Hug

# 443
Криси, малко се забавих с разговорите за буса, но ще говоря и ще пиша.Говоря за събота или неделя /не тези, а по принцип имам предвид/

# 444
  • Canada

Може, разбира се Simple Smile Няма проблем, всеки който иска може да отиде, пък и след като има някой от нас ,който вече е ходил и персонала го познава. Там има тетрадка ,в която пишат когато ходим. Кремчета Бочко ,Здраве, Беби Тан, каквито прецениш  bouquet
4arlin, свършиха ли кремчетата, които изпратихме? Беше писала, че сте занесли 4-и кутии в Св.Параскева, за другите 6 не съм видяла. Към края на месеца ще ви пратим един пакет дреболийи за децата + малко парички за памперси и плодове. Ако имате нужда от кремчета казвай, ще изпратя пак Grinning

# 445
Роси  Марина каза че има две проходилки ама как да се отиде то тях и да се вземе

# 446
  • sofia
Роси  Марина каза че има две проходилки ама как да се отиде то тях и да се вземе
[/quote

ами как Wink
щи отида до Драгалевци в неделя newsm78Само дето не знам къде живее newsm78

# 447

Може, разбира се Simple Smile Няма проблем, всеки който иска може да отиде, пък и след като има някой от нас ,който вече е ходил и персонала го познава. Там има тетрадка ,в която пишат когато ходим. Кремчета Бочко ,Здраве, Беби Тан, каквито прецениш  bouquet
4arlin, свършиха ли кремчетата, които изпратихме? Беше писала, че сте занесли 4-и кутии в Св.Параскева, за другите 6 не съм видяла. Към края на месеца ще ви пратим един пакет дреболийи за децата + малко парички за памперси и плодове. Ако имате нужда от кремчета казвай, ще изпратя пак Grinning
Sneji, кремчетата са разпределени между двата бебешки дома ,в които ходим Св.Параскева и Перник.Има винаги нужда от кремчета, памперси , мокри кърпички и другите консумативи, които най-бързо свършват.Когато решите да пратите  ще се свържем пак и ще се разберем да ги взема аз или някоя друга мама. А, ако ти идваш ,ще се радвам този път да се запознаем. GrinningБЛАГОДАРИМ ВИ!!!  bouquet Сега говорих с лекарката в дома и помоли като ходим в неделя, ако може да занесем и малко плодове- банани или ябълки Hug

# 448
Аз ще купя банани и ябълки. Wink

# 449
Момичета, нали няма проблем, че съм сложила линка към Движение на Българските майки в подписа си? Embarassed..Не в този форум, а в друг форум, който посещавам...Мисля си, че би било от полза Confused:
Тази седмица в неделя е протеста на Зачатие пред Здравната каса, иначе и аз щях да дойда до дома Rolling Eyes
Имам и  още 1 въпрос - има ли нужда от дрехи за по големи момичета - или само за малки деца събирате?

п.с - Съжалявам за спама

Общи условия

Активация на акаунт